Решение за бъдещето на Кръстаич ще има до 2-3 дни

Това заяви Емил Костадинов
18 окт 2023 12:00, Стела Стоянова
36
Решение за бъдещето на Кръстаич ще има до 2-3 дни
Снимка БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов заяви, че в следващите 2-3 дни Изпълнителният комитет ще вземе решение дали Младен Кръстаич ще остане на поста селекционер на националния отбор по футбол.

Във вторник „лъвовете“ записаха поредна загуба, след като отстъпиха на Албания с 0:2 в контрола, и остават без победа през календарната 2023 година.

„Дали само той е виновен, не е точно така, комплексни са причините. Последните 4-5 мача имаше голяма ротация на футболистите и това повлия за негативните резултатите", заяви Костадинов пред БНТ.

Още по темата

„Неговата цел беше да подмлади отбора, имаше куража да го направи, но в крайна сметка само с млади футболисти не става. Следващият треньор, ако има такъв, трябва да продължи подмладяването, защото в този отбор има много качествени млади футболисти и да направи така, че отборът да играе добър футбол и да побеждава“, добави още той.

За представителния тим предстоят две последни квалификации до края на годината – домакинство на Унгария на 16 ноември и визита на Сърбия три дни по-късно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: БФСЕмил Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
карачанаков преди 6 месеца
Аз съм ГОСПОДов,пардон Десподов,съжалявам колеги ама писна ми да ни и да ме смятат за некадърници, да си кажем истината нещата ще се оправят когато бате Митко стане президент,тогава и дузпите ще вкарвам и точно ще подавам.Бате Митко Бербатов президент.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 14Каква ирония-тези мижитурки в бфс изгониха навремето великия Стоичков,когато направи равен с Албания.)))По онова време албанците бяха по-зле и сегаш ият ни отбор.В момента Албания има много силен отбор, играчите й са от топ първенствата на Европа. 80% от тях са родени в чужбина и там са станали футболисти. Имат само един албанец играл в тяхното първенство, но вече е вПолша.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каквото и да казват за Кръстаич, отбор имаше и той игра смело във всички мачове без едно полувреме срещу Литва.Другото са Бербатовщини и идотщини.Ако Кръстаич е казал истината за която знае всяко дете в Бг кое е лошото.Като я казваме ние не се сърдим, а се сърдим на сърбина.Щото боли.Щото те са шампиони и успели в спорта напоследък, а ние сме на дъното.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Предлагам Черно Море, да са новият национален отбор по футбол! Кадърни момчета, с още по-кадърен треньор!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Перуки, трябва да падат! Сърбина каза истината.
23
0
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Крайно време е всички плащания от държавата към футбола да са равни на резултатите. При нула победи за 2023 = на 0 лева за ритнитопковци в България! Също така заради резултатите, заплатите на ритнитопковците трябва да се облагат с 95% данък за нанесени тежки морални и психологически щети на всички фенове!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Разбирам ги. След това отлично представяне в групите и класирането ни на европейското, ще им трябва време за да решат дали да го махнат след минималната ни победа над Албания. Добре, че имаме кадърно ръководство на БФС, което не взима импулсивни решения за оставки.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А решението за Перукан кога?
20
0
 
2
 
! Отговори
Чао преди 6 месеца
здраво :()
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво умуват,направо да го махат!Стига са се кланяли на сръбски "специалисти".
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има едно топчесто момченце в БФС - Наско Караиванов - най- големия футболен капацитет в България! Мъчиха го като мисирче в БНТ, после пресаташе и конферансие на БФС... Сега шеф на ПФЛ!!! Избран с 99,99%!!! Изпива пиенето на една средна селска кръчма и мези със закуската на една детска градина за една седмица! Голям капацитет! Как некой си сърбин ще му казва, че трябвало българи да играят в бг първенството??? Безхаберник! Първенство ще има дори без футболисти и мачове, ясно!?
17
0
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 6 месеца
Илиан Илив ще е новият нац треньор по футбол ,мечтата на много се сбъдва, да е българин треньор на нац ни отбор и сега като започната едни мачове,едни победни игри и една победа след друга и сме на световното през 2026 .Абе то не става да играеш футбол ,а пък и национал да си ,да се "спрепаш" от вида на топката (онзи ден гледах последните 10-15 минути с Естония),един пас на 15-20 метра точен да не можеш да дадеш или пък един се откри в коридор ,другият с топката не му даде..физкултурници от у-ще
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сички трябва да се махат. Тия футболисти като не могат трябва да се сменят също с юноши които могат да тичат и подават. Вратара съшо пусна втория гол с Албания.
15
0
 
10
 
! Отговори
Плешивите-вънка преди 6 месеца
плешкото Лечков десетилетия се оправдава с едно и също - "ние от ръководството не играем на терена, ония там са виновни, питайте тях защо не играят"
14
0
 
10
 
! Отговори
4 ти в СВЕТА преди 6 месеца
Кой им даде да управляват на тия пияндета - нали ги гледахме 1994 по шадраваните какво правеха.... То управлението не е като ритането на топката за 90 минути... Лошото е че провалиха таланта на хиляди млади българчета...
13
2
 
10
 
! Отговори
ХИЧО преди 6 месеца
Каква ирония-тези мижитурки в бфс изгониха навремето великия Стоичков,когато направи равен с Албания.Сега да играем с Албания означава сигурна загуба....В сравнение със Стоичков ,перуката и другия плешив Лечков,са като джуджета....Колкото и да подскачат,не могат дори да го наплюят,много е високо за тях....Не знам как ще се отървем от тази болест,тази напаст...
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Че как да не е виновен сръбското мeнte треньор физкултурник? Всеки поне с една мозъчна клетка би си хвърлил оставката и напуснал такъв разбит кораб при такива нищожни резултати!!!
11
1
 
19
 
! Отговори
Перуката преди 6 месеца
НикоГи нема подадем оставка! БФС си е бащинийка па и сино си има ресторант там. Нема къде да папкам без пари!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 9 Да ние все нямаме късмет, някакви нереализирани баскетболисти от Литва ни биха като сватбарски ъпан.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Доста неща опират то манталитет още от школите. Колко футболисти имаме в големите първенства? Николко. Защо? Лудогорец- пръв враг на нашенския футбол само със скъпи наемници. ЦСКА-София- същата история, въпреки че съм ЦСКА-р. Вижда се невероятна светлина в Левски, защото отиде Мъри и пренастрои начина на мислене на българите там и са уникални играчи с качества и мисъл. Има и там, обаче, много бразилци, защото българи качествени НЯМА. От нация от бачкатори роби- толкоз.