ѕламен »лиев смен€ ƒюлгеров на вратата на „ерно море

ќпитни€т вратар е първото л€тно попълнение на "мор€ците"
12 юни 2024 18:37,  расимир јнгелов
0
ѕламен »лиев смен€ ƒюлгеров на вратата на „ерно море
—нимка: Lap.bg

¬ицешампионът „ерно море официално привлече първото си л€тно попълнение. “ова е вратар€т ѕламен »лиев, който подписа договор с "мор€ците" и ще носи екипа на варненци през нови€ сезон, съобщиха от клуба.

¬ратар€т ще започне занимани€ с отбора от днес в 17:30 часа, когато е и първото занимание на варненци от л€тната подоготовка.

ѕламен »лиев е на 32 години, роден в Ѕотевград. «апочва кариерата си в юношеските формации на местни€ Ѕалкан, като през 2006 е закупен от ¬идима –аковски. ” нас той проби именно с тима на ¬идима-–аковски, където изигра 35 мача. ѕрез 2011 година е продаден в Ћевски, където записва 104 мача до 2015 година. ѕоследва трансфер в Ѕотошани, след което игра за още един румънски тим – јстра. ¬ началото на 2019-а »лиев премина в Ћудогорец, а през есента на 2021-а отива в ƒинамо Ѕукурещ, откъдето бе трансфериран в ’ерманщадт. «а последно е носил екипа на ”ниверситат€ ( луж).

ѕламен »лиев ще замени в „ерно море национала »ван ƒюлгеров, чийто договор изтече и ще продължи кариерата си в чужбина. —ами€т »лиев, известен и с пр€кора си ѕацо “игъра, има 19 мача за национални€ отбор на Ѕългари€, но не е играл за „лъвовете“ от 3 години.

ќще новини от родни€ футбол четете в Gol.bg

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


0
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари