Пътищата в страната са сухи

През деня ще бъде затворен тунелът Витиня на автомагистрала "Хемус" в посока София - Варна
20 окт 2008 09:00,
2
Пътищата в страната са сухи
Снимка: БГНЕС

Пътните настилки в страната са сухи, съобщиха от МВР.

Има опасност от падащи камъни на прохода Троян - Кърнаре, по Искърското и Кресненското дефиле и по пътищата Мездра - Ботевград, София - Самоков, Девин - Кричим, Чепеларе - Асеновград - Смолян. 

Поради активирало се свлачище са засегнати десните ленти за движение на път 1-5 Хасково - Кърджали -  Момчилград - Маказа. 

Затворени за движение са проходите Твърдица - Елена (движението се осъществява през прохода Вратник), Етрополе - Златица. Арабаконак,  Хаинбоаз е затворен от 11-и до 33-ти км до 15 ноември, като са организирани обходни маршрути през прохода Шипка.

Затворен заради повреди е участък 27-28 километър на автомагистрала "Хемус"  и виадукт Бебреш заради повреди в платното в посока София. Движението се осъществява в другите две ленти.

Затворен е и участъкът от 6-и до 8-и км на магистралата заради ремонтна дейност на виадукт Елешница, както и в платното в посока София. Движението се осъществява в дясна лента в посока Варна.

Ще бъде затворено дясното платно на участък от пътя Хасково - Кърджали, като движението ще се извършва двупосочно в лявото.

В светлата част на денонощието поради ремонт ще бъде затворен тунелът Витиня на автомагистрала "Хемус" в посока София - Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Велико постижение на трайната коалиция - най-после една добра новина..., за която си мечтаеше президента...