Хванаха бащата убиец

Полицията задържа Манчо Панюков, умъртвил по особено жесток начин децата си в село Осиково
5 фев 2009 15:38,
95
Хванаха бащата убиец
Манчо Панюков. Снимка: mvr.bg

Полицията е задържала Манчо Панюков, който уби двете си деца снощи и запали къщата, в която живее в с. Осиково, съобщиха от МВР.

Той е задържан след щателно претърсване къща по къща в село Скребатно, Гоцеделчевско.

Хванат е в къща в покрайнините на селото и отведен в полицейския участък в Гоце Делчев.

След като бе обявен за национално издирване, полицаи от Гоце Дeлчев предприеха щателно претърсване на района, включително и на всички къщи и постройки в селото.

Безумната кървава трагедия се разигра снощи в гоцеделчевското село Осиково. Манчо Панюков уби двете си деца и подпали семейния дом в Осиково. При пожара пострадаха 5-има души, чийто живот е в опасност.

Напоследък Панюков бил отчаян. Имал е дългове към различни лица, както и чести проблеми в семейството.

"Преди два дни са имали спор жената и мъжът, убил децата в Гоце Делчев. Съпругата се прибрала в село Осиково. Убиецът тръгнал след нея, тъй като тя не се прибрала в къщата на баща си", съобщи кметът на село Осиково Митко Дедьов.

Снощи в 20,30 часа двете деца са били в компютърната игрална зала. Бащата ги е закарал в къщата. После е залял коридора с бензин и е отворил стаята, в която били съпругата, тъщата, бащата и лелите на съпругата му.

Запалил бензина и взел децата.

На 10 метра от къщата убил едното си дете. По-голямото успяло да се изплъзне от ръцете му и побягнало. В центъра на селото той го настигнал и му отрязал главата.

Панюков беше обявен за издирване, а полицията разпространи снимката му. Той беше видян от местни хора, след като МВР пусна негова снимка и описание. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Stefan преди 15 години
моля ви хванете излезте от тая България или се образовайте вместо да бучите по интернет форуми колко са виновни турците помаците или който и да е било.......жалка история сте. Жалко за децата.
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СКАПАНИ БЪЛГАРИ ЛИ ?!
72
0
 
0
 
! Отговори
Stefan преди 15 години
На скапаните българи все някой им е виновен, или ще е това, че е грък, турчин, *** или въобще чужденец...никой не ни е виновен..никакъв пумак не е тоя, нормален ненормалник, жалко че няма смъртна присъда в България за такива като него...
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** ЛИ СИ БЕ ? УЧИЛ ЛИ СИ ГЕОГРАФИЯ ?! ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ИМЕНА АЛДИН , СЕВЕРИН , ВЕЖДИ ( РАШИДОВ) И Т.Н. ?! ВИЖ МУ И СНИМКАТА ! ТИПИЧНИ ПОМАШКИ БЕЛЕЗИ - КВАДРАТНА РИЖАВА/РУСА КОСА, НИСЪК/НАБИТ , ХАРАКТЕРНА МИРИЗМА СЪЩО. ОТ ТОЗИ КРАЙ СИГУРНО 80% СА РЕЗАНИ , КАКТО И ТОЗИ *** ! СМЪРТ САМО ЗА ТАКИВА *** !
70
0
 
0
 
! Отговори
marin преди 15 години
Прав си. Глупав народ, проста държава!
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото и да напиша нищо не променям.Много ми се иска тоя да го пратят в затвора и да го *** 100 години поне.
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vijte mu imeto be negramotni- Манчо Панюков,za kakav "pomak" stava duma, za kakvo muslumansko?Ta toi e 4ist bulgarin, no ne tam e vaprosa, za6toto izvergi i ubiitsi ima na vsqkade, vajnoto e da se otkriqt po-rano,predi da si svar6at paklenoto delo.Jalko za nevinnite detsa i du6i, a vie si iztarsvate pak kompleksite, lepnehte etiketa i pluete, a s kakvo i kak mojem da pomognem, nikoi ne se se6ta...glupav narod,prosta darjava-i Boyko go kaza dnes,amma v 4ikago,4e elektorata da ne go 4ue i razsardi...........
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ахмед доган,виж в какво превърна електората си,докато се състезаваше за гласове.остави ни намира.искаме живот,не смърт.ти ни осъди,заедно с много други граждани.
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
проблемът тук е не в етноса....а в кривото разбиране на религията...или въобще неразбирането й. да, помаците са българите...за нас...за турците са просто мюсюлмани...за тях самите те са си помаци...в гърция са си 'ендопи'...няма значение...важно е, че дали си българин, турчин, арабин, босненец, пакистанец или какъвто щеш, когато си фундаменталистко ***, което вижда аллаха си чрез убийства и самоубийства, по добре е да бъдеш озаптен с ...куршум в главата...публично...пак казвам, нормален българин или турчин, който хапва и пийва няма да заколи децата си...ненормален ислямизиран и с изпран мозък скот, независимо от иемто му и прозихода; независимо за какво се смята обаче вече е друго нещо...такива трябва да се убиват с камъни...по техните закони...или да им се забрани да живеят като ***...иначе ставаме като тях...като евреите, които се оплакват от холокста, но убиват палестинци..ставаме като кръстоносцуте, които освобождават, убивайки...и като фанатичните мюсюлмани, които отиват в рая, убивайки...ето това не трябва да се допуска...джамиите, които се построиха у нас, не само по вина на дпс. с тяхната благословия, да...не само те са в основата обаче...и в 90% от тези 'центрове' и 'училища' бият ученицте, учат ги на нещо което не е коран, а е как да убиешш всеки, който не е съгласен с теб....
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
po-dobre da bqhte спестили подробностите, сеири само търсите, вие, медиите. днесс ударихте джакпота с тази новина
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е като му видиш само мутрата и ти иде да му забиеш два бързи шамара
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иначе сте прави
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вие да сте чули или видели някой да проповядва етническа толерантност на турци и ***? Щото аз-не и това е целенасочена държавна и европейска политика-всичката непотребна *** която европата я не ще да се складира като заразен *** на балканите.
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бе юнаци ,де ви бе сега гранатомета бе пъзловци,как оня ,дет гърмеше на уволнение и свадба го баастисахте,няма лошо -заслужиси го , но нима тоя *** ,трябва да живее,или се уплахипте покрай оакването с 29 г.мъж от софето ,да не ви разнасят из простраанството. е това бе типичния случай , в който не вярвам някой да ви бе дирил при твърди действия,дали при бяяство ,дали присъпротива да се бе Унищожил ***, но не ние сме вече демократични и дообрички . а кафе и баничка дадохте ли му на убиеца ,че зер хубава работа свърши
60
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
наморника на тия мюсолмански кучета и никаква толерантност към тях!Щото слушат този джунгал, дошъл някаде от авганистансите планини, слушат другия джунгал дошъл от Суадитска Арабия, или от на майка му п.....а и накрая така става.Стига сме заобикаляли същината на въпроса!Никаква толерантност!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пич, не си много наясно-охраната на съдебната власт ОХРАНЯВА обвиняемите, пуска ги съда-като реши, че няма престъпление, ако разбира се прокуратурата не е решила преди това, че няма да повдигне обвинение, това е.
58
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
от отдавна казвам ''да се върне смъртното наказание'' ама глас в пустиня..няяма кой да ме чуе..политиците не четат такива ''форуми ''като този...само меверейците...ама те за лични облаги....!!!
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То хубаво ги хващат, ама има прокуратура и съд (уж) и там си е.ало мамата, и после-полицията крива, че навънка се ***
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе те полицаите нали го хванаха ама тези от съдебната власт го пуснаха и сега пак на стражари и апаши ще си играят
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Грешка, че е хванат.Нали няма смъртна присъда бе хора, защо сте го хванали?