Хванаха бащата убиец

Полицията задържа Манчо Панюков, умъртвил по особено жесток начин децата си в село Осиково
5 фев 2009 15:38,
95
Хванаха бащата убиец
Манчо Панюков. Снимка: mvr.bg

Полицията е задържала Манчо Панюков, който уби двете си деца снощи и запали къщата, в която живее в с. Осиково, съобщиха от МВР.

Той е задържан след щателно претърсване къща по къща в село Скребатно, Гоцеделчевско.

Хванат е в къща в покрайнините на селото и отведен в полицейския участък в Гоце Делчев.

След като бе обявен за национално издирване, полицаи от Гоце Дeлчев предприеха щателно претърсване на района, включително и на всички къщи и постройки в селото.

Безумната кървава трагедия се разигра снощи в гоцеделчевското село Осиково. Манчо Панюков уби двете си деца и подпали семейния дом в Осиково. При пожара пострадаха 5-има души, чийто живот е в опасност.

Напоследък Панюков бил отчаян. Имал е дългове към различни лица, както и чести проблеми в семейството.

"Преди два дни са имали спор жената и мъжът, убил децата в Гоце Делчев. Съпругата се прибрала в село Осиково. Убиецът тръгнал след нея, тъй като тя не се прибрала в къщата на баща си", съобщи кметът на село Осиково Митко Дедьов.

Снощи в 20,30 часа двете деца са били в компютърната игрална зала. Бащата ги е закарал в къщата. После е залял коридора с бензин и е отворил стаята, в която били съпругата, тъщата, бащата и лелите на съпругата му.

Запалил бензина и взел децата.

На 10 метра от къщата убил едното си дете. По-голямото успяло да се изплъзне от ръцете му и побягнало. В центъра на селото той го настигнал и му отрязал главата.

Панюков беше обявен за издирване, а полицията разпространи снимката му. Той беше видян от местни хора, след като МВР пусна негова снимка и описание. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абе приятелю поинтересувай се малко от случая.За такива като тебе някои неща са винаги филми.Мислиш че сам човек не може да пребие няколко барети ли,все пак зависи от човека.Както казваш полизцията знае всичко,тук си прав,но аз ти казвам че и престъпния свят знае всичко.Както полицаите проучват,така и престъпниците проучват.Искам да ти кажа нещо никакви компрумати не действат срещу ченгетата.Един анекдот от мене.На един чин стоят Иван и Петърчо.Към ях се отправя учителката и пита Иванчо.Я стани Иванчо и какъв искаш да станеш като пораснеш.Иванчо веднага отговаря-полицай госпожо.Добре Иванчо седни.А ти Петърчо какъв искаш да станеш като пораснеш.Петърчо без да мисли отговаря-Бандит госпожо.Учителката остава учудена.Защо бандит бе Петърчо.Да можем пак да си играя с Иванчо,отговаря Петърчо.Ти правилно каза че полицаите знаят всичко,може и така да е,но и престъпниците вероятно знаят всичко защото всички живеем на една земя имаме общи приятели и т.н.В родния ми град който за България е среден тип,полицаите ги знам всички по физиономия,къде живеят какви коли карат,колко деца имат,какви любовници имат.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
45, полицията да вземе да хване Златко Баретата, нема кво да се фука че е хванала селския бек в некав двор. Некав бедняк без пари и възможности и без хора зад гърба.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Убил се е заради дългове и отчаяние. О.К> Ясно...Т.е. искал да се самоубие...Пак О.К> Но......Убил децата си? Защо? Има един изключително елементарен отговор - защото ги е смятал за своя изключителна собственост. както и жена си, т.е. тази с която живее на семейни начала. Защо му е да ги убива и защо са му собственост? Ами....заради религията..Стига сме мълчали...Заблудените фанатици действат точно така. Ако умра, детето ми, което е моя собственост, може и да не бъде възпитано да е от войните на аллаха. може да попадне в грешни ръце. затова - да го унищожа...то ми принадлежи...Не се лъжете - това е горчивата истина. наблюдавам ги от много време.. преди 3 месеца, един индийски мюсюлманин направи същото в щатите след финансовата криза - застреля жена си, децата си и се самоуби....за да не ги остави в ръцете на системата и да ги научат на други неща....преид време една сервитьорка - помакиня, ако си спомняте - захвърли детето си в кофа за ***...отркиха го...осиновиха го и го кръстиха..Иван.. На другия ден помакинята се появи и призна, че това е нейно дете - незаконно от женем мъж, също мюсюлманин. Тя не пожела да го прибере при себе се. Появи се само, за да каже че иска арабско име за детето, защото и тя е такава....Имам хиляди примери...мислете му какво отглеждаме с нашата толерантност...
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
преди години една майка в софия уби детето си и всички бакшиши с колите си предизвикаха безредици дирижирани от бсп за да искат оставката на ив косгов.Защо никой сега не иска оставката на тройната коалиция.Нали те са виновни за лошото материално състояние на това и на още поне 2 милиона семейства.Лошо работещата съдебна система също е виновна защото на убийците дава условни присъди и това е предпоставка за многото убийства в последно време.Дори франция се шашна от некомпетентността на бъл. юристи.В резултат на всички обстоятелства в бг се нагнетява агресия у хората и печалните резултати не закъсняват.Дори в богаташки къщи -догановите сараи-се вършат убийства а след това се съчиняват версии в които и децата не вярват.
50
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
Да се върне смъртното наказание! Само така ще се изчистят улиците от ***. Щото затвора не оправя, напротив - много неща се научават от там, много връзки се завързват и излизат по-големи *** отколкото са влезли. А и няма прошка за такова престъпление, само смърт! Ама бавна и жестока, не бърза и безболезнена. Кога тия, от които зависи живота на хората и които правят законите, ще разберат, че с милост и сълзливи увещания няма да променят престъпниците. Утре тоя *** ще излезе и пак ще убие. А колкото до обяснения от рода на "имал дългове", "имал проблеми" и т.н. - като има дългове и проблеми, като има психични проблеми - ами да вземе да се обеси! Защо посяга на чуждия живот, ами не на своя, след като е ненормален? И жена му като го е видяла какъв е психопат какъв акъл е имала, че и деца да създава с него? Такива *** си личат и никоя нормална жена няма да тръгне да създава семейство - това е риск за нея и за бъдещите й деца.
49
0
 
0
 
! Отговори
Raya преди 15 години
tvyrdo za smyrtnoto nakazanie sym! trqbva da go vyvedat kato nai-tejka prisyda!
48
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
няма страшно, ходжата ша му побае и ша му мине като на пискюл!
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Тоя е голям ***.Все пак всеки човек си има трудни периоди в които му идва да чупи и рита наред,но трябва да изтърпи.Под влияние на алкохола вероятно вече побеснял възможно е и приятелите му нещо да са го провокирали и т.н.Предсавяте ли си каква злоба трябва да имаш за да настигеш детето си и да му отрежеш главата.Спомням си един случай във Вълчи дол,Варненско в двора на едно училище едно момче отрязва главите на три момичета.Тогава много се говореше за случая,обявиха го за невиждана трагедия,после отшумя и какво става с това момче не се знае.
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За то зи искаме смърт веднага!!! До животен затвор минимум!
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Предполагам, че форумните храбреци са го хванали, те много силни и много обичат да плюят полицията.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
дайте го на нас ние да го съдим.
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Синът ми казва, че баща му е слабак. А защо е слабак ли? Защото бие момичета. Вие като ми киснете по цял ден в чата какво ще направите, че такива слабаци да не могат да избиват комплекси след употреба на алкохол, върху жените, децата и/или родителите си?Излезнахте ли да го търсите, колко пъти подадохте ръка на съседката - чийто съпруг я налага ежедневно или се опитвахте да ги сдобрите... до следващият побой или убийство. Добре че аз не послушах доброжелателите си за да се съберем и да се оправим. Плюя ви на коментарите защото сте безлични елементи в мрежата, а що се отнася до изверга.... ако не събере достатъчно доблест да се затрие сам, ще го оправят съкилийниците му.
42
0
 
0
 
! Отговори
dsf преди 15 години
mnoo filmi si gledal moeto mom4e... ama kato ti 4eta "mislite" to mai sega ti e vreme da gi gleda6- na 12. tragnal sre6tu baretite hahahahha i te sedqt da go gledat, nqma takiva polojeniq, ne razbrahte li, 4e policiqta znae vsi4ko- koi kade e, kakvo pravi, koga. drug e vaprosa, za6to ni6to ne se pravi
41
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
гнусен *** - мишка!
40
0
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 15 години
въжето за 31
39
0
 
0
 
! Отговори
запознат преди 15 години
побликувай си адреса да ти изпратя два метра здраво въже и едно столче.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Преди много години в Добричко имаше един Тихомир,викаха му Тихия и работеше за СИК.Той и още един бяха направили няколко убийства в района главно атвличания за пари и после убиват жертвите.Тоя Тихия беше от село Дропла,Добричко.Отначало беше в бригадите на СИК,но после се отцепи и почна сам да рекетира.Накрая отвличат един варненски бизнесмен,уж искат откуп от жена му,но като държат в плен бизнесмена от постояните побои той умира.Въпреки всичко жена му носи откупа без да знае че съпруга и вече е мъртав.Предварително е увидомена полицията.При предаването на откупа полицаите тръгват с качулки срещу него.Тоя не беше с кой знае какви мащаби но беше много трениран.За отрицателно време пребива баретите,накрая виждайки че не могат да го спрат го застрелват в крака.След това улбийство разплетоха още няколко в които е участвал.След като го излекуваха в болницата го осъдиха на 15 години ли беше не зная точно.Всички казват че в затвора ще го оправят,само че тоя като ги мята наред десетина човека ги прострял.Никой не може да му се опре.Този енай-силния който съм виждал някога.Чух че излязал на свобода.Както се казва от затвор се излиза от гроба не се излиза.Тоя *** ако е някой свирепо може и да не го пипнат.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Olele potresena sam ... nqmam dumi
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ey ti si bil golyama rabota be ce hodis na takiva interesni mesta a zasto ne vzemes da hodis pri nekoy psihiatir ti si edno nistojestvo pozor i sram za bg ot takiva kato tebe grajdanin dosil ot selo kide si ostavi cirvulite s laynata sigurno ste ti potrebvat ne zabravy ot kide si dosil
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
31-вия ... ае а ? И си вземай редовно лекарствата, че виждаш какви ги свърши колегата ти.