Кметът на Раднево почина по време на снимките на "Сървайвър"

Причина за смъртта е масиран инфаркт
30 май 2009 22:40,
122
Кметът на Раднево почина по време на снимките на "Сървайвър"
Снимка: БГНЕС

Кметът на Раднево Нончо Воденичаров почина на филипински остров по време на снимките на "Сървайвър".

Причина за смъртта е масиран инфаркт, съобщиха близките му.

Нончо Воденичаров беше кмет на Раднево втори мандат.

Роден е на 6 ноември 1955 година.

Известен е със своя авантюристичен дух.

Като млад е бил каскадьор в много филми, а като по-възрастен стана певец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
radnevka преди 15 години
zlobata ti lichi, vie miniorite ot kakvo nedovolstvate??? aman ot kompleksari kato teb, choveka si otide po nai-neleniq i nezaslujen nachin, a ti si sednal da rasish zavist i zloba. ZASRAMI SE!!! Gospod gleda...
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-вероятно е починал от свръхдоза. Това се случва често с авантюристични личности като него.
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** от ВТОРА ПРОГРАМА (бтв) сигурно до ден днешен не спят от вълнение ,че има смъртен случай... Да им се връща!
78
0
 
0
 
! Отговори
Станимир преди 15 години
Бог да те прости, Нончо и нека светлина да намери душата ти.А за всички нелепи коментари искам да кажа че Човек трябва да живе живота си според собствения си мироглед и виждания а когато е грешен само Бог може да го съди праведно.Всички тези които сипят злоба и завист отдавна са погребали душите си за жалост.Ако искаме да променим нещо в страната си и в живота си едва ли това е начина.
77
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 15 години
Мир на праха на човека. Но замислете се къде отиват парите от данъците ни. Ами щом един кмет по време на мандат може да иде за някълко месеца на другия край на света, значи може и без него. Същото се отнася и за депутатите, общинските съветници.Защо ни са 240 депутати. Същата работа ще я вършат 120 да речем. А, работещите в частния сектор никой не би ги търпял да отсъстват.
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тъпо предаване, промиващо мозъците на младото поколение ... Манипулирано на всичко отгоре ! Безсмислени харчове на милиони левове ... И за капак - човешка жертва ! Докога ???
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
лека му пръст на човека , ама найстина тоя Сървайвър вече може да го прекръстят.... защото има и такива който не уцеляха...С преиятели преди време коментирахме че е въпрос на време в тея риалитита да стане убиство или някакъв вид смър.... защото само това не сме виждали.... и ето , факт е !Може и някъде тайно да е имало залагания на тази тема...
74
0
 
0
 
! Отговори
hf преди 15 години
68 i 69 sa pravi,Radnevo e nai-chalgadjiiskiq grad/selo,izkustveno napraveno grad/i vsichoto mu e falshivo ot tehnikuma do selqnite v nego
73
0
 
0
 
! Отговори
kl преди 15 години
kogato faktite govorqt,zloba nqma.Hem si grozna,hem tapa ....
72
0
 
0
 
! Отговори
groznoto преди 15 години
От къде тая злоба бе!!!!Е затова сме на това дередже -аман от ***...
71
0
 
0
 
! Отговори
dynamo преди 15 години
Забрана на такива предавания със закон и затвор за всички свързанис тях, от продуцантите до последния хамалин! Бог да прости човека и греховете на убийците му!
70
0
 
0
 
! Отговори
pepi преди 15 години
za6to ne si e sedql na dupeto,a mi huknal na mav da se pravi.Selska mu ti rabota
69
0
 
0
 
! Отговори
mk преди 15 години
nqma veche kebapi i chalga za radnevci i k...te ot Painer nqma da idvat
68
0
 
0
 
! Отговори
minior преди 15 години
оправи ви града с парите от миньорския труд на работещите от мини "Марица-изток",и паметник ви издигна да се молите,пак с чужди пари.Всички крадат за вашия град и за себе си,а има работещи от Ст.З. и от Н.З. и от къде ли не,нещо за техните градове да отиде,но то Господ си знае работата,а и най-големия язовир Овчарица приватизира.А вашия измислен град-село е благодарение преустроен с кървавия труд на миньорите.Бог да го прости!
67
0
 
0
 
! Отговори
deana преди 15 години
potresena sam 4e ybixa noncho s tova *** predavane.dano gi osadyat i go svalyat ot efir .toi behe edin ot malkoto shesti i dobri xora.poklon.
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мисля, че продуцентите и отговарящите за спазването на правилата при тази игра, трябва да бъдат разследвани и съдени до дупка!!! не ми се струва нормално участниците в този формат да бъдат изтезавани чак до такава степен, в която се прави в тъпия български сървайвър. какти винаги, нашите побългариха всичко и ето го резултата! Бог да го прости този участник!
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Napulno sum suglasen 64
64
0
 
0
 
! Отговори
party place преди 15 години
zabavnata , каква звезда е този педофил ? Тук в България няма звезди , но вярвайте си , но за много хора като мен си оставате супер смешки звездиии хах луди хора ; )
63
0
 
0
 
! Отговори
набор преди 15 години
като гледам от предишните сървайвъри как младоците пъхтят от умора по време на игрите,съм си мислел дали бих участвал?!спортувал съм какво ли не.кардиограмата ми е ОК. Но да бъда най старият участник и да се напъвам наравно с младоците не бих го направил.Леко във физическите тежки игри.Явно човека се е надценил физически и емоционално. Изглежда на снимката много голям симпатяга.Но човек никога не знае на колко години и как Господ ще го прибере.Вечна му памет и мир на праха му.
62
0
 
0
 
! Отговори
radnevka преди 15 години
zashto ne si merish malko dumite? Niamash nabliudenia nad grada..., po-dobre si trai, zashtoto tozi chovek dade sajivi grada... POKLON!!! ;(;(;(