"С едната ръка гали, с другата к**eц вади!"

Кметът на Пловдив избесня, че му спряха парите за балите
15 юли 2010 16:28,
226
"С едната ръка гали, с другата к**eц вади!"
Снимка: БГНЕС

„Бойко Борисов и Симеон Дянков отново разиграха класическия филм за  доброто и лошото ченге. Единият дава и те гали по главата, а другият те реже лошо“.

Това заяви днес кметът на Пловдив Славчо Атанасов по повод разминаването с обещанията на премиера за 5-те млн., които трябваше да получи Пловдив за софийския боклук, и 2,8-те милиона, които вчера отпусна министър Дянков.

Кметът на Пловдив стигна дотам, че олицетвори ситуацията със сръбска поговорка, която гласи: "С едната ръка гали, с другата к**eц вади".

„Съжалявам, че използвам циничен израз, но на практика това е положението“, аргументира се пловдивският кмет.

„Вчера преведохме 3,5 млн. лева ДДС на държавата по една сделка от 2006 година, а ще получим 2,8 млн. лева“, оплака се още Атанасов.

Той беше категоричен, че пак ще се обърне към правителството да отпусне парите за почистването на река Марица. По думите му това е най-неотложният проблем на Пловдив в момента заради опасността от наводнение.

„Отговорно заявявам, че Пловдив не е долюбван град от София“, оплака се още кметът.

Още по темата

Преди два дни на лична среща със Славчо Атанасов премиерът Бойко Борисов обеща Пловдив да получи 4-5 милиона от полагащата се за тази година компенсация от 15 млн. лева заради приемането на софийския боклук.

Вчера обаче лично министърът на финансите Симеон Дянков дойде в Пловдив и заяви, че градът ще получи едва 2,8 млн. лева, тъй като държавният бюджет не можел да си позволи повече. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: боклук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
13
 
48
 
! Отговори
sedesar преди 13 години
Че тоя кмет какво очаква от тия комунисти, които за една година разсипаха всичко. Такова ще е положението докато ни управляват комунисти и докато на всички места във всички области стоят комунисти и милиционери.
50
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Старец,прати парец...твой синец !!!........Ку*eц парец, синец ! Твой старец.
49
9
 
32
 
! Отговори
jh преди 13 години
te 4e si iskat parite iskat si gi i s pravo, ma to kato e o4evidno 4e niama pari nikude.. kfo rpavim? (neka uto4na 4astni lica ne se broiat :P:P)
48
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямаше такова заглавие...
47
20
 
43
 
! Отговори
!! преди 13 години
И с какво Пловдив е по-различен от другите градове? София няма пари за улици, кучета и т.н.... Силистра няма пари за ***, всички общини нямат пари... този тарикат Славчо е много нагъл да говори кой град е недолюбван и кой не е... Славчо, млъкни и си използвай своята друга ръка да си извадиш... онова, дето го цитираш.
46
20
 
50
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 13 години
Пловдив е оцелял много векове. Съществува от времена когато никoй и никъде не е чувал за софия. Кой ли не е преминал и се е опитвал да унищожи този велик град, но никoй не е успял. Най голямата офанзива е през последните 60 години, като се започне от онзи селендур живков и се стигне до днешно време с този *** борисов. Те винаги са и ще завиждат на град с най богати традиции и най интелигентни и будни хора. Затова кой и откъдето да дойде в България се възхищава на Пловдив а селска софия е подминават като малка гара.Ще дойде ден когато България ще си има истинско правителство, ще дойде по светъл ден и за Пловдив.
45
8
 
38
 
! Отговори
Щирлиц до Остап преди 13 години
А слоновете отлитат на юг днес на смарачаване....
44
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Do venci. Venci- telenci
43
15
 
49
 
! Отговори
emil преди 13 години
стига с тоя бойко - да си ходи в банкя да си копа картофите
42
13
 
48
 
! Отговори
клоунът преди 13 години
кмете бая ти е писнало щом ти е дошло до тая поговорка евала ти
41
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Научи българския правопис и тогава пиши във форумите. Когато трябваше да се спаси София единствено Пловдив протегна ръка, като категорично софийския кмет, сега премиер ОБЕЩА ДА ПЛАТИ ВСИЧКО. Онзи ден премиера ОТНОВО ИЗЛЪГА - ЩЕ ПЛАТИМ 5 МЛН. КАК НЕ ГО Е СРАМ ?
40
13
 
42
 
! Отговори
Русенеца преди 13 години
А бе, кмете, а бе Славчо, софиенци освен себе си обичат ли някого? А тях някой в тая "държава" обича ли ги ?
39
14
 
51
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Борисов лъже като фурнаджийска лопата---толкова лъжлив премиер не сме имали ---да излъже 500 000 пловдивчани ,че ще им даде пари да си оправат града.
38
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
vijte kolko ryce ima okolo zadnika na plovdivskiat kmet, no mejdu krakata na si4kite tea ry4i4ki e zejnala po edna goleeeEEeeema Uputka
37
9
 
63
 
! Отговори
гневен преди 13 години
Ето точно в тоя момент, драги ми *** от днес.бг ме ИЗНЕРВИХТЕ!!!! След като съвсем културно се изказах, че нямате право да слагате такива заглавия като "***", вие ми изтрихте коментара и ми забранихте да пускам коментари. Да, ама не :) Да видим дали вашия *** ще смогне да ме баннва, докато ви спамя от различни проксита :) А иначе гледам, че вече сте цензурирали заглавието.. ама иначе ще ми режете коментара. Пълни *** сте, да знаете!!!!
36
10
 
33
 
! Отговори
747 преди 13 години
Abe ia si napishete dumata kakto triabva ! Zaradi vashite zvezdichki universitet li da zavarshim, ili na gledachka da hodim ???!
35
8
 
33
 
! Отговори
Plovdiv преди 13 години
Do 21 nomer:Ti ot kade si ta tezi pari sa ni mnogo?
34
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е те го коригираха ама вече има скрииншот с оригинала! :D
33
8
 
38
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
За пътя Пловдив-Асеновград отговаря Иван Тотев ---защото е към областно пътно управление -като не си осведомен не говори глупости.
32
8
 
51
 
! Отговори
Куреца преди 13 години
Ся като извадя един "***"! (цитат от заглавието - без цензура моля!)