Спасиха наквасени норвежци от удавяне в Слънчев бряг

Четиримата чужденци "закусили" обилно с пина колада
13 авг 2010 12:40,
38
Спасиха наквасени норвежци от удавяне в Слънчев бряг
Снимка: БГНЕС

Четирима пияни норвежци са спасени от удавяне около 9 часа на плажа в Слънчев бряг.

В ранната утрин те дошли с чаши пина колада в ръце, а за мезе си откъснали цветя от алеите на комплекса.

Порядъчно подпийнали, те решили да охладят страстите си, като се изкъпят в морето.

"И четиримата бяха много зле. Явно са били почерпени от снощи. Влязоха на дълбоко, започнаха да се гмуркат, но течението ги отнесе навътре", разказа за Dnes.bg Митко Колев, шеф на спасителите в курортния комплекс.

Колев и още двама спасители ги извадили на брега с помощта на моторна лодка.

И четиримата са постъпили в Спешния център в Бургас. Състоянието им е задоволително. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
"норвежец" преди 13 години
затворко, за живеещите по границата с Швеция тя е само на няколко клм. Там има погранични безмитни магазини. За живеещите във вътрешноста на Норвегия това са МНОГО клм. И пак цените в тия магазини не могат да се сравняват с българските. Затова много шведи пътуват до нашето море - за да се напиват евтино и курварстват с евтини ***. Анадъм или..... да хващам налъм....да те посъветвам.
35
1
 
1
 
! Отговори
чокобоко преди 13 години
Евтина пиячка ,евтини *** какво му трябва на човек, само да стои по-далече отводата.
34
2
 
4
 
! Отговори
бил там преди 13 години
отворко ми нали Швеция е на километри и ходят там на пазар даже и за един стек бира.
33
0
 
21
 
! Отговори
Popa преди 13 години
Тея щом ядат цветя за закуска , за вечеря ще хапнат и дървото .
32
4
 
13
 
! Отговори
"норвежец" преди 13 години
Живея от 30 г. в нопвегия и трябва да пви информирам всички че:1.В страната има полу-сух режим за алкохол. В магазините за храни се продава само бира и то до 19 ч. Има специализирани магазини за всякакъв алкохол /в Осло около 10 бр./ които изглеждат като аптеки.2.Има абсолютна забрана за продажба на бира дори на непълнолетни под 18г.3.Една бутилка бира в магазина струва около 10 долара а в кафенета и бирарии около 10 евро.Младите идващи в БГ идват заради евтиния алкохол и проститутките
31
6
 
22
 
! Отговори
нтт преди 13 години
Ей, тия спасителчета по бургаско много ги бива! Ама тоя път що ли не са се направили на разсеяни..? България не е повръщалня за пияните *** на Европа, дето ни връщат ***, бееееее!
30
0
 
20
 
! Отговори
има ли закони преди 13 години
Много си прав Милене! От известно време съм в Сл. бряг и наистина там е пълно с малолетни, които през целия ден се наливат с алкохол. Да не говорим за състоянието им в хотелите, съдето самите собственици им позволяват денонощна употреба на алкохол и пиянски истъпления - викове, крясъци, скандали, които в повечето случаи завършват с размяна на юмрущи. А какво да правят останалите хора, които наистина са дошли в хотела на ПОЧИВКА. и все пак ИМА ЛИ ЗАКОНИ ЗА ПРОДАЖБАТА НА АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ НА МАЛОЛЕ
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голема работа. като са толкова отворени или ще се удавят, или ще ги извадят. никой не може да те вини, ще не си спасил некви спиртосани вандали. да го духат скандинавската ***...
28
3
 
5
 
! Отговори
alian преди 13 години
tova da neti e shiroka lake be pich.ne se barkai molia ti se.xorata tam ne sa na sux rejim badi sigoren navsiakade piat i povrashtat ama nie nali sme nai xubavite che da obsajdame drugite.
27
0
 
6
 
! Отговори
Бисер преди 13 години
Ама това не е плажа на Сл. Бряг
26
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
добре, че не са се къпали към 9 вечерта, че тогава пак нямаше ток в Слънчев бряг и никой нямаше да ги види, че се давят.
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пич, ти бачкал ли си спасител и дали си се опитвал да водиш разговор с пияни хора? Мислиш ли, че някой те слуша...трябва да се биете.
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По един шамар от Премиера и обратно в Норвегия.
23
2
 
15
 
! Отговори
Учевиди! преди 13 години
Какво се оплаквате от белите западняци?По на изток има "дружина польска".Тези брат'чеди не пият а се наливат.Виждали ли сте полска дружина от 6 човечета да пресушава 12 бутилки от 8 различни вида?"Пускат по веригата" една бутилка докато свърши и после втората се ИЗЛИВА и така докато последната (ментата) свърши и те са "вързали кънките".
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Можем да бъдем доволни, че са норвежци а не са "белите" холандци.Техните секти идват в България, за да си "стягат редиците" и освен псалми, песнопения има викове, крещене, тъй като в България смятат че са в джунглата.Но ние пазим "свещените крави" т.е.с белите европейци и никой не смее гък да им каже.НАРОДНАТА ПОЛИЦИЯ ги ПАЗИ!
21
3
 
4
 
! Отговори
pich преди 13 години
az otdawna sum reshil da podobrq jivota si weche sum golqm i sprqx da piq sutrin
20
1
 
14
 
! Отговори
somebody преди 13 години
За чужденците е много евтино в Слънчев Бряг, но не и за българите - например дори ходенето на плаж излиза средно около 21 лв на ден - толкова струва наема на 1 чадър с 2-та шезлонга до него (по 7 лв за всяко) а плажа е зает почти навсякъде с такива. И въпреки това ми направи впечатление че има чужденци които ходят на свободната зона (тя е малка) - където си опъват безплатно хавлиите на плажа. Алкохола е горе долу следното - малката бг водка (джин и др.) около 2 лв , 2 и нещо,бирата от 3 до 5 лв.
19
1
 
6
 
! Отговори
ааааа немой тъй преди 13 години
Aма чакайте това на снимката е жената и кой е тоя дето е легнал до нея.Ба си майката.Е ся тоя ше влезе в репортажите на Канна Рачева от БТВ, ей ся, само да прескоча до морето.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kakvi sa tia kolove po plaza? to ve4e njama plaz
17
14
 
19
 
! Отговори
Иван преди 13 години
ТИЯ СПАСИТЕЛИ ДА ГИ БЯХА ИЗВАДИЛИ ОЩЕ ДОКАТО СА ГИ ГЛЕДАЛИ,ЧЕ ВЛИЗАТ В МОРЕТО,А НЕ ДА ПАЛЯТ МОТОРНИ ЛОДКИ,ЧЕ ДА ГИ ВАДЯТ ОТ ДЪЛБОКОТО !!!!!