Бодигард на Мара Отварачката арестуван в Благоевград

Мъжагата се репчил на ченгета за паркиране на тротоара
Обновена: 28 дек 2010 09:37 | 28 дек 2010 09:36,
292
Бодигард на Мара Отварачката арестуван в Благоевград
Снимка: Булфото

28-годишен бодигард на чалгарката Мария е задържан в полицейския арест в Благоевград за неподчинение на полицейско разпореждане.

Столичанинът Л. А. Б. е задържан в ареста на Първо РПУ малко след полунощ заради възникнал скандал в центъра на града.

Мария, която се прочу с участието си в реклама за бира и получи прякора Мара Отварачката, била гостенка в благоевградска дискотека.

Спирайки пред бара, шофьорът й паркирал върху пешеходна зона.

Вследствие на нарушението възникнал скандал с патрулиращи в района полицаи.

Бодигардът се държал нагло и предизвикателно с униформените, което наложило задържането му, съобщава БГНЕС.

Мъжът отказал да му сложат белезници, а ченгетата се обадили за подкрепление.

Впоследствие той е задържан, а личното му оръжие – пистолет, законно притежаван, е иззето от полицаите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
4
 
11
 
! Отговори
г-н Георгиев преди 13 години
Дружески съвет: вместо да хабите енергията си в завист и омраза към другите, можете да я използвате за да си направите живота по-хубав.
176
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Курти, има два варианта:1. Мара се опитва да се нас.ре от кеф, че пее...2. Има вибратор в дупето, който вероятно в еуфорията е потънал дълбоко и Мара се опитва да го изстреля...
175
1
 
13
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Ооо, тази, дето вместо устни има кренвирши !
174
3
 
16
 
! Отговори
келеш некъв преди 13 години
Когато няма с какво да те запомнят,въпреки гумените джуки и участието в платено жури на посредствен конкурс. Когато кръга на феновете се е стеснил до група роднини и няколко девойки с особен умствен капацитет. Когато не се усещаш забравен,защото никой не те е помнел. Тогава плати на младеж,който за 50 евро е готов да те обича. Той ще паркира,ако трябва и на стръмните стъпала пред Американския университет. Така ще подсетиш света,че си звезда от окръжна величина.
173
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
щом толкова народ плюе по чалгата значи има бъдеще за България...а ако имаме и свестна съдебна система на тоя *** да му пляснат солидна глоба или пробация пак направо ще цъфнем и ще вържем...иначе ако имам власт бих забранил чалгата със закон
172
2
 
22
 
! Отговори
Курти преди 13 години
Браво на "днес.бг" страхотна снимка са избрали - Мара напъва здраво все едно има запек.
171
3
 
5
 
! Отговори
;) преди 13 години
Ужас направо! Обичай си я, никой друг няма да ти пречи :)Както спомена някой колега, след като й отдадеш искрената си обич, внимавай да не те приемат във венерическия ;)
170
1
 
17
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
На този неуравновесен психически *** ( бодигард) кой му даде оръжие. за такива постъпки трябва да им се отнемат завинаги. Да му отрежат една тояга, по ще му подхожда на манталитета и на това което пази (нищо лично към овчарите)
169
1
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 13 години
Само вижте как се е облякла и си съставете мнение за умствения и потенциал - или липсата на такъв!Сценично облекло - разбирам ,но това е безвкусица! Голям резил!
168
1
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 13 години
Не прочетох статията,защото изобщо не ме вълнуват подобни събития.Но не разбирам,що за заглавие има ?!Разбирам иронията спрямо фолкаджийките,аз също не съм им фен,но все пак тя се казва Мария.Иначе се трият коментари ,които съдържат лични обиди и нападки,а това какво е-Мара Отварачката?!
167
1
 
18
 
! Отговори
интелигент преди 13 години
Не слушай чалга спаси човешки живот
166
3
 
8
 
! Отговори
JCPenney преди 13 години
Durjanieto na bodigarda napulno suotvetstva s 4alga gluposta nare4ena Maria
165
1
 
37
 
! Отговори
иванов преди 13 години
присъщо е единствено на простаците да парадират с пари,коли ,охрана. А и да не забравяме,че тази *** е една от многото простакели които избягаха от селата,но селското завинаги си остана в тях !!
164
30
 
7
 
! Отговори
г-н Георгиев преди 13 години
Хора, моля престанете с цветущите изрази. Аз много обичам Мария и ми става много гадно като я обиждате така. Наистина!
163
0
 
6
 
! Отговори
до Саманта-Фокс преди 13 години
ми всъщност не съм закъсал, ама обичам да си говоря простотии в много посещавани сайтове та затова..тва е по-яко от форумите :) а ти вземаш ли пари?
162
0
 
7
 
! Отговори
Бъз преди 13 години
Сложих ти един "+",но да знаеш,че "високото грозде е кисело!".А иначе се знае кой харесва фолкглупачките и музиката им,изплагиатствана на 99% от сръбско и гръцко............
161
2
 
32
 
! Отговори
Ами да! преди 13 години
И аз се очудих, защо точно "бодигард"? Не трябва ли да е "силиконгард"? :)А вече на сериозно - на тия к*рветини, таковачите им наемат "бодигардове", за да не им кръшкат. И понеже таковачите са ***, избиващи комплекси от потомствена сиромашия им правят "свита" от гавази, шофьори, слугини и т.н. Най-гадното е, че на най-заслужилите к*рветини им купуват кабеларки или "шоА", та да се лендзят пред публика и да стават модел за подражание на малките момичета.... Пълно пропадане..... ГАДНО!
160
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тая от паралич ли е болна или е карала рахит като дете? В тия болести няма нищо за подигравка, ама гледката на кривите инфантилни крака и на загорел затворник ще му дойде прекалено отврат! Цици и устни - силикон. С една дума - грозен скокомбър!
159
2
 
18
 
! Отговори
до 160 преди 13 години
Да я пази от "венерически болести" най-вероятно..
158
1
 
47
 
! Отговори
heh преди 13 години
Много правилна постъпка на полицията, евала и само така! Щеше да е добре ако това се случваше всеки ден и важеше за всички мутренски коли и джипове паркирани къде ли не.