Кортежът на Борисов тресна "Пасат"

Няма пострадали, оглеждат щетите по колите
Обновена: 15 фев 2011 14:37 | 15 фев 2011 11:56,
432

Снимка: БТА

Лек автомобил "Фолксваген Пасат" е бил ударен от кола от кортежа на премиера Бойко Борисов на връщане от Годеч към София малко след "Бучин проход".

Във фолксвагена са пътували трима мъже. Пострадали няма.

Нанесени са щети на колата, както и по автомобил от кортежа. В момента се изчаква пристигането на КАТ, съобщи БТА.

По думи на шофьора на фолксвагена Даниел Владиславов водещата кола от ескорта се е движила с висока скорост в неговото платно.

При удара фолксвагенът се е завъртял и е ударил леко следваща кола от кортежа. По думите на Владиславов този участък е известен с много катастрофи.

Още по темата

След инцидента ескортът на премиера е спрял и на място са огледани щетите.

Миналия месец кортежът на премиера претърпя отново пътен инцидент край Плевен.

Тогава 23-годишната студентка Яна Петрова разказа, че колите на НСО са изпреварвали неправилно, заради което автомобилът й е изхвърчал от пътя.

За щастие при инцидента нямаше пострадали.

След извършено разследване прокуратурата отказа да образува досъдебно производство, тъй като служителите на НСО нямали вина за инцидента.

В крайна сметка на студентката беше съставен акт, тъй като „не е осигурила достатъчно място на пътното платно за безпрепятствено преминаване на МПС със специален режим на движение“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
6
 
6
 
! Отговори
Dimitrov преди 13 години
KAK NE RAZBRAHTE VECHE - KOLITE NA NSO SA SYS SPECIALEN REJIM NA DVIJENIE, KATO LINEIKI, POJARNA, JANDARMERIA I TAKA NATATAKA. KOGATO NABLIJI TAKAV AVTOMOBIL ILI KORTEJ S VKLIUCHENA SVETLINNA I/ILI ZVUKOVA SIGNALIZACIA VSICHKI KOLI NEZAVISIMO KAKVI SA SA DLYJNI DA NAMALIAT, OTBIAT I PROPUSNAT SPECIALIZIRANITE AVTOMOBILI. PREDI 40 GODINI V AMERIKA TAKAV KORTEJ DVIJESHT SE S NAD 180 KM V CHAS PREDOTVRATI IADRENA VOINA. TOVA CHE TUK ZAKONITE NE SE POZNAVAT E DRUGA RABOTA.
368
5
 
9
 
! Отговори
didi преди 13 години
смятам ,че от правителството не зачитат хората .Само от нсо имат права ,а другите хора са без значение може да ги газят с колите на нсо . ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА . ГОРКО НИ С ТАКИВА УПРАВНИЦИ НО ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ СИ ЩОМ ГЛЕДА И ТЪРПИ.
367
4
 
5
 
! Отговори
peци преди 13 години
Тия от НСО май са пияни преди 2 сед.вПлевен пак блъскаха пълни негодници уж професионални шофьори все другия бил виновен
366
2
 
0
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Значи във въпросния участък доста от шофьорите по посока Петрохан минават завоя косо и влезли към средата на насрещната лента. Карат с доста по-висока скорост от позволената в района, но и от собствената си безопасна. За това и когато дойде насрещна кола, там катастрофата е неизбежна.А спирачния път 50 м. за всеки шофьор е пределно ясно на каква скорост отговаря.
365
2
 
2
 
! Отговори
тенекеджия преди 13 години
алоу 340 нсо знаещия виж каде е ударен .29 години изчуквам тенекии х5 те удря челно и ти лизга калника и врата. Много мразим да ме пощи въшкав
364
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
майката му е да съм с фадромата, пък тогава ще видим как нсо кара в чуждото платно
363
2
 
2
 
! Отговори
gotin преди 13 години
tez se mislqt za edva li ne nedosegaemi i mai sa takiva nikoi ni6to ne im kazva i ne im pravi, da ne se padne nqkoi na patq im otnasqt go i tova e i nakraq izliza 4e e vinoven 4e e tam !!!
362
2
 
9
 
! Отговори
койчо преди 13 години
тия шьофьори от нсо да не са ИНГЬОЗЛИИ ,все целят колите от насрещното платно .алооооооооооооо нямате ли очен лекар там ,началниците.
361
4
 
8
 
! Отговори
... преди 13 години
Трябва да има цялостен натиск над хулиганите на пътя. Трябва да намерим служителите в кортежа, да намерим жените им, децата им, да ги питат другите деца 'верно ли е че татко ти удря другите хора по пътищата', трябва да се извадят от анонимност героите от кортежите на НСО и да отговарят.
360
3
 
8
 
! Отговори
... преди 13 години
Няма значение какво казват от НСО, кое е засекретено и кое не, като поискат доказателства в европейски съд, няма да могат да се оправдаят с това. По този начин, осъденото НСО (държава) ще дължи на края по-голямо обезщетение. Принципно всичко и всеки може да бъде сложено на масата, като доказателства и НСО няма да може да се измъкне. Помнете, ще дойде време когато НСО ще удари кола с активен трак-запис и тогава ще берат много ядове. При това ще се търси персонална отговорност на лицата, не на НСО
359
2
 
7
 
! Отговори
wish you преди 13 години
Май повече сте гледали "Транспортер" отколкото трябва.Пожелавам на кортежа следващия път бързия София-Бургас
358
2
 
10
 
! Отговори
до 365 преди 13 години
В съда нищо от GPS няма да влезе, защото маршрутите на НСО се водят засекретени - да, всички ги виждат и знаят, но по инструкция забрави.Ще го привикат, сплашат и така - жалко, че пак мръсната работа ще я възложат на МВР, и пак ще плюят полицаите.
357
2
 
16
 
! Отговори
синя лампа преди 13 години
Проблемът с тези гамени има просто решение. Във всяка НСО кола трябва де се монтират видеокамери, които ще записват случващото се. Тогава ще се види кой в чие платно е кара и с каква скорост.
356
2
 
11
 
! Отговори
pedali преди 13 години
dano drugia put izprevarvat v zavoi i da gi sreshtne KRAZ 6te im e*a maikata depotatska
355
2
 
16
 
! Отговори
Метранпажистиус преди 13 години
Всички автомобили от НСО имат активни GPS системи и записват тракове, скорост, позиция в даден момент. Нека шефа на НСО да публикува траковете и да покаже, че неговите хора не лъжат!
354
2
 
12
 
! Отговори
до Полицай преди 13 години
Споко Полицай, няма страшно, *** репение срещу хулиганите от НСО! Потърпевшия нека му съставят акт. Той трябва да го обжалва. Независимо от резултата по обжалването акта влиза в съда. Там защитата ще поиска от НСО траковете от GPS-ите на ескорта. Така ясно ще се види кой с колко е карал. (85% от карането на тези коли от НСО е в разрез със Закона за движение по пътищата. Отново, незавидимо какво ще реши съда, делото може да се трансформира към европейски съд. Там ще оправят Д.Димитров от НСО!
353
2
 
4
 
! Отговори
Пол от пост 355 преди 13 години
А според теб как се доказва, че от ip ххх..хх.ххх.х пише лицето Иван Х Х ? Законите ни са калпави приятелю, виждам че си честен човек, но законите ни са калпави.Защо ли - защото вкъщи рутера ми е без парола, тоест всеки може с лаптоп да пише от моето айпи. Пиша си каквото искам в нета и никой не може да ме пипне, защото няма как да докаже че аз го пиша. И аз съм от добрите колега по форум, и аз не търпя несправедливости, но пред комисаря аз съм никой. Те са с властта.
352
2
 
3
 
! Отговори
Полицай от 355 преди 13 години
Prokuraturata da se samosezira ot post 355 - da go izdiri tozi policai. I da izgonqt poso4enite w posta slujiteli. Sto za absurdna darjava jiveem? Ako pak e izlagal- da napusne slujbata si! ne iskame lajci da rabotqt za nas! ДАВАМ ЧИСТ ПРИМЕР - НА МЕН НЕ СА МИ ЗВЪНЯЛИ, НО ТАКА СЕ ПРАВИ. ИНАЧЕ АКО ОТ ПРОКУРАТУРАТА ИСКАТ - МНОГО НЕЩА МОГА ДА КАЖА, СХЕМИ И Т.Н., КОИТО ОБАЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ ДОКАЖАТ, И ОСВЕН УВОЛНЕНИЕ ЩЕ МЕ СЪДЯТ ЗА КЛЕВЕТА И НАБЕЖДАВАНЕ.
351
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
иииииискам да съм шофьор от НСО....те тогава вече няма да съм виновен за ни-що....ееееее,мечти,мечти
350
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А може ли някой от Днес.бг да ми каже в кой речник мога да открия значението на думата "тресна" ?