БСП издаде вестник "ГЕРБерче". Първи брой

Млади социалисти ще раздават безплатно вестника на 1 април
Обновена: 31 мар 2011 16:58 | 31 мар 2011 16:36,
320
БСП издаде вестник "ГЕРБерче". Първи брой
Снимка: БСП

Социалистите в Пловдив издадоха първото и единствено по рода си издание на вестник „ГЕРБерче”. В него те осмиват партията на Бойко Борисов и най-вече самия премиер с неговите министри.

Премиерата на вестника ще е на 1 април, когато млади социалисти ще раздават безплатно изданието в центъра на Пловдив.

"Това е единственият ден в годината, когато можем да се пошегуваме съвсем безнаказано и да покажем как в последните две години  управляващите говорят и  изпълняват обещанията си пред всички нас”, разказаха пред Dnes.bg част от рeдакторите на изданието, които са членове на БСП.

Те споделят, че вестник „ГЕРБерче” не е измислица, а е съставен от реални думи, изречени от Бойко Борисов и министрите му. Включени са крилати фрази като:

"Чуя ли “Конгретюлейшън, Борисов”, и спирам да слушам.
Да ми се извини – Хи шуд аполоджайс”.
„Държавата в момента е на ръба. Или ще тръгне напред, или ще се върне обратно".
 „Анна-Мария Борисова я намерих на един разклон”.
"Аз бях тройкаджия и вижте какво ме направиха – министър".

Вестник „ГЕРБерче” има и криминална хроника. Първата новина в нея гласи:

"Забраних на вътрешния министър да използва думата ЩЕ в интервютата. Вбесих се сабахлем! Когато арестуваш коли на наркодилъри, тогава ги показваш”.

В единственото първоаприлско издание на вестник „ГЕРБерче”, издадено от хората на Сергей Станишев, е публикувано и първоаприлско „решение“ на Министерския съвет, което гласи:

Цена бензин и дизел – 1 ст.
Цена основни хранителни продукти – хляб, олио, от пиле мляко, яйца от щраус, месо от кенгуру- 1 ст.
Картофи – безплатно от градината на Премиера
За всяко дете – детска градина
Нови 8 000 000 работни места (при липса на работници – внос от Нубия)
Всяка пътека – магистрала

БСП издаде вестник "ГЕРБерче". Първи брой
Във вестника може да се намери и „ТВ.Програма – ГЕРБерче”. Тя включва предавания с имена „Кръстопътят на Ана-Мария”, „Кухнята на Мирослав Найденов” и сериала „Октопод”.

Има и две новинарски емисии на „ГЕРБ Новините”. А програмата завършва с еротично шоу „Палавникът”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
5
 
10
 
! Отговори
ПОМООООЩ за БЪЛГАРИЯ преди 13 години
Б.Б. ДА НИ СПАСИ ОТ СЕБЕ СИ И ОТ МИНИСТРИТЕ СИ, КАТО ПРЕДИ ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЗЕМЕ ДА СМЕНИ "С П А С И Т Е Л Я" НАВРЕМЕ И ДА НЕ ЧАКА КАТО КЕРГИЗИЯ... СЛЕД ПОСЛЕ!!! ЧЕ СЪС СЕГАШНИЯ "С П А С И Т Е Л" НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ РАЗКОШ ОТ МИЗЕРИЯ, ...ТАКА ДЕ!!!
236
3
 
9
 
! Отговори
ГОСТ преди 13 години
ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НИ ОБЕЩАВАХА, КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЩЕ ЗАЖИВЕЕМ ПОДОБРЕ, ЗАЩОТО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ПОДОБРЕ. ТОВА СЛУЧВА ЛИ СЕ? АКО СИ ОТГОВОРИМ ПРАВИЛНО*(ПОСКОРО ВЯРНО) ЩЕ ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЛЕДВАЩ ПРАВИЛЕН ХОД!. НАЛИ ТАКА!?
235
9
 
10
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Платени червени поплювковци, толкова сте жалки в отчаяните си опити да отричате и да очерняте всичко, което правителството прави. БСП е и ще е в историята, примирете се с това, колкото и да не Ви се вярва. Народа не е толкова глупав, колкото си мислите, жалко че го подценявате!
234
3
 
6
 
! Отговори
ТА НИМА СМЕ САМОУБИЙ преди 13 години
А СЕГА НАКЪДЕ??? И НЕ СТАНИШЕВ, А ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА НАМЕРИМ БЪРЗ НАЧИН ДА СЕ СПАСИМ!!! ВСЕКИ ВИЖДА, ЧЕ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ Е ГУБИТЕЛНО ЗА НАС!!! ТА НИМА СМЕ САМОУБИЙЦИ???
233
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много креативни червените в Пловдив.
232
4
 
5
 
! Отговори
самопризнание преди 13 години
КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ ГУБЯТ, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ,А НЕ МОГАТ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ, А НЕ ЗНАЯТ ЗАЩОТО НЕ СА НАУЧЕНИ,А НЕ СА НАУЧЕНИ,ЗАЩОТО СА ПОДГОТВЕНИ ЗА РAБОТА В.......... ПОЖАРНАТА!?!?!? НАЛИ ТАКА???
231
8
 
8
 
! Отговори
mi6leto преди 13 години
nai posle edin hubav VESTNIK!!!
230
3
 
5
 
! Отговори
БЕЗРАБОТЕН преди 13 години
от БРИГАДАТА -27души тези СЕГАШНИТЕ ни оставиха без работа и в мизерия. НЕГОДНИЦИ!!!
229
5
 
6
 
! Отговори
bn преди 13 години
ЕТО ГИ И ДРУГИТЕ КРАДЦИ-Брилянтни източници на afera.bg от най-близкото обкръжение на премиера информираха, че вчера се е провела шокираща конфиденциална среща между премиера Бойко Борисов, двамата вицепремиери Симеон Дянков и Цветан Цветанов, и Валентин Златев, шефът на Лукойол у нас.Срещата е била инициирана под бясното давление на Валентин Златев, доверяват кралските ни източници. Валентин Златев е бил в истерия и е заплашил директно, че ако не се вземат мерки, ще изправи цялата си медийна мощ срещу министър Трайчо Трайков и целия кабинет.Валентин Златев е бил бесен от позицията на министъра на енергетиката Трайков. Златев директно е заплашил, че ако Трайков не бъде спрян, на предстоящата междуправителствена среща в Москва в първите дни на април, той ще им подпали земята, под която стъпват.Източниците на afera.bg информират, че тримата прадставители на правителството, в присъствието на Валентин Златев, са умували как да се справят с положението около министър Трайков.Цветан Цветанов предложил на Трайков да му се спретне нещо, Симеон Дянков предложил някой друг да замени министър Трайков като водач на българската делегация и преговори, а Бойко Борисов соломоновски предложил да дадат на Трайков десет дни неплатен отпуск.Очевидно зад драстично острото поведение на Валентин Златев прозира натиск от Русия към кабинета.Срещата е била шокираща, а Валентин Златев директно е показал на управляващите на страната, че ще ги смачка, ако те не се справят с министър Трайков.
228
3
 
6
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
То освен комунисти и демократи няма... Има само групи по интереси. Приказките на Костов за комунизЪма са да плашат малките деца. И от време на време една група надделява над другите за известно време... А бунаците се обиждат на ***, социалисти, царисти и боковчета...
227
5
 
7
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
До 215-Комунисти отдавна няма. Най-малко пък младежка комунестическа партия под егидата на БСП/БЪЛГАРСКА СУРЕРКАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ/.Които още вярват , че БСП е социалестическа партия да идат и да се гръмнат или да се обесят! Да не говорим за лидерът им Сергея от който и *** за зеле не става!
226
2
 
2
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
McRoe, и ти чакаш баш Боко да се пребори с каквото и да е? Тоз блестящ пожарникар, все още притежаващ палтийна книжка?
225
12
 
8
 
! Отговори
McRoe преди 13 години
И ВСЕ ПАК БОЙКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБОРИ С КОМУНИЗМА , С КГБ И С ДС ...ТЕЗИ РУСКИ *** НЕ НИ ДАВАТ МИРА ЦЕЛИ 21 ГОДИНИ ...
224
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вчера се е провела конфиденциална скандална среща, покрита от чужди погледи, между премиера Бойко Борисов, Валентин Златев и двамата вицепремиери Симеон Дянков и Цветан Цветанов. Заради министър Трайчо Трайков Валентин Златев е изпаднал в истерия и е заплашил директно, че ако продължават така, ще изправи цялата си медийна мощ срещу кабинета. Набелязани са били мерки срещу министър Трайков. Брилянтни източници на afera.bg от най-близкото обкръжение на премиера информираха, че вчера се е провела шокираща конфиденциална среща между премиера Бойко Борисов, двамата вицепремиери Симеон Дянков и Цветан Цветанов, и Валентин Златев, шефът на Лукойол у нас.Срещата е била инициирана под бясното давление на Валентин Златев, доверяват кралските ни източници.Валентин Златев е бил в истерия и е заплашил директно, че ако не се вземат мерки, ще изправи цялата си медийна мощ срещу министър Трайчо Трайков и целия кабинет.Валентин Златев е бил бесен от позицията на министъра на енергетиката Трайков. Златев директно е заплашил, че ако Трайков не бъде спрян, на предстоящата междуправителствена среща в Москва в първите дни на април, той ще им подпали земята, под която стъпват.Източниците на afera.bg информират, че тримата прадставители на правителството, в присъствието на Валентин Златев, са умували как да се справят с положението около министър Трайков.Цветан Цветанов предложил на Трайков да му се спретне нещо, Симеон Дянков предложил някой друг да замени министър Трайков като водач на българската делегация и преговори, а Бойко Борисов соломоновски предложил да дадат на Трайков десет дни неплатен отпуск.Очевидно зад драстично острото поведение на Валентин Златев прозира натиск от Русия към кабинета.Срещата е била шокираща, а Валентин Златев директно е показал на управляващите на страната, че ще ги смачка, ако те не се справят с министър Трайков.
223
8
 
8
 
! Отговори
пипи преди 13 години
добър вечер червени *** .и айде ***.м/у другото ще си прережа вените като ме премахнете.
222
3
 
2
 
! Отговори
. преди 13 години
Бхаха цирковата трупа Български Съюз на (Националните) Предатели най-сетне намери призванието си, ще се носи жалко съскане от жълтите страници, в едно съм сигурен , тази партия в България повече власт няма да види.
221
10
 
5
 
! Отговори
пловдив преди 13 години
леле, ама платените драскачи от ГЕРБ май много са се ядосали... пишат та се късат
220
4
 
7
 
! Отговори
Епикур преди 13 години
За съжаление от БСП са го ударили на сарказъм? А, сарказъм по време на време разделно, когато инфлацията породена от безотговорността на хора и алчността на капитала, не е до смях, а до рев за нас? Цените скачат, а тия са се разхилили? не е на добре тая работа? Човек, който се смее в такива времена едва ли усеща тежкото положение? Вместо да се смеят да вземат да работят за да се оправим а не да подиграват? От такива подигравачи, станахме живи умрели българите? И въобще не ни е смешно вече?
219
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СТРАНДЖАТА: Може ли да ти задам едно въпросче?
218
9
 
18
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Тия от младежко БКП ли са, какви са - не знам, ама що не вземат да се гръмнат с патрони за глигани...