БСП издаде вестник "ГЕРБерче". Първи брой

Млади социалисти ще раздават безплатно вестника на 1 април
Обновена: 31 мар 2011 16:58 | 31 мар 2011 16:36,
320
БСП издаде вестник "ГЕРБерче". Първи брой
Снимка: БСП

Социалистите в Пловдив издадоха първото и единствено по рода си издание на вестник „ГЕРБерче”. В него те осмиват партията на Бойко Борисов и най-вече самия премиер с неговите министри.

Премиерата на вестника ще е на 1 април, когато млади социалисти ще раздават безплатно изданието в центъра на Пловдив.

"Това е единственият ден в годината, когато можем да се пошегуваме съвсем безнаказано и да покажем как в последните две години  управляващите говорят и  изпълняват обещанията си пред всички нас”, разказаха пред Dnes.bg част от рeдакторите на изданието, които са членове на БСП.

Те споделят, че вестник „ГЕРБерче” не е измислица, а е съставен от реални думи, изречени от Бойко Борисов и министрите му. Включени са крилати фрази като:

"Чуя ли “Конгретюлейшън, Борисов”, и спирам да слушам.
Да ми се извини – Хи шуд аполоджайс”.
„Държавата в момента е на ръба. Или ще тръгне напред, или ще се върне обратно".
 „Анна-Мария Борисова я намерих на един разклон”.
"Аз бях тройкаджия и вижте какво ме направиха – министър".

Вестник „ГЕРБерче” има и криминална хроника. Първата новина в нея гласи:

"Забраних на вътрешния министър да използва думата ЩЕ в интервютата. Вбесих се сабахлем! Когато арестуваш коли на наркодилъри, тогава ги показваш”.

В единственото първоаприлско издание на вестник „ГЕРБерче”, издадено от хората на Сергей Станишев, е публикувано и първоаприлско „решение“ на Министерския съвет, което гласи:

Цена бензин и дизел – 1 ст.
Цена основни хранителни продукти – хляб, олио, от пиле мляко, яйца от щраус, месо от кенгуру- 1 ст.
Картофи – безплатно от градината на Премиера
За всяко дете – детска градина
Нови 8 000 000 работни места (при липса на работници – внос от Нубия)
Всяка пътека – магистрала

БСП издаде вестник "ГЕРБерче". Първи брой
Във вестника може да се намери и „ТВ.Програма – ГЕРБерче”. Тя включва предавания с имена „Кръстопътят на Ана-Мария”, „Кухнята на Мирослав Найденов” и сериала „Октопод”.

Има и две новинарски емисии на „ГЕРБ Новините”. А програмата завършва с еротично шоу „Палавникът”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
10
 
8
 
! Отговори
ДО 219 преди 13 години
Кажи ми един НЕУДОБЕН въпрос, към ББ на който не е отговорил. Хубвао е, че ти казваш, че еврокомисари идват и дават пресконференции с ББ, защото това не се случваше при Станишев. Превърти си ПАНОРАМА или друго предаване от времето на БСП, чуй въпросите и отговорите на СС.Станишев ВИНАГИ се оправдаваше с тежката администрация, и че работите не били прости- с една дума УВЪРТАШЕ докато си правеха далаверки!!!
216
8
 
14
 
! Отговори
до 220 браво преди 13 години
Вестник "Сергейче".......ха.....ха.....хаааааа.
215
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
познавам един - *** и *** е, също много злобен, а пък не е гербер. интересно.
214
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Цените скачат щото много яде средната класа!"Хахахаха ... ***, какъв си го вкарахте само, не е истина!!!
213
10
 
17
 
! Отговори
ГОГО преди 13 години
ЯЩЕ МИ НАДЕНИЦАТА КУМОНИСТИ СКАПАНИ САМО ГЕРБ
212
10
 
16
 
! Отговори
Р.Овч преди 13 години
Пионерчета издават ГЕРБерче.А би требвало да издадат вестник СерГейЧЕ,щеше да има яко търсене.
211
7
 
11
 
! Отговори
UK преди 13 години
Do 216Правителствената преслужба разпрати съобщение за пресконференция с премиера, на която няма да се задават въпроси. Това изискване е подчертано в съобщението на пресслужбата питанията са забранени. Ще има само изявление на Борисов и председателя на ЕС Херман Ван Рампой. Въпроси не са предвидени и на пресконференцията с премиера и генералния секретар на Съвета на Европа Торбьорн Ягланд. Стилът на българския премиер става все по-озадачаващ. Борисов избухна ядосано, когато неотдавна български журналисти попитаха еврокомисарката по вътрешните работи Сесилия Малмстрьом какво ще стане след такива записи на разговори на премиера в нейната страна, и зададоха неудобен въпрос към нея. Борисов прекъсна пресконференцията и поведе гостенката. В ада на казана на България няма охрана. Ние сме способни сами да си маскарим държавата, така предайте на тези, които са ви казали да зададете тези въпроси, каза Борисов в отговор. Този човек очевидно живее в своя детски свят в Банкя. Той не може да си представи, че на премиер и политици се задават неудобни въпроси. И във всеки такъв въпрос той вижда конспирации и маскарене. Така е свикнал с комфорта, който му осигуряват основните вестници и телевизии от последните години, че избухва, ако някой го попита нещо неудобно. Може би скоро ще почне да се бие като в Банкя, както се биел като ученик? Тепърва престои шоу, защото неудобните въпроси ще стават все повече. Премиерът ли ще надделее или осмелилите се да питат журналисти (които засега са малцинство)?
210
9
 
14
 
! Отговори
akud преди 13 години
:)))) аман от селска ПРOПАГАНДА *** то бкп-то друго не знае
209
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ха ,социалистите в Пловдив - могат да се преброят на едната ми ръка !!!
208
5
 
9
 
! Отговори
ДО 214 преди 13 години
214- ти знаеш ли кои са БХК, че ми ги цитираш??? А партийните им пристрастия?? А това че си мълчаха за пребитите земеделци, пред министерството на Дикме??? Кажи ми по времето на ББ, кой журналист е ИЗГОНЕН от някоя медия, заради изказвания против него???
207
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
наистина са за съжаление младите комунисти,наясно ли са зад каква партия застават !?!
206
12
 
5
 
! Отговори
А сега де.. преди 13 години
Значително влошаване на ситуацията с човешките права през 2010 г. в почти всички сфери, регистрираха от Българския хелзинкски комитет (БХК). Организацията отчете резултатите от годишния доклад по време на пресконференция в БТА.От БХК подчертаха, че влошаването на ситуацията с правата на човека се забелязва в много сфери, но най-видимо е при защитата от намеса в личния живот чрез произволно подслушване и завишено прилагане на СРС-та и следене на електронните комуникации.Правозащитниците посочиха и че полицейските служители много често превишават правата си и злоупотребяват със сила и помощни средства. Подобрение в ситуацията от Българския хелзинкски комитет отбелязват единствено в сферата на защита правата на децата.Един от основните проблеми според комитета е неизпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека. В края на 2010 г. България е била една от страните-членки на СЕ с най-голям брой неизпълнени решени на Съда на човек от населениетоУвеличени са честотата и произволът в използването на СРС-та от службите за сигурност. Според Маргарита Илиева Законът за специалните разузнавателни средства и НПК не предоставят адекватните гаранции срещу произвол при подслушването на телефонните разговори и тайното следене на други комуникации на гражданите. Дефектите на законодателната рамка, регулираща използването на СРС, доведоха до масови злоупотреби с подслушвания на граждани, смятат от от БХК.
205
11
 
19
 
! Отговори
Мария преди 13 години
НЕЩАСТНИ СОЦИАЛИСТИ! КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ В БЕЗСИЛИЕТО И БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ!
204
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
след всичките мръсотии комунистите,които са направили- крали като за последно, убивали,преследвали невинни хора-чудя се как имат очи да гледат българския народ !
203
4
 
9
 
! Отговори
до 207 преди 13 години
кво сега ДЕ ??? Сега пак ***(и кебапчетата) ще ни определят кой да е в парламента а ДПС-то, ще има шанса пак да строи барбекюта и кални магистрали за милионо евро.Така, че не се радвай!!! ТОВА ИСКАТ БСП, СДС,РЗС, ДПС!!
202
8
 
10
 
! Отговори
Не Гербер преди 13 години
*** ли е -тричи го......
201
7
 
9
 
! Отговори
fogman преди 13 години
Абе анонимчо #205 тая плоча се изтърка- не може все някой друг да е виновен за некомпетентността на Премиера и Правителството. Сега като гледам такива реки от европари текат, че направо удавиха икономиката, кризата просто е повсеместна вече, но и след 10 години пак ще е виновно правителството на Станишев... Я по- добре кажи каква ти е заплатата да шариш из сайтовете :)
200
2
 
9
 
! Отговори
КОКО преди 13 години
Защо от БСП, има се струва нелогично да работят и в частност да обработват земята, то само с хайвер не се живее!!! Сестра ми е адвокат а мъжът и ИТ специалист, имат малко дете.Храната, която му приготвят е от градините нашите родители.Като цяло в семейството имаме мн.добри доходи но това не значи, че трябва да ядем китайските *** и да си зарежем дворовете на село.
199
5
 
10
 
! Отговори
А сега де.. преди 13 години
Кой трябва да бъде кандидат-президентът на ГЕРБ?Лично Бойко Борисов трябва да се кандидатира9%Цветанов като дясна ръка на премиера е идеалният вариант5%Министърът с най-висок рейтинг Росен Плевнелиев9%Йорданка Фандъкова се справя в София, ще се справи и с държавата5%Борисов ще финтира всички свои и ще издигне Царя3%Стига с едни и същи имена, искам ново лице15%Когото и да издигнат, няма да гласувам за ГЕРБ54%Общо гласували: 10812
198
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наистина са долни и жалки!