Унищожават над 17 хиляди чифта маратонки - менте

Фалшивата стока отлежава вече 4 години
Обновена: 4 май 2011 10:55 | 4 май 2011 10:54,
27
Унищожават над 17 хиляди чифта маратонки - менте
Снимка: Булфото

17 578 чифта маратонки - менте ще бъдат унищожени във Варна. Фалшивата спортни чепици  бяха задържани още през 2007 година от митническите служители на Пристанището в града, информират от Агенция "Митници".

Стоката беше открита в контейнери на два кораба, пристигащи от Китай.

Маратонките менте били предназначени за българска фирма. Според експертите, ако спортните обувки бяха продадени на европейския пазар, печалбата от тях щеше да надхвърли два милиона лева.

Контрабандната стока беше отнета в полза на държавата с постановление на Варненската районна прокуратура и по закон трябва да бъде унищожена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: маратонки менте
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
9
 
! Отговори
Отеца преди 12 години
Съвсем просто е да се отпорят фирмените инициали, да се застържат боядисаните емблеми или да се прогорят нашивки с конци, като при Пумата, например, ако подобни съществуват на маратонките. Тогава наистина е резонно да се подарят на бедните. Но така няма да могат да се откраднат поне 90% в промеждутъка от протоколирането на палежа до самия палеж. Именно и заради това ни чака участ, която няма да бъде съизмерима със световен глад или мизерия. Просто Майката Земя трябва да се оттърве от *** си.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пазара ни е залят от китайски стоки! Ами то всичко, което купуваме в момента е менте! Защо трябва да се унищожават маратонките, след като в България има толкова много бедстващи от бедност хора? Не можеше ли да се разпределят в домове и интернати? Показна акция, която никому не е полезна!
5
1
 
14
 
! Отговори
Kostov преди 12 години
Daite gi na bednite i decata ot domowete.
4
1
 
23
 
! Отговори
outlet преди 12 години
Защо се унищожава нещо дето може да се подари? Има тлкова сираци, бездомни, възрастни и болни хора. Или така по-лесно ще им се изгубят следите на маратонките
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да ги дадат на бедните, защо ще ги унищожават?
2
1
 
24
 
! Отговори
gun преди 12 години
раздайте ги на домове за сираци
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
niamam dumi - to zelia zivot e MENTE, vie za obuvkite ste se hvanali