Сериен изнасилвач от Хасково с нервно разстройство

Съдът отложи мярката му за събота
Обновена: 5 май 2011 21:41 | 5 май 2011 21:41,
143
Сериен изнасилвач от Хасково с нервно разстройство
Полицаи водят подсъдимия Теньо Кирчев Стоилов преди заседанието на Окръжния съд в Хасково. Снимка: Булфото

Окръжният съд в Хасково не успя да определи мярката на 29-годишния Теньо Стоилов – Лудия, съобщават от Haskovo.info. Той се държал неадекватно в съда и гледал с широко отворени очи, треперел и не отговарял на въпросите.

Поведението му принудило съдия Маргарита Делчева да спре делото до оказване на спешна медицинска помощ на подсъдимия. Медиците констатирали, че Стоилов има нервно разстройство, и го откарали в болница.

Така мярката за неотклонение на 29-годишния хасковлия ще се гледа повторно в събота, когато изтича и срокът на 72-часовото му задържане.

Дотогава психиатрична експертиза трябва да определи дали страда от някакво заболяване и разбира значението на извършеното от него престъпление. Експертизата трябва да отговори и на въпроса в състояние ли е Теньо Стоилов – Лудия, да изтърпи наказание "лишаване от свобода".

В сряда Теньо Стоилов е арестуван за отвличане, побой и изнасилване на 26-годишна жена от Димитровград, извършено предния ден. След като я отвлякъл от автобусна спирка с чужда кола през деня, той я изнасилил, а после и пребил, защото се опитала да избяга, и накрая я изхвърлил от автомобила си в центъра на града.

Теньо Стоилов е стар познат на полицията с 11 присъди, две от които за изнасилване и блудство през 2005 г. Излежал е общо 3 години затвор като наказание. Останалите присъди са за кражби и грабежи на територията на Хасково, Кърджали и Бургас. 

Според прокурора по делото Антон Попов подсъдимият преиграва, защото знае, че по обвиненията в момента го очакват от 10 до 20 години или доживотен затвор.

Адвокатът Кирил Радев обаче представи пред съда решение на ТЕЛК, според което Теньо Стоилов – Лудия, има разстройство на личността заради претърпяна катастрофа преди няколко години. След като бил освидетелстван, подсъдимият е лежал и многократно в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
14
 
33
 
! Отговори
Истината е... преди 12 години
че тази димитровградчанка си го е искала. Кой изнасилвач ще има време да използва презерватив в подобна ситуация? И как така "жертвата" няма да се мъчи да избяга през това време? Ясно е, че тя е целяла да го вкара в затвора и ще постигне целта си.
127
8
 
33
 
! Отговори
До 107 преди 12 години
Имаш спешна нужда от преглед. В 4-ти км ги има много като теб ;)
126
8
 
33
 
! Отговори
До 102 преди 12 години
Не е син на паралия - бедничък е.
125
8
 
32
 
! Отговори
До 92 преди 12 години
Теньо е българин! Нито е от турски, нито е от *** произход!
124
0
 
0
 
! Отговори
от луди преди 12 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Само що не се е случило на съдииката или на някои близки че да видим дали щеше да се захумани тогава .Спомням си преди години на един полковник от танковата бригада в Пловдив бяха изнасилили дъщеря му *** и тои с танка ги срина всичките без да го спрат никои ама тогава нямаше двоини съдилища ,нямаше хуманисти като днешните .
123
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
otka4alka
122
15
 
33
 
! Отговори
миси преди 12 години
аа ще се фащаме от косите с тебе...като го видях и се влюбих в него!!искам и мен така да ме бие и изнасилва щот си падам малко садо-мазо,а пък той е идеален!!
121
15
 
37
 
! Отговори
сиси преди 12 години
какъв хубавец....дано да го пуснат момчето......такъв да срещна с удоволствие ще си отворя краката......симпатяга......от къде е......
120
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vie ludi li ste kakvo mu haresvate v drugi strani toq *** nqma da izleze ot zatvoraqvbo i vie ste smahnati kato nego
119
9
 
35
 
! Отговори
4UH преди 12 години
4e V Ungariya IMA ZAKON ZA TEYA, BO7KAT GI I POSLE NE IM STAVA zA 7YAL JIVOT, ABE S 2 DUMI PRAVYAT GI HANUMI,, KOETO E HUBAVA IDEYA ZA NASHTE NEEEEE,GARY,SI MISLYA.:)
118
26
 
36
 
! Отговори
Краси преди 12 години
Сладък е. И лошо момче. Искам и мен да ме насили.
117
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Na tozi krasavez da mu reznat topkite-da nema pove4e merazi.
116
8
 
53
 
! Отговори
родител преди 12 години
така ще е след като правосъдната ни система е съставена от "***".Така самите те се характеризират и определят по-между си. Отмъщение това му е майката. Да го дадат на родните и да го кастрират и след това да ходи с разпран ***.Държава -дрън,дрън.Европейци -ГАНЬВЦИ и ***.
115
27
 
41
 
! Отговори
Съдийка М преди 12 години
Момчето е адски секси! Малък сладкиш! Такива мъже трябват на страната!Някой нещо против???? А, ... ? ::: ))Жените обичат лошите момчета!
114
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Арестуван за изнасилване при доказателства за нова и не е осъден? Къде живеем, мамка му?!
113
8
 
58
 
! Отговори
Candy преди 12 години
И защо този човек с 11 присъди си ходи спокойно по улиците е моя въпрос? Кой е виновен, той затова че е психопат или държавното ни правосъдие, което не си е свършило работата, защото дълбоко се съмнявам тука да става въпрос примерно за подкупи, кой го иска тоя изобщо, още повече пък на свобода....?
112
8
 
46
 
! Отговори
narodna prikazka преди 12 години
luda e sadiikata MARGARITA a ne tozi pomiqr. da bewe otvlqkal i iznasilil neq. s 11 prisadi za bludstvo i iznasilvane lezal 3 godini.[ DA LEGNE PRI MAIKA VI DANO] mrasni i podkupni sadii i pro4ee.
111
8
 
55
 
! Отговори
ж преди 12 години
Какво поколение създадохме само за 20 години. Не ми се мисли за следващите 20 години какво ни очаква.Това се отнася също и за съдии и адвокати.
110
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В затвора ще му оправят разтройството като му сложат кожената тапа.
109
13
 
41
 
! Отговори
sas преди 12 години
до НМБойко не е съдия. Той е законотворец заедно с още 240 мафиоти. Нещо не си наясно май, а?