Сериен изнасилвач от Хасково с нервно разстройство

Съдът отложи мярката му за събота
Обновена: 5 май 2011 21:41 | 5 май 2011 21:41,
143
Сериен изнасилвач от Хасково с нервно разстройство
Полицаи водят подсъдимия Теньо Кирчев Стоилов преди заседанието на Окръжния съд в Хасково. Снимка: Булфото

Окръжният съд в Хасково не успя да определи мярката на 29-годишния Теньо Стоилов – Лудия, съобщават от Haskovo.info. Той се държал неадекватно в съда и гледал с широко отворени очи, треперел и не отговарял на въпросите.

Поведението му принудило съдия Маргарита Делчева да спре делото до оказване на спешна медицинска помощ на подсъдимия. Медиците констатирали, че Стоилов има нервно разстройство, и го откарали в болница.

Така мярката за неотклонение на 29-годишния хасковлия ще се гледа повторно в събота, когато изтича и срокът на 72-часовото му задържане.

Дотогава психиатрична експертиза трябва да определи дали страда от някакво заболяване и разбира значението на извършеното от него престъпление. Експертизата трябва да отговори и на въпроса в състояние ли е Теньо Стоилов – Лудия, да изтърпи наказание "лишаване от свобода".

В сряда Теньо Стоилов е арестуван за отвличане, побой и изнасилване на 26-годишна жена от Димитровград, извършено предния ден. След като я отвлякъл от автобусна спирка с чужда кола през деня, той я изнасилил, а после и пребил, защото се опитала да избяга, и накрая я изхвърлил от автомобила си в центъра на града.

Теньо Стоилов е стар познат на полицията с 11 присъди, две от които за изнасилване и блудство през 2005 г. Излежал е общо 3 години затвор като наказание. Останалите присъди са за кражби и грабежи на територията на Хасково, Кърджали и Бургас. 

Според прокурора по делото Антон Попов подсъдимият преиграва, защото знае, че по обвиненията в момента го очакват от 10 до 20 години или доживотен затвор.

Адвокатът Кирил Радев обаче представи пред съда решение на ТЕЛК, според което Теньо Стоилов – Лудия, има разстройство на личността заради претърпяна катастрофа преди няколко години. След като бил освидетелстван, подсъдимият е лежал и многократно в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
28
 
54
 
! Отговори
PPP преди 12 години
До "Атака" Кой ти плаща да пишеш такива идиотщини бе??? Турция са 80 000 000 човека... Пеша за 24 ще стигнат до Дунав ако искат и с голи ръце ще ни мачкат... Аман от платени драскачи търсещи стълкновения и размирици! А и турците, с изключение на някой техни лидери са много читави и работливи хора. Познавам доста турци. За *** вече съм категорично против!!! Не им е мястото в България!!!
67
23
 
40
 
! Отговори
ДО 70 преди 12 години
И ти на кюрдкси ли се разбираше с тези кюрди или те знаеха българскки, бива да лъжеш,ама чак толкоз...;)
66
14
 
36
 
! Отговори
ba6 türk преди 12 години
neznam za kvo govorite 4e sum pian na mutika.no 6te vi kaja 4e turskata armia ne proizejda orujie ako 6te i 100 miliona 4oveka da e za 10 dena 6te palne huia ili kogato i svur6at boepripasite.taka 4e nali nema ko da gi blagosvaiate tia smotaniaci.tva 4e nie smotani nezna4i 4e i te ne sa
65
15
 
58
 
! Отговори
До 69 преди 12 години
77 милиона минус 20 милиона кюрди. Работил съм с кюрди пред Немците се правят на турци, но помежду тях си не пропускат да благословят майка турция със най цветисти благословии.
64
33
 
45
 
! Отговори
До АТАКА преди 12 години
Населението на Турция не е 56 , а 77 милиона.
63
10
 
42
 
! Отговори
koko преди 12 години
do ATAKA ti lud li si ili na lud se pravish, v momenta v evropa turskata armiq e edna ot nai dobre oborudvanata i boesposobna ot 10 godini nasam trenirat na jivo sas kuirdistanskite buntovnici,moje bi samo rusnacite da im se oprat.Po temata za( eba4a) tozi *** dali e ***,balgarin ili tur4in ne trqbva da jivee,*** izvergi trqbva da badat lin4uvani,a na sadiite vbg im pojelavam texnite dasteri ,sestri,maiki da popadnat v raceta na takav xubavec...pomiqri nestastni..
62
11
 
51
 
! Отговори
ИМЕННИК преди 12 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ:)
61
10
 
38
 
! Отговори
do 64-62 i 63 преди 12 години
mnogo se izlojihte lqgaite da spite
60
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАТО ИМА 11 ПРИСЪДИ КАКВО ПРАВИ ВИНКА? А Е ИЗЛЕЖАЛ САМО 3 ГОДИНИ:X:X:X:X
59
39
 
54
 
! Отговори
ATAKA преди 12 години
Ква калъчка ве, турците са още в Средновековието, не са виждали пушка през живота си и армията им е слаба, само с няколко танка ще ги пометем. Турците не са виждали танк през живота си, а за самолети да бе говорим.Те имат най-слабата армия на света, пък и ние сме в НАТО и те ще ни помагат.Какво като населението на Турция е 56 милиона,а ние само 7 милиона, ние имаме техника,а те нямат.
58
28
 
55
 
! Отговори
АТАКААААААА преди 12 години
Такива *** и комплексари като теб първи ще нацвъкат памперсите ако стане война. На думи пускате фишеци белким някой балък ви се хване, а после гледате сеир. Тези селски тарикатлъци май се изтъркаха, а? Историята учи, че всички диктатори и военолюбци (Хитлер, Наполеон ...) са били кресливи импотенти с мании са величие и комплекси до небето. Каква Турция ще унищожаваш? Ти ли, с на дядо си калъчката? Каквито сме ***, и сме останали 3 шепи пенсии и ***, само да кихнат и ще ни насметат?
57
8
 
40
 
! Отговори
Комет Никола преди 12 години
11 присъди =3(?) години затвор=още жертви=супер ид..... държава.Ама супер! Този поне съм сигурен, че не си е плащал. И пак е на свобода. Защо не е в затвора вместо да си развава болния мозък посред бял ден из града не ми е ясно.
56
29
 
46
 
! Отговори
do ATAKA преди 12 години
Що за *** трябва да си за да напишеш подобен коментар.Но това не е тъжното.Тъжното е че цели 17 *** те подкрепят.Тука верно са останали само ***.
55
9
 
35
 
! Отговори
p преди 12 години
kato vleze v pandiza 6te mu izlekuvat 6izofreniqta,kato mu prasnat gaza ot sex
54
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали в Бг-то не се отваря и дума за приемане на наказанието "химическа кастрация" за изнасилвачи и педофили, за да не накърнят традициите на любимия на Ворлик етнос
53
39
 
51
 
! Отговори
ATAKA преди 12 години
Българите не вършат престъпления и най-вече изнасилвания, това ще да е мръсен турчин, смърт за турците, трябва да гласувате за АТАКА, за да обявим война на Турция и да я унищожим, ние сме силни и ще ги пометем за броени минути, *** са въоръжени още с кирки и моотики тапаците гадни.
52
14
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Момчето наистина има психически отклонения.Преди около 10 години Тенъо и негови приятели катастрофираха в Хасково.От 5-тимата в колата оцеля само той и от тогава не е добре.Но определено трябва да бъде прибран на топло.Той би убил човек без да му мигне окото
51
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
takiva -da se polivat s benzin i paliat publi4no!
50
9
 
59
 
! Отговори
Тишо преди 12 години
Публикувайте и снимките на съдията при такива дела!
49
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес.бг, добре ще бъде на всички, като този,да им публикувате снимките и имената, да се знае.