Морето ни – най-евтино в Европа

Това показва германско изследване в страните с излаз на море
Обновена: 27 май 2011 07:03 | 27 май 2011 07:00,
258
Морето ни – най-евтино в Европа
Снимка: Булфото

Морето в България излиза най-евтино в сравнение с всички страни с плажове в Европа, включително и Турция.

Това съобщава в днешния си брой „24 часа“ като цитира изследване, поръчано от германския пътен съюз ADAC.

Експерти на организацията са обиколили по списък 50 курорта в десетте най-посещавани от туристи страни на Стария континент.

Те сравнявали цените на 34 продукта, свързани с допълнителни разходи, които обикновено възникват по време на отпуск на едно четиричленно семейство.

По повечето изследвани показатели България се оказала с най-ниски цени.

Бирата на плажа, сладоледът и спагетите, например, излизат най-изгодно у нас.

По цени на шезлонгите обаче отстъпваме на Хърватия, сочи проучването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
13
 
5
 
! Отговори
Бизнесмен преди 13 години
Абе гледам, че ми слагате минуси на моя коментар 168, обаче не си давате сметка, че аз давам парички на вашите синове и дъщери, които се мотаят по морето без пари защото ВИЕ, които сте им родители не можете да им дадете стандарта на живот, който търсят. Като ги възпитавате да ламтят за злато и черни лимузини трябва да им ги осигурявате вие защото иначе аз им ги осигурявам, но си си взимам своето. И от момичета и от момчета. Най- дашни са тия от т. нар. елитни гимназии.
171
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евтино ли?Пристигам на Приморско и слизам веднага да пипна морето защото нямам търпение,плажа под Перла.И както се любувам и си джапам по брега,идва един дебел врат и ми казва:''Аз съм концесионер,дръпни се защото ето тези там дето седят откъдето почва сухия пясък са си платили за първа линия и ти им пречиш на гледката''.Е това ме вбеси!Запалих колата и газ в Гърция.там плаж с километри и никакви мутри дето да им пречиш.Та кога ще ида пак на нашето море според вас?????
170
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И за това са ни лъгали в училище на времето, че морето ни става за нещо... Както и че климата ни е страхотен, и природата "уникална", и че някога сме били велика държава... Правено от добри съображения и патриотизъм, ама истината е съвсем друга :(
169
3
 
5
 
! Отговори
Мими преди 13 години
Ето веднага реакции-,,Вън''.Ето за това няма да се получи.Миналото лято влязох за 2 часа в Созопол.Дим-пекат кюфтета,прах по улиците,изсъхнали бодливи храсти,накачени шарене дрехи за продан ,от друга страна нови хотелчета.Лоша инфраструктура навсякъде.Изключния има като:Дюни и подобни вак. селища.
168
2
 
3
 
! Отговори
167 преди 13 години
ХАХАХА ходат да работят такива като теб ;) за по 400 лева :Д Защото за ниска цена на продукта се икономисва от разходи като ЗАПЛАТИ , мойто момче ;)) А когато персонала ти не е мотивиран и услуга е зле , ама какво ти обеснявам , сигурно си с изпросено средно.
167
3
 
5
 
! Отговори
Englishman преди 13 години
Аз обичъм цалга, ефтини момичета и момчета и по цялия ден бирата и наркотиците all inclusive.
166
2
 
4
 
! Отговори
До 142 преди 13 години
малка поправка: България - 354 км, Гърция - 13.676 км. :)
165
10
 
2
 
! Отговори
Бизнесмен преди 13 години
На мен ми е най- евтино когато почивам в собствения си хотел. Всичко ми струва 0.00 лв. Апропо в проучването са изпуснали да сложат цената на проститутките. Всеки турист, дори да е семеен заделя пари и за тази работа. На мен и тази точка ми е без пари защото в моя хотел има камерирерки. Момичета и момчета от прованса, които са амбицирани да работят на морето, за да се запознаят с богати чичковци от чужбина и се продават евтинко.
164
9
 
4
 
! Отговори
ХОТЕЛИЕРРРРРР преди 13 години
Пращате си децата да работят на морето, а серете по бизнеса, а??????
163
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И алкохола и жените също... за съжаление..
162
4
 
5
 
! Отговори
Пипилота преди 13 години
Действително записванията от чужбина с полетите излизат по-изгодно.Другото,което е повечето българи си вземат квартирки за по 8-15 лева на легло.А много си носят и разни продукти. Хора,които не са посещавали различни места по света няма как да разберат в детайли каква е разликата:кристално чиста,вода,бели пясъци ,гмуркания,коралови рифове.
161
10
 
4
 
! Отговори
ГЛАРУС преди 13 години
ВЪН ШОПИТЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!АМАН ОТ СЕЛЯНИ!
160
3
 
5
 
! Отговори
ааа преди 13 години
като ни е толкова *** водата
159
2
 
2
 
! Отговори
Ставри, бай преди 13 години
до 142 Бай РистоРисто, прав си за Гърция, обаче забрави да споменеш, че нормалната почивка в Гърция струва около 30 евро на ден на човек.
158
4
 
3
 
! Отговори
do;159 преди 13 години
HAHAH ei komik ;) Shto ne kajesh pri Bate ti Toshko , kakvo e bilo otnoshenieto na BALKAN TURIST kum bulgarite ? A ? Kak sa gonili bulgari ot restoranti i xoteli , zaradi "imperialistite" Tiq prikazki kolko e bilo xubavo pri Bai Tosho si gi zapazi za pred bloka s komshite na po rakika ;)
157
10
 
4
 
! Отговори
ХОТЕЛИЕРРРРРР преди 13 години
КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА - ВЪН!!!!!!
156
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евтино беше по бай-Тошово време.Всеки работник ходеше на море и то за 2 седмици поне.Имаше си ведомствени станции на почти всяко предприятие.Но дори и на свободно на търси се пак беше евтино.А сега много бетон и високи цени.Не е за работници вече морето....
155
3
 
7
 
! Отговори
Хотелиер преди 13 години
Ами верно си е,преоценените неща винаги са евтини... Докато българина стане хотелиер, ще минат още 50 години...манталитет, не може да се избяга лесно от него. Те си мислят че както се държат в къщи, така и могат да правят бизнес. За да си добър хотелиер , трябва да си добър клиент, а те не знаят едни омари как да изядат, че се чудят за какво са тея клещички и инструменти....
154
5
 
6
 
! Отговори
Анти созопол преди 13 години
до 139 СозополНе хапи ръката, която те храни. Ако ги няма всичките хора, които се прецакват да идват във въшлясалото ви, свръхмизерно село Созопол, досега щяхте те сте станали като чирузи от глад. Недей да плюеш, а се радвай, че имаш ланче и някаква трошка.
153
3
 
4
 
! Отговори
Калин преди 13 години
всичкото тръбЪ канализация .. градски и на хотел .. в черно море, а тръгнали да ми се пробутват :) кога чистят плажните ивици ? .. и как .. а *** конкурси трябвало.. те общините за какво са .. тогава?местните бейове да въртят далавери .. а бе комунистическа му работа в 21 век.