Морето ни – най-евтино в Европа

Това показва германско изследване в страните с излаз на море
Обновена: 27 май 2011 07:03 | 27 май 2011 07:00,
258
Морето ни – най-евтино в Европа
Снимка: Булфото

Морето в България излиза най-евтино в сравнение с всички страни с плажове в Европа, включително и Турция.

Това съобщава в днешния си брой „24 часа“ като цитира изследване, поръчано от германския пътен съюз ADAC.

Експерти на организацията са обиколили по списък 50 курорта в десетте най-посещавани от туристи страни на Стария континент.

Те сравнявали цените на 34 продукта, свързани с допълнителни разходи, които обикновено възникват по време на отпуск на едно четиричленно семейство.

По повечето изследвани показатели България се оказала с най-ниски цени.

Бирата на плажа, сладоледът и спагетите, например, излизат най-изгодно у нас.

По цени на шезлонгите обаче отстъпваме на Хърватия, сочи проучването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
1
 
! Отговори
нана преди 13 години
а коя е тя?
191
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кафе 5 лв бира 9- 10 това ми искаха на плажа миналата година
190
5
 
4
 
! Отговори
до 185 преди 13 години
Отново лъха злобюлщина.Чужденците идвали за си помапат самочувствието.Голяма глупост.Всеки пътува според възможностите си.Радвай се ,че тези хора идват .А определено света има нужда и от чистачи.Аз ги обичам.Те правят да ми е чисто. Звучиш много ограничено и злобно.Ограничен интригант-накратко.
189
1
 
1
 
! Отговори
Калин преди 13 години
по какво го взеха .. та го направиха най евтино :)
188
1
 
10
 
! Отговори
175 преди 13 години
Какъв бизнесмен си ти -експлоататор.Какво им даваш на тези деца, нали съм слушала за отношението, заплащането и условията на тред, да не говорим, че са пребити от работа.А и аз никога не съм била работничка по морето или пък обслужващ персонал някъде си и не защото работата е ***, а защото сте експлоататори и ме дразните много такива профани и австралопитеци, които името не може да си напише правилно ама иначе сте големи шефове.Скрий се и не се обаждай по-добре, че ставаш освен нагъл и смешен
187
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В чужбина е много по-приятно и напълно евтино! Елате в нашата туристическа агенция да ви изпратим.
186
1
 
6
 
! Отговори
Бай Ристо преди 13 години
Проблема на БГ туризъм е, че хотелите и заведенията там, не бяха построени за това да се развива туризъм, а за да се перат пари от незаконна дейност. Да не говорим, че персонала е с балкантуристкото си мислене и гледа да ти свали 5 кожи от гърба без да предложи нищо насреща. Бих препочел сто пъти родината си за почивка, ако поне малко се бяха постарали да направят прилична услуга, но има още много да се учат на туризъм. Да, за румънци и руснаци може би е ОК, но там е още по-зле....
185
1
 
2
 
! Отговори
ссс преди 13 години
Майтап, бе дедо Сатанаиле. Мач между туристическите агенции - които обругават българското черноморие, и БГ хотелиерите, които хвалят хотелите си и нашето море. И тук-таме разни заблудени душици, които от години не са виждали никакво море освен на телевизора.
184
2
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
друго си е .. практиката да заустваш обходните тръби .. в морето ..друго си е умрелите плъхове по плажа :) гърция .. турция .. хурватска, черна гора .. албания всичкото по евтино и по приятно излиза и е за предпочитане :)
183
1
 
4
 
! Отговори
хи-хииии преди 13 години
А,тоя който се е писал,,Бизнесмен'' се гаргари.Що му се връзвате?То вече лекари,адвокати имат ,,богати колекции с чалга'' -Елита.......голямо душевно изпростяване.Жалко.А,морето и културата си ги знае.Както и факта,че са ни заблуждавали преди много,затова не беше позволено и да се пътува-да не се види какви красоти има по света.
182
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То не,че им е евтино на чужденците,ами заради селяндурщината идват за да видят колко по-зле има от тях.В БГ идват социално слабие, западняци за да си напомпат самочувствието.И тези ресторантьори и мутраци дето ни се зъбят на нас българите,се мазнят на чужденците,които в чести случаи работят като санитари,чистачки и т.н. в държавите си.И какво излиза?Че бай *** се мазни на техните паботници от Волф или както там му викат,за по някое евро.
181
1
 
11
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Поредната платена статия и мобилизирани "хотелиерчета" да цъкат минуси :))Който е бил ДОРИ един път на почивка извън България никога повече няма да стъпи на нашето черноморие. Факт е, че е МНОГО по-скъпо от подобни по категория (истинска категория) курорти по света, обслужването е трагично, мърсотията, простотията и ултра-селянията са повсеместни, за пътищата и застрояването няма какво да коментирам.............. Беше много хубаво и красиво по морето, но това беше преди повече от 20 години....
180
4
 
4
 
! Отговори
Оскар преди 13 години
Леле, като ви чета блестящите коментари, изпълнени с интелестуални прозрения, за н-ти път ми става ясно защо България е на това положение. При толкова световен интелект - толкова бедна и неуредена държава. Ама съм сигурен - то е , защото не ви слушат вас, да, точно вас. Нали?! Сигурен съм. И бегом на работа, че пак ще мрънкате, че сте бедни и подритнати. И никакво море - там е гадно!
179
1
 
3
 
! Отговори
Виж преди 13 години
Отдели 30 минути и прочети за Малдиви,Сейшели,Мавриции/Индийски Океан/ с малко снимки.Гърция и Турция ясно.Средиземноморието също.
178
2
 
8
 
! Отговори
до;175 преди 13 години
Alo biznesmena , znaesh li kakvo e marketing ? Znaesh li kak se gradi imidj ? Znaesh , 4u6ki znaesh. Mislq , 4e nqma smisul da te pitam koq e poslednata kniga koqto si pro4el , nali ?
177
8
 
3
 
! Отговори
ХОТЕЛИЕРРРРР преди 13 години
Много обичам да вземам парите на прости кратуни. Дошли на море, и искат всичко без пари. НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ!
176
3
 
5
 
! Отговори
ВАК.СЕЛИШТЕ преди 13 години
Елате при нас, хубаво и евтино е, има ядене и пиене, девствен плаж, готини мацки и т.н. обаче няма да ви кажа къде е.
175
1
 
9
 
! Отговори
Кики преди 13 години
о,да.Това е другата тема :ужасното заплащане на работещите по морето:РАБОТИ СЕ ПО ОКОЛО 15-ЧАСА ,ЗА ОКОЛО 4,5 МЕСЕЦА БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.УЖАСНА ЕКСПОЛОАТАЦИЯ НА ТРУДА.уКРИВАТ СЕ ОСИГУРОВКИ.Много хора от провинцията:малки градчета,средни ,селца отиват да работят по бълг.черноморие.А собствениците карат по 5 коли или по 15.
174
5
 
4
 
! Отговори
До 142 преди 13 години
Средиземно море е най-мръсното море в света. Особено около Италия ,Франция и Испания. Става въпрос за химическо замърсяване. Иначе водата е бистра.
173
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kato otida na pochivka, dali v Neftogaz(Burgas),dali v Sozopol vse selyanduri darzhat hotelite i otnoshenieto e otvratitelno