Затвориха фурни за лоша хигиена във Варна

Агенцията по безопасност на храните е проверила 370 обекта в областта
Обновена: 17 юни 2011 10:17 | 17 юни 2011 10:16,
6
Затвориха фурни за лоша хигиена във Варна
Снимка: Булфото

 Три фурни е запечатала Агенцията по безопасност на храните във Варна заради нарушения на хигиената и лошото състояние на материално-техническата база.

На 23 цеха и предприятия за производство на хляб и тестени изделия са издадени предписания предимно заради пропуски в системата за контрол.

Засилените проверки са по повод пререгистрацията на обектите, която трябваше да приключи до средата на месеца.

Удостоверения за това във Варна са получили 20 цеха, а през следващите дни с необходимия документ ще се сдобият още четири.

Проверките на Агенцията по безопасност на храните във Варна и областта продължават. Досега са инспектирани почти 370 обекта на в града и региона.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Варнафурни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ са платили на когото трябва. Затова са ги затворили.Във Варна в някои заведения (те си знаят кои) ходят *** по стените, а дори веднъж на масата ни хвърчеше ***... тях ХЕИ-то що не ги е затворило досега? Това е в центъра на Варна
5
0
 
4
 
! Отговори
Гери преди 12 години
Не мога да разбера защо не им пишете имената на тия, които ни тровят. Така хората ще знаят откъде да не купуват, а собственицитие ще се научат, че ако искат да имат клиенти трябва да внимават с правилата.
4
0
 
1
 
! Отговори
Димитрова преди 12 години
Не мога да намеря информация по този въпрос на сайтовета на МЗХ, БАБХ и ОДБХ-Варна. Бих искала да зная, кой е източникът на *** Мартинова.
3
0
 
9
 
! Отговори
Кирчо преди 12 години
"Затвориха фурни за лоша хигиена във Варна" - неграмотни журналисти, или напишете "Във Варна затвориха фурни заРАДИ лоша хигиена" или "Затвориха фурни С лоша хигиена във Варна". От нескопосаното ви заглавие се разбира, че фурните произвеждат лоша хигиена.
2
0
 
11
 
! Отговори
Te4o преди 12 години
Въпрос към днес.бг: Това снимка от затворените фурни ли е? Не мога да не се възмутя на някои от снимките публикувани в този сайт. Бъдете пък малко поне професионалисти, да не сме излезли от гората току що та да ни предлагате на нас читателите подобни снимки нямащи нищо общо с новината.........
1
0
 
5
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 12 години
НА ТИЯ ЧАСТНИЦИ САМО ДА ВЗЕМАТ ПАРИ И ДА НЕДАВАТ ПАРИ НИ ЗАРЕМОНТИ НИ ЗА ЗАПЛАТИ. КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ЗАПЛАТИ ТЕ ОТКАЧАТ.