Гастарбайтери задръстиха българо-турската граница

2800 автомобила са преминали през Капитан Андреево до 14 часа
28 юли 2011 18:00,
262
Гастарбайтери задръстиха българо-турската граница
Снимка: Булфото

2800 леки автомобила с близо 10 000 пътници са минали до 14 часа днес през граничен пункт Капитан Андреево на влизане в България.

От Гранична полиция отчитат засилен трафик на гастарбайтери, които се прибират към Западна Европа след почивка в родната Турция.

Това предизвиква огромни задръствания на границата и пътниците чакат с часове. Рекордните опашки по-рано през деня са предизвикани и от катастрофа в Турско. Пътят към граничен пункт Капъкуле е бил затворен за 2 часа, а след това автомобилите се струпали едновременно на границата.

Граничните власти препоръчват на пътниците да минават през граничен пункт Лесово. Там обстановката е доста по-спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
4
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
***, недей обижда така българия, не била превземала никого, какво сега българите са мирни тревопасни ли? за западняците не знам, ама ти си промит мозък със сигурност.
204
3
 
20
 
! Отговори
до келеша преди 12 години
"българската държава през цялата си история НЕ е превземала нито един народ"Майтапиш ли се, "България на три морета" да не е дошла от доброволни подаръци на добродушни съседи? България при Симеон виждал ли си и картата?
203
12
 
3
 
! Отговори
келеша преди 12 години
със същността на исляма не съм много наясно, както и с историята също, но това, което със сигурност знам е, че българската държава през цялата си история НЕ е превземала нито един народ, в същото време е изградила култура, при вашата история е що годе обратното!съгласен съм, че на запад са промити мозъци, но някак си под друга форма и не толкова религиозно..
202
2
 
4
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Това за кастрацията беше виц, а примера с помощта беше само да разбереш, че аз не слагам хората под общ знаменател и не започвам коментарите ми със "ебани нерязани християнски педерасопомиярски български кюпеци". Не звучи хубаво.
201
2
 
11
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Дали моите внуци трябва да са отговорни за това, че аз те ядосах днеска? Дали аз трябва да съм отговорен за това, което е сторил дядо ми?
200
11
 
7
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Историята на османската империя, особено дето я учат в България и частично в Турция е много изопачена (да не кажа лъжа!). Дали си задавал въпроса, ако това беше наистина робство, българите бяха поголовно избити, християнството забранено и т.н. откъде се навъдиха всички тия българи след освобождението, защо има толкова много църкви и манастири в България, които са построени през този период, някои от тях с дарения от султанската хазна?
199
2
 
7
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Тука пак грешиш. В Канада има много църкви - деноминации на християнството - и църквите са частни (да, правилно четеш, частни!). И е един от най-големите бизнеси тука. Относно мозъчното промиване - мога убедително да ти кажа, че хората с най-промити мозъци са Американците и Канадците са много близо зад тях. Средностатистическият Американец/Канадеж вярва на всичко, което вижда и чува по массовите медии.
198
1
 
6
 
! Отговори
келеша преди 12 години
защо псувам по религията ти ли??защото именно с нея свързвам част от гадните ви нрави (имате и хубави, разбира се), във 21 век ти ми говориш за кастрации и как си помагал на българи, разбери, че религията донякъде учи на хубави неща, но и донякъде налага предрасъдъци и стереотипи, съди за всеки човек поотделно, а не гледай дали е българин или турчин или какъвто ще да е..
197
1
 
5
 
! Отговори
келеша преди 12 години
българия не е велика сила, да, достатъчно тежка историческа съдба е имала включително и след османските ***..
196
3
 
4
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
За религиите си прав до някъде, че са лъжа и измама. Но това не значи, че можеш да псуваш на която и да е религия. А ако искаш да псуваш, преди това трябва да я проучиш тази религия много основно, че ако някой те попита защо псувашм, да си имаш солидна основа да се защитиш.
195
1
 
3
 
! Отговори
келеша преди 12 години
смятам, че има хора, които се замислят повече от останалите и ги наричам МИСЛЕЩИ..между другото ТИ (ястреба), ми изглеждаш донякъде мислещ човек, и смятам, че ако беше се родил и израснал примерно в семейство на канадци, където да не става ни най-малко дума за някакви си измислени религии, щеше да израснеш напълно цивилизован човек и НЕ с промит мозък..
194
3
 
4
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Да, прав си - става това, което иска по-великата сила. Обаче проблемът е, че България не е велика сила и второ, България граничи с една велика сила. И нали знаеш - в ахъра почнал ли да се тепат конете, то на агнетата става каквото става! Или да ти го кажа на по разбираем език - ако си агне в ахъра, недей подстрекава конете да се ритат.
193
1
 
1
 
! Отговори
келеша преди 12 години
аз попринцип НЕ деля хората на умни и ***, защото това е глупаво, но ТИ ГИ ВЪВЕДЕ тези понятия умен и ***!
192
1
 
3
 
! Отговори
келеша преди 12 години
нищо не опитвам да кажа за религията ти, казвам ти, че религиите са лъжа и измама с една единствена цел - манипулация, хората от БЕЛИЯ свят отдавна са забравили за религиите, но има на този свят географски участък - наричан "трети свят", където се развъждат все още някви фанатизирани *** и откъдето постоянно прииждат някакви ***, които си мислят, че всичко им е позволено, но толерантността си има някакви граници!
191
2
 
1
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Статистиката е грешна. Какво ти е разбирането за умен? Като кажеш най-умен, какво имаш впредвид?
190
3
 
3
 
! Отговори
келеша преди 12 години
до анонимния резак:ами ето псувам го алах ама нищо не става.. сигурно не чува, а си бие някъде ***! :)))))
189
1
 
2
 
! Отговори
келеша преди 12 години
сигурно в британия и сащ са най-"***" и "необразовани", след като там само 3% са вярващи, а най-умните са онея от третия свят с джамиите, дето не могат да сварят да си дотътрят гъзовете на хубавото..А защо е хубаво?? Късмет, че не сте минали и оттам..
188
3
 
3
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Ако един мюсюлманин помага на някого, не го прави, за да му се чувсват длъжни. Нашата религия ни заповядва да помагаме на нуждаещия се, и ако е възможно, да го направим анонимно. Ако искаш нещо да кажеш относно моята религия, поне си направи труда да го прочетеш Корана един път.
187
2
 
0
 
! Отговори
turk преди 12 години
Moje da isprati niakoy na sestrati ili na maykati moje pik i ti da si niakoy spukan prezervativ
186
1
 
2
 
! Отговори
келеша преди 12 години
ами преди вашите изцепки е била бяла държава, постоянно говориш за малоумие, но на какво е признак тогава да ходиш в няква *** джамия да се гъзиш и да викаш аллах аллааааааааааааааах