Гастарбайтери задръстиха българо-турската граница

2800 автомобила са преминали през Капитан Андреево до 14 часа
28 юли 2011 18:00,
262
Гастарбайтери задръстиха българо-турската граница
Снимка: Булфото

2800 леки автомобила с близо 10 000 пътници са минали до 14 часа днес през граничен пункт Капитан Андреево на влизане в България.

От Гранична полиция отчитат засилен трафик на гастарбайтери, които се прибират към Западна Европа след почивка в родната Турция.

Това предизвиква огромни задръствания на границата и пътниците чакат с часове. Рекордните опашки по-рано през деня са предизвикани и от катастрофа в Турско. Пътят към граничен пункт Капъкуле е бил затворен за 2 часа, а след това автомобилите се струпали едновременно на границата.

Граничните власти препоръчват на пътниците да минават през граничен пункт Лесово. Там обстановката е доста по-спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
2
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
До 166 - "...че покрай чалмата може да ти се търкулне и главата!" ---- Ей, недей така бе брат ми! Нали сме все българи - едните сме се потурчили по време на турското "робство", па другите сме се побългарили по времето на възхода на комунизма. Недей да мразиш братя си.
144
3
 
3
 
! Отговори
Мъдоран преди 12 години
Хехехе, гастарбайтери, ама турците си бачкат здраво по Германия и си имат права и ги уважават, а българина, ходи да мизерства за стотинки на Запад-ех,ех,ех,не е това че българина е беден, а той е беден просто защото е лицемерен, завистлив,комплексиран,не е сплотен...така е винаги било така и ще бъде,нация от мизерни,комплексирани ***,които не си знаят правата и са адски прости. Българина е силен само на маса,на по една ракийка-това му остана-жалка,смешна,робска психика.Чърчил е бил прав...
143
2
 
3
 
! Отговори
Странджата преди 12 години
Ястребе, не е нужно да познавам всеки *** ***, като ви знам нрава на повечето. Ти си си от нея гадна ***, която и на 2 метра под земята е ГНУСНА! Пък и коментара ти провокира да ти се ритне зелката.
142
4
 
1
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
До Странджата - Защо си толкова злобен бе брат? Ни ме знаеш, ни ме познаваш ама ме мразиш! Виж, чак в чалмата ми се *** от омраза - защо?
141
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Върви си изкъпи *** бе доганче келаво. Не бери грижа за нашите жени и не дразни българите, че покрай чалмата може да ти се търкулне и главата!
140
1
 
4
 
! Отговори
Свинята преди 12 години
Мноо мюмюн замърсява ЕС
139
1
 
3
 
! Отговори
Странджата преди 12 години
Ястребе, свали си чалмата, да да се изсера на нея и на педерасткият ви Аллах, та после си я сложи на празната и смърдяща рязана глава и мажииии.... мама ви и *** мръсни, които не знаете как да си навиете чалмата, ама тук много велики. Циба бе, *** лоест!
138
5
 
2
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Ей, братя българи, велик народ сте ей - това тябва да си го призная! Полу-умни, полу-грамотни, полу-гладни, жените ви с ръце в гащите спят, но вие геройски браните майка България от еничарите по нета. Юнаци сте, ей! *** ви свалям!
137
1
 
3
 
! Отговори
Боримечката преди 12 години
Няма никакви турци ве. Тези са си чистокръвни българи, които са приели исляма и от много промивки на мозъка се броят за турци, ама нито езика им знаят, нито истинските турци ги зачитат за живи. А голяма част от *** взеха да се пишат турци и имиджа на турчина в ЕС е, че е едно черно, гнусно, смърдящо, лукаво, крадливо и мързеливо племе, коеот няма грам обноски.
136
1
 
2
 
! Отговори
do # 153 преди 12 години
Raqta si ti v Deutschland , verstanden ???Ne pluy po Rodinata si, neshtastniko !!!
135
0
 
0
 
! Отговори
келеша преди 12 години
викаш, нашите тийнейджъри пиели бира и "се шибали", я кажи ти как възпитаваш своите деца, как трябва да бъде според тебе?
134
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
154 Kolkoto i da se pravish na vajen za evropa si turski kenef
133
2
 
3
 
! Отговори
келеша преди 12 години
турците не са лоши хора, но са някак примитивни!!!!
132
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
152 Ot rayata kvo ochakvash misleneto im e oshte robsko
131
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
149 Ako osmanliite ne bqha vi spasili ot vizantiycite sega shtqhte ili gracki da govorite ili shtqhte da icheznete neblagodarnik ot 130 god ste svobodni sega koy vi e vinoven slanceto li
130
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
148 Nishto ne razbrah,znam samo che garcite i bulgarite ne priznavat makedoncite ,a nie priznavame i trite naroda spored vas koi sa po loshite hi hi...
129
1
 
4
 
! Отговори
Златната Орда преди 12 години
До 145, знаем брат. Македонците са 77 000 годишен народ. Гърците са синове на Боговете от преди 12 000 години. Турците са Троянци, а ние българите сме татари и монголци...Не мога да разбера защо тия измислени държави около нас хвърлят толкова пари за Псевдо научни изследвания като никой никога няма да им повярва????
128
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
146 Ako iskash otgovarqy ve bql *** takuv,te kradat i vie kradete
127
2
 
4
 
! Отговори
Етнически Българин преди 12 години
до 144, поне не колим хора за жълти стотинки като вас и албанците. Ние крадем от когото трябва, Корумпираните Банкери. А вие помаците и албанците разфасовате хора за ОРГАНИ. И за последно отговарям на Лайняница
126
4
 
1
 
! Отговори
ТЕОДОРОС АНГЕЛАКИС преди 12 години
Според видни гръцки професори по ВИЗАНТИИСКА ИСТОРИА И ПРОБЛЕМАТИКА - кпренът на тюрките 60-70% нее от ОГУЗИТЕ-ТЮРКМЕНИ ОТ УЗБЕКИСТАН,А Е НА МЕСТНИ РОМЕИСКО ГРЪКО ЕЗИЧНИ ****ИКОНОБОРЦИ***** В СМУТНИТЕ ТЪМНИ ГОДИНИ НА ВИЗАНТИА 700-850Г..ТОГАВА Е ИМАЛО 100 ГОДИШНА ВЪТРЕШНА ГРАЖДАНСКА ВОНА НА ИКОНОПОЧИТАЩИ И ИЙОНОБОРЦИ.ВТОРИТЕ СА ПОБЕДЕНИ И СА МАРГИНАЛИЗИРАНИ..ТЕ СЕ СТАЯВАТ И ЧАКАТ МОМЕНТА,ПОД ФОРМАТА НА НОМАДСКИТЕ СЕЛЧУКИ ДА ЯХНАТ ЯДРОТО-ВОЕННАТА И ГЕО ХТОННА СЪРЦЕВИНА НА ВИЗАНТИА-АНАТОЛИА ОТ1071