БСП обвини ГЕРБ в саботаж на спявката им на Бузлуджа

Искали да им провалят осветяването на звездата на паметника
Обновена: 29 юли 2011 13:03 | 29 юли 2011 13:03,
238
БСП обвини ГЕРБ в саботаж на спявката им на Бузлуджа
Постер за празнествата на Бузлуджа, разпространен от БСП до медиите.

“Управляващите се опитват да провалят тържествата на левицата на Бузлуджа и планираното осветяване на звездата на паметника на върха”, обяви пред журналисти Антон Кутев.

Вчера областният управител на Стара Загора Йордан Николов е издал заповед, с която забранява достъпа на граждани и технически лица в сградата на Дом-паметник "Бузлуджа" с аргумента, че е опасна за живота и здравето на хората, оплака се секретарят на БСП.

А по прогнозите на Кутев на „Историческата поляна под върха” се очаква да се съберат над 40 хиляди души.

Той отбеляза, че вече всички „опасни дейности“ са били извършени, обектът е бил захранен с ток и звездата е била "запалена".

По думите на Кутев в паметника са влизали единствено двамата техници, отговарящи за проекта.

“Ако звездата на паметника не светне довечера, ще осветим офисите на ГЕРБ на 16 и 17 етаж (бел.ред. в административната сграда на НДК), закани се секретарят на БСП.

Кутев посочи, че това може да се организира за седмица, колкото е необходимо, за да се пренесат прожекторите от Бузлуджа до София.

Националният събор на левицата тази година е под мотото "И след 120 години – съвременници на бъдещето".

Утре по традиция социалисти от цялата страна ще се съберат на Историческата поляна под връх Бузлуджа в Стара планина, за да отбележат годишнината и празника на БСП – 2 август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: БСПБузлуджаГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
3
 
1
 
! Отговори
Ха–ха–рин преди 12 години
От 1989 г. на българската политическа сцена има един политически труп, смрадта от разлагането на който отрови живота на няколко поколения българи, а над 1 млн. напуснаха страната! Това е трупът на БКП, прекръстен на БСП!!Тоталитарна партия, която загуби своята идеология/както БКП след 1989 г./ се превръща в труп и става хранителна среда на мафията!Самите комунисти, ако ги попитата сега, не знаят партията им е ли марксистка или не?!?Но вече е близо денят на окончателното погребение на този
233
2
 
2
 
! Отговори
кан Крум преди 12 години
Преди малко на друго място видях снимка от Бузлуджа:***,пенсионер,***,пенсионер и ............!!!
232
2
 
2
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Прочетох много смешки. Я се съберели на върха няколкостотин души, я не! Щели да измрат по пътя и т.н. Интересно защо тогава последователите на норвежкият убиец толкова им се иска да се предприеме нещо! Може би те не са си пили хапчетата! А десетки хиляди социалисти и симпатизанти празнуваха въпреки дъжда, полицията на областният и надеждите на управляващите! След отнемането на паметника от БСП щетите наистина са ужасяващи! А областният ГЕРБ-ер може да охранява обекта не само когато БСП са там!
231
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ви светне *** изклатен,*** комунистически кхмери.Окрадохте държавата мръсни долни ***!Да ви изтръшка Е-коли,луда крава,чума,птичи грип или луд норвежец,червени фесове такива.*** на държавата плюска кепабчета на бузлуджа-ха дано ви приседне,обратни резби!!!
230
5
 
4
 
! Отговори
Добрева преди 12 години
В светването на ЗВЕЗДАТА има вложени толкова ЦЕННОСТНОСТ, СИМВОЛИКА И ИДЕОЛОГИЯ, колкото нито една партия в България не притежава освен БСП.
229
2
 
0
 
! Отговори
БСП преди 12 години
Кутев, Кутев, абе защо бе Кутев...
228
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Саботаж според мене ще бъде, да оставят всички комунисти да си отидат до паметника и след туй да го взривят барабар с тях. В Таз държава няма място за Червени звезди... Модата им мина :D
227
3
 
1
 
! Отговори
Коев преди 12 години
За всички възприемащи първосигнално информацията за щетите на Бузлуджа искам да подчертая, че тези оценки са по цени към 1989г и вероятно деноминирани, както би трябвало да бъде по закона за счетоводството. Така , че става въпрос за разграбване и унищожение на имущество поне за няколко десетки милиона лева! Разграбването на паметника започна още през 90-те години, затова вината си е определено на БСП и компания, но както се казва кражбате си е чиста печалба. А сега крадеца вика "дръжте крадеца"
226
2
 
0
 
! Отговори
И накъде са тръг- преди 12 години
нали ? Мандрите отдавна са приватизирани и разорени .
225
4
 
3
 
! Отговори
човек преди 12 години
тези хора , които ще се качат утре на Бузлуджа , го правят със свои средства , по свое желание и съзнателно . това , че някой не мисли като тях е негово право , но поне уважете избора им . иначе се връщате в едни други времена срещу които обикновено недоволствате .
224
1
 
4
 
! Отговори
ВАВ преди 12 години
СТРАШНО *** И БЕДНА НАЦИЯ СМЕ.УСЕЩАТЕ ЛИ СЕ КАК ПЛЮЕМ??? А КЪДЕ СМЕ? НА ТОПЛО В КЪЩИ.КОЙ ОТ ВАС Е ГОТОВ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА СИ КАЖЕ ДУМИТЕ НА СВЕТЛО?!?...КОГАТО ПО ФЕЙСБУК СЕ НАВИВАМЕ,ЧЕ ОТИВАМЕ НЯКЪДЕ СМЕ N ХИЛЯДИ...,А ПОСЛЕ СМЕ 100 ДУШИ?!?...ЗА КАКВО СТАВА ДУМА? ЧЕ ТУК ВСЕКИ Е ВЕЛИК...ИЗЛЕЗТЕ КАКТО ПРЕЗ 89 ГОДИНА...НИЩО,ЧЕ ПОВЕЧЕТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО БЕШЕ ТОГАВА...ИЗЛЕЗТЕ УСЕТЕТЕ ТРЪПКАТА И ТОГАВА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМ ЧЕ СТЕ ИСТИНСКИ....
223
1
 
5
 
! Отговори
Чавес преди 12 години
"СПЯВКАТА.." много нескопосано и просташко заглавие за честването на една от най-старите партии у нас.
222
3
 
6
 
! Отговори
долу тиквата преди 12 години
Станишев сега е момента да поведе народа. ЛУКОЙЛ е с теб!Много сме ще махнем ТИКВАТА ПОВЯРВАЙ НИ!!!
221
3
 
7
 
! Отговори
Kitty преди 12 години
АЗ НА МЯСТОТО НА СТАНИШЕВ ЩЕ ИЗЛЯЗА ПО МЕДИИТЕ И ЩЕ КАЖА КАКВОТО ЗНАМ ЗА БОРИСОВ И МИНАЛОТО МУ! НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИ!А ВИЕ ГЕРБЕРИ -ПРЕДАТЕЛИ И АМЕРИКАНСКИ ***, СЕ ЗАДАВЕТЕ В ЗЛОБАТА СИ! НЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ ДА УБИЕТЕ СОЦИАЛНАТА ИДЕЯ, НИТО ЖЕЛАНИЕТО НА ХОРАТА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕНСТВО! ВЪРВЕТЕ СИ В САЩ -НЕ ВИ ИСКАМЕ! НЕ ВИ ИСКАМЕ, ЧУВАТЕ ЛИ? МОЖЕМ И БЕЗ САЩ!
220
4
 
4
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 12 години
Хахаха, абе тея БСП не спират да се излагат бе.Не мога да разбера кой гласува за тях.Ако недай си Боже стане инцидент нали ГЕРБ ще поемат вината?Стига глупости, първо всичко трябва да обезопасено.Сигурността на първо място, за това евала на ГЕРБ!
219
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Утре по форумите ще е пълна скука. Ще останем само нормалните, другите се качват на Бузлуджа.
218
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Младежко обединение в БСП" ли пише на тая простотия?Хахаха-къде виде зайо байо младежи?Всеизвестно е,че средната възраст на изперкалия му електорат е над 100.Столетница с фенове столетници.:))) Пълен цирк.
217
4
 
4
 
! Отговори
Марин преди 12 години
Определено не трябва да се допускат хора при положение, че сградата застрашава живота им.
216
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много хубав форум.ЦЧялата простотия и цинизъм на гербаджиите лъсва!!!Какъвто началника, такива и феновете му- прости тикви!!!!
215
6
 
7
 
! Отговори
непредубеден преди 12 години
До 205, а ти да не забравиш да раздваш бонбончета с надпис ГЕРБ или снимки с вожда ББ, на които той дава автографи на децата '' С обич за ....."Добре че се появи Борисов, че и младите хора да разберат що е то култ към личността- да хвалиш и славиш една личност, независимо колко *** и проста е тя.