Синът на Филип Боков загина в катастрофа

Изпреварвал неправилно и се ударил челно в автобус
Обновена: 16 авг 2011 21:21 | 16 авг 2011 17:00,
856
Синът на Филип Боков загина в катастрофа
Размазаното Ауди на Георги Боков. Снимка: Булфото

Синът на Филип Боков – Георги, и съпругата му Мария загинаха в зверска катастрофа между кола и автобус на пътя Слънчев бряг – Варна, съобщиха от полицията в Бургас. Други 11 души са ранени.

Инцидентът е станал около 13,15 часа днес в района на разклона за Иракли.

Челно са се ударили лек автомобил „Ауди А5”, който е бил управляван от 39-годишния Георги, и автобус „Скания”. 

Автобусът е превозвал украински туристи в посока от Варна към Южното Черноморие. Той е с бургаска регистрация, собственост на фирма „Шанс Тур” – Царево.

От челния удар намясто са загинали синът на Филип Боков и 37-годишната му съпруга, която е пътувала на предната седалка до шофьора.

По първоначални данни аудито предприело неправилно изпреварване на колона от автомобили, заради което се стигнало до фаталния сблъсък.

В болница „Св. Анна” във Варна за преглед са постъпили 11 украински туристи, повечето от които са с леки контузии в областта на тялото и крайниците.

Синът на Филип Боков – Георги Боков, е криминално проявен и има няколко леки присъди за кражба на автомобили. Уличен е в побой над собствената си майка и в опит за подкупване на органи на реда.

Филип Боков беше началник на кабинета на Станишев, а от 19 септември 2008 е извънреден и пълномощен посланик на България в Словения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


856
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
10
 
53
 
! Отговори
4oko преди 12 години
Днес яко са ги подпукали автобусите :) Най- добре да пътуваме с влака.
34
8
 
61
 
! Отговори
Blake преди 12 години
Тя природата си знае работата... жалко само за жена му...
33
11
 
102
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Вземи се гръмни с тая човещинка, която искаш да проявяваме.Бил е майка си, крал е от работещи хора, баща му го е дондуркал цял живот, а ти искаш да го съжалявам?Как точно да проявя човещина към куче?
32
8
 
53
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
Да, прав си, но лошото е, че често повличат и невинни и нищо неподозиращи хора.
31
10
 
93
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
незнам защо, но на времето като опукаха И. Павлов,Г.Илиев,Е.Кюлев и Ко изпитах същото задоволство
30
8
 
91
 
! Отговори
Свети Пешо преди 12 години
Пета заповед на началството "Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава" - НЕСПАЗЕНАОсма заповед на началството "Не кради" - НЕСПАЗЕНА
29
8
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНАТ ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА!КОЛКО ПЪТИ МУ СЕ РАЗМИНАВА ЗАРАДИ ФАМИЛИЯТА!ДА БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ,ЧЕ НЯМА ДРУГИ ПОСТРАДАЛИ!НЕДОСЕГАЕМИ СТЕ ОТ ЗАКОНИТЕ на БЪЛГАРИЯ,но все пак има НАКАЗАНИЕ ОТ ГОСПОД!ДАЛИ НЯМА ДА СТАВАМЕ ВСЕ ПО-ЧЕСТО СВИДЕТЕЛИ НА БОЖИЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ!ДАНО!
28
15
 
88
 
! Отговори
СМЕТКАДЖИЯ преди 12 години
Браво, идеално, макар и малко късно ! Един бандит по-малко ! И тая дето му се води жена и тя си го заслужава ! ... след като се е оженила за крадец и е харчела крадени пари ... супер, идеално ... кой е следващият *** наред ?
27
34
 
58
 
! Отговори
Тикво Сибанкянски преди 12 години
ГЕРБ и ИПОН скърбим за добрия професионалист и стабилен наш партньор в кражбите-др. Боков!!!
26
9
 
65
 
! Отговори
USA преди 12 години
има няколко леки присъди за кражба на автомобили.................TOZ AKO BE6E TUK STE6E DA SI E V ZATVORA ZA POSTOQNNO
25
86
 
54
 
! Отговори
аз преди 12 години
Не съм чувала нито името на баща му, нито неговото. Но, каквото и да са правили, не е нормално да има такива коментари под толкова трагична новина! Не може да се радваме на подобни новини, не е естествено, не е човешко!
24
12
 
95
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 12 години
Партията скърби за този наш другар. Не е виновен баща му че му е давал по хиляда долара джобни по бай тошево време, виновна е майка му че не му купи самолет за да не кара Ауди 5 по пътя а направо да лети.
23
10
 
107
 
! Отговори
екс преди 12 години
Просто прочетете двете изречения едно след друго. Нямам какво повече да кажа ...----Филип Боков беше началник на кабинета на Станишев, а от 19 септември 2008 е извънреден и пълномощен посланик на България в Словения.---Синът на Филип Боков Георги Боков, е криминално проявен и има няколко леки присъди за кражба на автомобили. Уличен е в побой над собствената си майка и в опит за подкупване на органи на реда.
22
11
 
125
 
! Отговори
пръст на съдбата ? преди 12 години
Съдбата рядко прощава - особено ако на майка си посегнеш...
21
57
 
59
 
! Отговори
мария преди 12 години
Бог да ги прости!
20
18
 
130
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Филип Боков е тоя дето каза 91г, че *** "ще поемат вината" за зверствата и репресиите на режима преди 89г, "само с мезетата" хилейки се ехидно. А дядо му е доказан физически убиец на Райко Алексиев.Е на ти сега вина и мезета уроде. Искаш ли още? Следващата да бъде сестра ти, т.н. шефка на ЮНЕСКО.
19
11
 
87
 
! Отговори
без коментар преди 12 години
Синът на Филип Боков Георги Боков, е криминално проявен и има няколко леки присъди за кражба на автомобили. Уличен е в побой над собствената си майка и в опит за подкупване на органи на реда.Филип Боков беше началник на кабинета на Станишев, а от 19 септември 2008 е извънреден и пълномощен посланик на България в Словения.
18
12
 
103
 
! Отговори
мишонка преди 12 години
защо ли, докато четох статията ,за миг не си помислих ,че автобуса е изпреварвал неправилно....
17
15
 
122
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съдбата почна да си върши работата.Съдът нека да ги пуска тия ***, те сами си го набиват до далака.Все такива новини на оправдани да четем
16
11
 
185
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре че се е блъснал в автобус , че ако беше ударил лека кола ... да са загинали невинни хора, заради глупостта на този!