Синът на Филип Боков загина в катастрофа

Изпреварвал неправилно и се ударил челно в автобус
Обновена: 16 авг 2011 21:21 | 16 авг 2011 17:00,
856
Синът на Филип Боков загина в катастрофа
Размазаното Ауди на Георги Боков. Снимка: Булфото

Синът на Филип Боков – Георги, и съпругата му Мария загинаха в зверска катастрофа между кола и автобус на пътя Слънчев бряг – Варна, съобщиха от полицията в Бургас. Други 11 души са ранени.

Инцидентът е станал около 13,15 часа днес в района на разклона за Иракли.

Челно са се ударили лек автомобил „Ауди А5”, който е бил управляван от 39-годишния Георги, и автобус „Скания”. 

Автобусът е превозвал украински туристи в посока от Варна към Южното Черноморие. Той е с бургаска регистрация, собственост на фирма „Шанс Тур” – Царево.

От челния удар намясто са загинали синът на Филип Боков и 37-годишната му съпруга, която е пътувала на предната седалка до шофьора.

По първоначални данни аудито предприело неправилно изпреварване на колона от автомобили, заради което се стигнало до фаталния сблъсък.

В болница „Св. Анна” във Варна за преглед са постъпили 11 украински туристи, повечето от които са с леки контузии в областта на тялото и крайниците.

Синът на Филип Боков – Георги Боков, е криминално проявен и има няколко леки присъди за кражба на автомобили. Уличен е в побой над собствената си майка и в опит за подкупване на органи на реда.

Филип Боков беше началник на кабинета на Станишев, а от 19 септември 2008 е извънреден и пълномощен посланик на България в Словения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


856
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
755
8
 
65
 
! Отговори
само питам ! преди 12 години
А какво стана с .....Йоско ...катастрофата в Бояна,май ,май ,всяко чудо за 3 дни....резил!
754
9
 
41
 
! Отговори
констатация преди 12 години
Жертвите на 20 г....преход ще се увеличават ...жалко!
753
8
 
77
 
! Отговори
Истински българин преди 12 години
Учудващо яко се е оказало Ауди-то! Предвид това, че коментираха скороста с която се е ударил (около 200км/ч).... Дори предната му джанта не се е деформира....слава Господи, че е нацелил автобус а не кола.....тогава сигурно щехе да има още 5 жертви! За съжалени в бившата държава наречена БГ, хората трябва да разчитат не на съдебната система да си свърши работата, а на Господ....НО НЕКА БРАТЯ ПРОСТИ БЪЛГАРИ ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ, ЧЕ ПРИСЪДАТА ОТ НЕГО..... НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ!!!
752
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 765. И какво от изминатия от това Боклуче път. Потрошил е доста народни пари, за да получи високо образование с което да краде коли. Поомствения престъпник си е престъпник и си заслужава кучешката смърт
751
8
 
49
 
! Отговори
ЕЕЕМИ КАК преди 12 години
Ако се върне лентата за живота на ....Георги,рано или късно ,какво да го очаква ....?Жалкото е ,че това са "Жертви на скапания ...ПРЕХОД ....",за което вината е и на ....фамилията ,.......пари ,пари ,пари -----Какво предложихме на БГ деца .......какви ценности ..........????????????????????
750
9
 
68
 
! Отговори
СЪПРИЧАСТЕН... преди 12 години
ЯЗЪК ЗА ........КОЛАТА!
749
11
 
39
 
! Отговори
Дарина преди 12 години
вярно е възмездие няма. Знам жена от 20 години, заради която други хора тормозиха, други уволниха ( интриги и злоба от нейна страна),богата и при всяка партия все по добре, на която живота, живота на децата и, вече и внучета е блестящ. така, че както казва 774 само се надяваме за хубави неща и за нас.
748
8
 
63
 
! Отговори
Дона преди 12 години
Може би ако връзките на баща му не бяхасе месили в предните му авантюри,а си бешеполежал в затвора,както му се е полагало,нямаше да има такъв край.За съжаление само при Господ връзките не минават.Не е важно какво е учил,важно е какъв човек е бил.Жалко за това че са си отишли толкова млади.Ние имаме поговорка"Да би мирно седяло,не би чудо видяло..Не се съмнявам че над това семейство има проклятиевероятно са го заслужили с нещо.Правилно го каза
747
10
 
41
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Не знам дали има възмездие, но аз знам хора на по 66-67 години здрави, прави и си пият Виаграта и нищо им няма. И пари си имат. Жените им са добре, любовниците също. И децата им здрави и щастливи ( това е добре, защото все пак са деца на по 26-8 години). Така, че тази теория за възмездието е малко за успокоение на нас с тревогите, недоброто здраве, и надеждата, че и на нас и нашите близки ще се случат хубави неща. И тов анякога ще стане.
746
8
 
55
 
! Отговори
съдия преди 12 години
"за умрелия или добро или нищо" ... ми ОК...администратораа...трий всички коментари!!!...като е умрял да не е по-добър станал...или да не би смъртта да заличава всички мизерии сътворени от ***?!?!?!
745
8
 
62
 
! Отговори
комунистан преди 12 години
Дядото на това *** (защото "бок" значи "***") е резал глави и е трепал хората в името на т.нар Народния съд, след това комунистите го правят секретар на ЦК на БКП , редактор на "Работническо дело" и т.н. Оттам почва възхода на *** фамилия.
744
8
 
52
 
! Отговори
съдия преди 12 години
абе стига с това "не съдете"...кой да съди тогава?!?!?!....кой питам...Господ дали съди и идея си нямаме...съдът пък въобще не съди...кой да съди тогава??? ... "не съдете" ми звъчи точно като "овче стадо, трайте си, не съдете, не се оплаквайте, ако псувате - само вкъщи"...затова "НЕ ГИ СЪДЕТЕ, А ПРОСТО ГИ ОСЪДЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ, ЗА ДА НЕ ГИ СЪДИМ НИЕ"...ЗАСЕГА С ДУМИ...СКОРО КАТО ГЛЕДАМ С ШУТОВЕ ЩЕ СЕ СЪДЯТ!
743
11
 
37
 
! Отговори
Мила преди 12 години
Когато няма човешка любов е така, а е ужасно майка да го каже, може би тя е причината и той да е такъв. Щом и дете са чакали, дано Георги, жена му и детето им да са спокойни някъде там.
742
26
 
39
 
! Отговори
vini преди 12 години
Когато чета този форум се чудя от къде се пръкна този злобен народ От моите родители съм научил за умрелия или хубаво или нищо.Хора опмнете се.Бог да прости греховете на загиналите .
741
9
 
54
 
! Отговори
до сп. м преди 12 години
И аз знам 5 езика и аз съм завършил више учебо заведение. Но за разлика от Георги никога няма да си позволя да посегна на родната си майка и да крада автомобили. Сиреч това не е аргумент който би ме трогнал. Въпреки всичко "лека му пръст на момчето".
740
18
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да прости загиналите. Жестоко е да умират хора по такъв начин, независимо кои са те. Но искам да попитам 765 - след като е учил в елитни училища и е знаел толкова езици, защо Георги Боков е станал крадец, а не е използвал интелекта и знанията си за нещо градивно и смислено? По отношение на повечето коментари - хора, не съдете, има Господ за това.
739
8
 
53
 
! Отговори
до sp m преди 12 години
кой път да минем?????? неговия ли????? и какво е научил в скъпарските училища с нашите гепени парци от крадливия му татко???? отворко, хайде ти ми плати за "тоя път", че и аз да мина по него и тогава да видим кой какво ще е направил и постигнал...или след пътя ще ставам автоджамбазин и крадец....път бил минал...а бе я си.... просто "минус един ***" и това си е...като ти е тъжно за тоя *** - ходи да го опяваш на погребението му...
738
44
 
34
 
! Отговори
sp m преди 12 години
в България останаха много малко българи с нормално образование и култура !Всички пишете за криминалното минало на Георги ,а никой не се интересува колко езика тое е знаел , в кои училища е учил и какво више учебо заведение е завършил? Минете тои път който е минал Георги и тогава пишете!!
737
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Между другото този път (Сл.Бряг - Варна) си е много опасен. Има много завой и разни *** винаги тръгват да изпреварват без видимост и без да познават пътя.
736
8
 
41
 
! Отговори
Fearless___ преди 12 години
емигрантБил е хванал господ за рога ама сега е хванал на попа менците :)) Като се е правил на ДЖИГИТ така свършва всичко!Пак като не е бил някой КАМАЗ добре...