Осъдиха ромски лидер, пребил белгиец в джамия

Ашим Асан и синът му ритали и удряли с юмруци вярващия
Обновена: 4 сеп 2011 09:06 | 3 сеп 2011 22:15,
141
Осъдиха ромски лидер, пребил белгиец в джамия
Снимка: архив Булфото

Пловдивският ромски лидер Ашим Асан и синът му Фаик Хюсенов бяха осъдени на пробация заради жесток побой над белгийски гражданин, влязъл да се моли в джамия.

Белгиецът бил ритан и бит с юмруци по време на молитва в пловдивската Джумая джамия преди три дни.

Грозната сцена се разиграла пред очите на съпругата на 42-годишния мъж. След побоя той получил мозъчно сътресение и травми по гръдния кош, корема и бедрото.

След 72-часова мярка „задържане под стража” в съботния  следобед Районният съд в Пловдив осъди по реда на бързото производство двамата нападатели.

Те получиха наказание пробация, тъй като се признаха за виновни и сключиха споразумение с прокуратурата.

Още по темата

„Двамата подсъдими бяха признати за виновни в нанасянето на лека телесна повреда на Абдула Байрак, който е с белгийско и турско гражданство”, заяви пред Dnes.bg говорителят на Съдебната палата в Пловдив Марияна Кирезиева.

Пробацията е за срок от три години, като през това време бащата и синът ще имат периодични срещи с пробационен служител.

В следващите три години ромският лидер Ашим Асан ще полага по 250 часа обществено полезен труд годишно.

В полицията те обяснили, че пребили вярващия, тъй като бил облечен с дрехите на имама.

Пострадалият все още се намира в болница.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: Ашим Асан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
6
 
! Отговори
Cheta преди 12 години
Насилниците отправят предупреждиние към други белгийци, инвестирали в района.Известно е на полицията, знае се от Прокурантурата, РАЗБИРА СЕ от този, който трябва да плати.
115
0
 
11
 
! Отговори
До умния Ром преди 12 години
Ти ли ще хванеш Клашник бе ***??? Че в КЕЧ-а калашници показваха ли ви? То не е като по филмите да знаеш!А колкото до историята - не си чел добре. Ако изобщо си чел. Я пак кажи кои са били по тези земи изначало? Аз си мислех, че са: траки, готи, келти, славяни и накрая идват прабългарите. Та значи на кои точно премена сте преки наследници бе смрадливец? Помни ми думата! Тая глупава европеска общност ще си напати със циганста *** и тогава ще се отвържат ръцете на хората. И тогава ... :-)
114
13
 
3
 
! Отговори
Имигрирал Ром преди 12 години
до 116По тази желязна 'БЪЛГАРСКА' логика(която се насажда в децата от неграмотни български ***), всички които крадът, лъжат, просят, проституират и убиват са ***...А можеш ли да дъдеш един ОБРАЗЕЦ' за българин? Или изобщо за човек като цяло?
113
0
 
15
 
! Отговори
до 114 преди 12 години
И аз по *** начин ще ти го кажа за да ме разбереш....не е възможно първите българи да са ***....ха ха по простата причина,че няма от кого да откраднат за да ядат защото са ***.....нищо лично...дано си ме разбрал.
112
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** na sapun, *** na mars
111
23
 
0
 
! Отговори
Имигрирал Ром преди 12 години
Незнам по *** начин да го кажа, за да ме разберете...Първите българи са били ***, всички останали са преселници... Така е било и така ще бъде.На който не му харесва, да си търси родословното дърво и да се омита където са му корените.По тъкъв начин трябва да се обръщам и аз, след такива коментари които чета за ***... след това да хваним по един калашников и да си спретнем една вътрешна... МНОГО Е УМНО НАЛИ?!
110
0
 
13
 
! Отговори
... преди 12 години
*** бият ***...
109
0
 
12
 
! Отговори
Fuhrer преди 12 години
Vsichki *** da se pretopqt kato staro jelqzo.
108
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Romski lider e oznachava - shef na ubiici. Dojivoten zatvor predi sledvashtoto proishestvie
107
1
 
44
 
! Отговори
simeon преди 12 години
МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО
106
0
 
23
 
! Отговори
Helzo преди 12 години
Ако българин го беше бил - 5 години затвор без мярка за отклонение, като нямаше и да го гопуснат да прави сделки и да се признава за виновен, ама нали тоя е *** лидер и понеже сме кокошки и да не се вдигнат другите мършасали *** да бият по целия град. Терминал 2 - тъй мечтан блян.
105
0
 
9
 
! Отговори
p00hy преди 12 години
Нашите журналисти първо да се научат да използват етническото име на ***, така както руските журналисти. Второ, не мисля че пробация отговаря по тежест за деянието - много, много е леко.
104
1
 
16
 
! Отговори
Stefko 88 преди 12 години
.....ромски лидер Ашим Асан и синът му Фаик Хюсенов...... още едно доказателство колко про турски са настроени ***... и през турско робство винаги са били с турците и сега..... ето един виц: *** и турчин се возят в кола... кой кара? отговор ченгето,,, xa xa xa 14/88!
103
1
 
7
 
! Отговори
Шведа преди 12 години
Белгиец,казваш,хм
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мангалотурски *** като "ястреба"
101
1
 
18
 
! Отговори
......! преди 12 години
Абе стига с тези роми бе-това са си чисти ***.......!
100
4
 
10
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
Тези озверели във фанатизма си турчеещи се *** нямат нищо общо с истинските роми или ***. Така наречените "български ***" са християни и изпълняват всички обязаности на християнската религия, независимо от нейните течения. Разбира се че има и такива от тях (ромите), които отдавна са в плен на различни религиозни секти. Тези Столипиновски *** да не се месят с нормално мислещите *** - независимо от вероизповеданието им. А присъдите им са като за в детската градина.
99
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА е истинското лице на исляма- ***
98
1
 
19
 
! Отговори
АНТИ преди 12 години
УЖАС - С ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА- СЪТРЕСЕНИЕ НА МОЗЪКА - ПРОБАЦИЯ.ДА ГО УБИЯТ ЛИ ТРЯБВАШЕ ЗА ДА ГИ ОСЪДЯТ ЕФЕКТИВНО.ЩЯЛ ДА СЕ ПОДПИСВА И ОТРАБОТВА. ПРИЗНАЛ СЕ ЗА ВИНОВЕН И СКЛЮЧИЛ СПОРАЗУМЕНИЕ С ПРОКУРАТУРАТА.НЯМА ЗАКОНИ В БЪЛГАРИЯ
97
1
 
14
 
! Отговори
Имигрирал Ром преди 12 години
Българските ***, нямат турски имена! Имената им са християнски и ходят на църква... Както и всички *** в европа, с изключение на турските ***!