Bulgaria Air отмени четвърти полет с туристи на "Алма тур"

В петък около 500 руснаци останаха цял ден блокирани на бургаското летище
Обновена: 10 сеп 2011 11:21 | 10 сеп 2011 11:21, Красимир Ангелов
49
Bulgaria Air отмени четвърти полет с туристи на "Алма тур"
Снимка: Архив Булфото

Авиокомпания "Bulgaria Air" анулира четвърти полет с туристи на "Алма тур".

Става въпрос за самолет до Хелзинки, който по разписание трябва да излети в 18 часа днес. Той е 186-местен.

Все още няма споразумение между двете фирми за уреждане на финансовите им взаимоотношения. Ако обаче такова бъде постигнато, полетът ще се изпълнява нормално, обяви пред БТА представителят на "България Ер" за Бургас Стоян Митев.

В петък около 500 руски туристи останаха цял ден блокирани на бургаското летище заради дълг от около 7 милиона лева на туроператора "Алма тур" към българската авиокомпания.

Бяха анулирани три полета - два до Москва и един до Санкт Петербург. 

Още по темата

Представители на двете компании преговаряха цял ден за уреждане на финансовия въпрос между тях. На този етап обаче до споразумение не се е стигнало. Туристите от анулираните полети бяха настанени в бургаски хотели за нощта.

В неделя Bulgaria Air има планиран полет с туристи на "Алма тур" за Рига. Този полет все още не е анулиран, но ако двете фирми не се разберат, вероятно самолетът няма да лети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Kris преди 12 години
Do 39: Kak moje da davate neviarna informacia za poletite po Koleda na Bg Air?! Bulgari air beshe edinstvenata avioklompania na letishtre LHR minalata godina, koiato si izvozi patnicite i pisna dopalnitelni poleti. Bileti biaha prodadeni, zashtoto imashe ostanali svobodni mesta> Drug e vaprosat, che kakto vinagi e imalo razbrali nedorazbrali patnici!. Interesno mi e dali shtiahte da pluete sreshtu chujda aviokompania, imaiki predivd, che BA taka i ne izvoziha patnicite
48
0
 
2
 
! Отговори
К. преди 12 години
Да се разбере коя от двете фирми е по-виновна / явно и двате не са чисти/ и веднага да й се отнеме лиценза. На по-малко виновния - главозамайваща глоба. Запомнете ги: АЛМА ТУР И BULGARIA AIR - такива същества ни карат да се срамуваме пред света, че сме българи, близо триста години след Паисий!
47
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДАНО ПОНЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ПОУКА РУСНАЦИТЕ И ДА СПРАТ ДА ИДВАТ В ТОЗИ *** НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ
46
3
 
16
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
Две комунистически фирми Алма тур и България Еър ( ***) се карат за пари , боли ме ....!!!!
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варна-ще те парна
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варна*
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече и на летище варна има отменени полети с Руски туристи.
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
отнемайте лиценза на авиокомпаниите и отново на Лукойл и ще видите че няма да има проблеми
41
0
 
20
 
! Отговори
???????????????????? преди 12 години
Е да но когато *** е по-викоко от държавата в ерархията какво правим...?
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
36, и какво са ти виновни руснаците, че "така се пълнят мутренските джобове които не плащат данъци"?
39
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По коледа България Ер постъпи подло с дъщеря ми и други пътници от Лондон, когато полетите са били отменени заради обледеняване на пистата. Отменили редовните полети и са пуснали допълнителни. Вместо да извозват тези, които са нощували на летището, почнали да продават билети за извънредните си полети. Нагли печелбари.
38
5
 
13
 
! Отговори
marta преди 12 години
Не е истина колко злобно, комплексирано и проклето племе сме! Аре да си извадите щраусовите глави от цимента и да погледнете голямата картинка! Вместо да се кефите на съсипването на една фирма, и да плюете като за първи път, помислете малко. Цирка е целенасочен и ако не го разбирате, сте много зле! 35 е абсолютно прав!!!
37
5
 
15
 
! Отговори
КПСС / БКП преди 12 години
А НА БАС ЧЕ БОКО ЩЕ НАРЕДИ ДА БЪДАТ ПРЕВОЗЕНИ С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ. НИЕ СМЕ БОГАТА ДЪРЖАВА А БОКО Е ЗАКЪРМЕН В ЛЮБОВ КЪМ СССР
36
27
 
5
 
! Отговори
Навлеци руски преди 12 години
Някой да ги е карал да идват да ни осират черноморието. Айсиктир и от руски навлеци, неможе да диша човек от тях, навсякъде са плъзнали. Ако някой ми разправя че така се пълни хазната ще му кажа че е сбъркал, така се пълнят мутренските джобове които не плащат данъци.
35
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приоритет номер едно на държавата трябва да бъде закриването на ***.
34
3
 
9
 
! Отговори
Десислава преди 12 години
Леле не мога да повярвам колко неграмотници, заблудени душици и нещастни спамъри има в тази държава. Ако с това си вадехте хляба, щяхте да фалирате всеки ден, толкова сте зле:):):) чак ми стана забавно от пошлите ви и изхабени коментари...и 21 и 23, 27, 31 и 32...то е нормално да сте с анонимни имена, че иначе ще си изядете и насъщния вероятно:):):) неграмотни комплексари, намерили сте си перфектното поприще, вероятно просто за друго не ставате...очакваф кофа гняз да се изсипе върху ми, хайдее:)
33
2
 
12
 
! Отговори
хахах а преди 12 години
Копалета ,не се е......с руснаците,пука им на пуканката за тимаджйското ви черноморие-Гърция предлага по евтино и по-добри условия-----ще литнат там и ще духате супата-*** сте и такива си оставате-където има пари,политиката няма работа там-хамериканците нама да пуснат гювеч...хахаха
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още от началото на туристическия сезон се знае че Алма Тур е пред фалит!Никой нищо не направи - оставиха нещата на самотек. И ей на 7 милиона са откраднати за няколко месеца само от БГ Еър!Всички замесени в обръча Алма Тур под съд ВЕНАГА!
31
7
 
8
 
! Отговори
Давай Бойко преди 12 години
Хайде сладките ми копойчета комунистически, хайде миличките ми пиявици, алор енфант де ла секуритате, мамините некадърничета, татювите сополиви убийчета, лелините шестачета ***, чичковите червенотиквеничковчета, хайде да ви видим некадърните мазни комунистическо десарски нагли мутри беззаконни, давайте, да ви видим червените *** ***, а така - не плащате, крадете, не си поплювате, грабите, убивате, вашта *** рода. Види ви се края. Давай Бойко. С теб съм!
30
1
 
20
 
! Отговори
Иван преди 12 години
*** не си играе, нищо чудно някой от Алма Тур да бъде покосен от инфаркт съвсем случайно в хотелска стая. Само че тоя филм го гледахме вече, най-вероятно ще е нещо ново.