"Bulgaria Air" извозва 180 руски туристи за Москва

Билетите им били платени от руски агенции, а не от "Алма тур"
Обновена: 12 сеп 2011 17:12 | 12 сеп 2011 17:10,
14
"Bulgaria Air" извозва 180 руски туристи за Москва
Руски туристи чакат на Летище Бургас. Снимка: Булфото

180 руски туристи ще излетят от бургаското летище за Москва с полет на "Bulgaria Air", съобщи БНР.

Полетът е редовен и ще бъде изпълнен по график, съобщават от националния ни авиопревозвач.

Още по темата

Билетите на туристите са били платени от руски туристически агенции, а не от туроператора "Алма тур".

Проблемът с транспорта на 170 скандинавски и 60 руски туристи от Санкт Петербург няма да бъде решен и днес. Те ще удължат с още един ден престоя си в страната ни.

Чуждестранните туристи са настанени в хотели в Бургас и Слънчев бряг.

Междувременно след среща в Москва, зам.-министърът на транспорта Камен Кичев обяви, че министерството ни ще осигури всички необходими разрешителни на авиокомпаниите, които биха поели извозването на блокираните руски туристи.

По думите му министерството прави всичко възможно, което е в неговите компетенции, за да се помогне на туристите, да се приберат по родните си места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Всъщност това е много добре замислена рекламна кампания на българските тур оператори да рекламират България ,като дестинация за екстремен туризъм !Идваш и после се спасяваш както можеш,мисля че ние сме първите предлагащи подобен пакет !Ще покорим и монополизираме световния туристически пазар в тази ниша!Милиони търсачи на силни усещания ще се стичат на стада !Също като онова предаване по дискавари ,пускате хеликоптра в на майка си дивия и после оцеляваш в дивото!
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мутри не платили на мутри *** мутро-барок продължава в страната на проститутките
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фалирайте Алма тур. Та тя имала толкова задължения. Пълна проверка къде са отишли паричните постъпления от туристите. Тези тур оператори вечно реват, че са на загуба. НАП, като им направи проверка, оказа се че лъжата, ама яко лъжат. Най-дброто решение е закриването на фалиращи тур агенции и освобождаване терена за тези, които работя добре и си изпълняват задълженията към държавта, както всеки гражданин.
10
0
 
4
 
! Отговори
Име преди 12 години
Уважаеми колеги,Моля да се запознаете с прикаченото писмо ТУК, което представлява официалното становище на Алма Тур БГ във връзка с търговския спор между Алма Тур Флай и България Ер.С огромна благодарност за вашата съпричастност и разбиране!Ръководството на Алма Тур
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То това в България ако е туризъм
8
2
 
14
 
! Отговори
BG преди 12 години
Важен е, провинциалистче! Ако не са руските и румънските туристи, туризмът в България щеше да е на дъното!
7
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чак пък толкова да е важен Руския пазар, че правителствения самолет да извозва туристи ...Пак станахме за смях.За нас никой от правителството няма да си мръдне пръста дори да сме в центъра на бедствие, камоли да сме отишли на почивка в чужбина. Или някой се чувства гузен ... и затова търчи да върши чуждата работа.
6
55
 
3
 
! Отговори
Убирайтесь от сюда преди 12 години
да се махат, не ги щем
5
3
 
27
 
! Отговори
мими преди 12 години
проблема не е само на Алма тур, проблема е глобален, защото се губи доверието в българските туристически фирми в страната и по света. Руския пазар е много важен за нас и който казва, че това не е така е голям ***!
4
3
 
11
 
! Отговори
СС преди 12 години
На ти тиквеници няма ли кой да им вземе лиценза най-накрая - като не могат да си плащат да не се занимават с туризъм - едвам си върнахме Руските туристи и хайде пак БГ работа !
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абее.. Писна ми за тези туристи да слушам. Съчувствам им, че са станали жертва на неуредени мутро-помиярски отношения, но няколко дни от сутрин до вечер само за това да се говори... Да са живи и здрави хората.
2
1
 
20
 
! Отговори
БГ преди 12 години
"Алма тур" - кога ще излезе с коментар по кризата с туристите заложници ?
1
15
 
5
 
! Отговори
Антон преди 12 години
Гоце Сефчов Първаноглу, по прякор президент на РъБъ, задейства червените агенти от АЛМАтур, за да забият поредния нож в гърба на Република България!