20 тежки катастрофи за 24 часа, двама загинаха

26 са ранените при пътни произшествия
Обновена: 24 сеп 2011 10:31 | 24 сеп 2011 10:31,
5
20 тежки катастрофи за 24 часа, двама загинаха
Снимка: Архив, Булфото

През изминалото денонощие в страната са станали 20 тежки катастрофи, при които двама са загинали и 26 са били ранени. За живота на един от пострадалите има опасност.

Това се съобщава в бюлетина на СБА, подготвен със съдействието на АПИ и Центъра за информация при направление "Пътна полиция".

В София са станали 45 леки и една тежка катастрофа, един човек е бил ранен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,В България имало равенство в правата на гражданите... УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. За българите в Катуница След заплахи със убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ, полицията отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит, а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. За *** в Катуница - Научавайки за зверското убийство на младеж и петима осакатени, местните граждани се организират със намерение да изгонят от селото Царя на местните бандити...- Полицията научава и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро заради смъртните заплахи.Очевидно, че правото на живот на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКАЕто това е СВРЪХЛИБЕРАЛНОТО РАВЕНСТВО и КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ - *** има право да убива, а българина задължението да търпи убийствата на децата си!!!( По закон заплахата с убийство се съди КАТО УБИЙСТВО!!! НО ЗА КОГО ЛИ важи това??? )
4
0
 
0
 
! Отговори
VENI преди 12 години
KAK E STANALA KATASTROFATA
3
0
 
4
 
! Отговори
ludiq преди 12 години
газ до ламарин'та, вуйно, дай газ на тоа мъртвец, га чи ли ж ги испрИварим ва, удриииии, да са впечатлят мумити от селуто!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
баси,много слабо представяне на матриала
1
0
 
9
 
! Отговори
Лошо преди 12 години
Изоставаме от плано.