Рашков в предарестно-прединфарктно състояние

Цар Киро отказал да влезе в болница и се озовал с белезници
Обновена: 28 сеп 2011 18:05 | 28 сеп 2011 11:53,
451
Рашков в предарестно-прединфарктно състояние
Кирил Рашков. Снимка: Архив, Dnes.bg

Късно снощи, със съмнения за прединфарктно състояние, Кирил Рашков, известен още като Цар Киро, е бил докаран за преглед в Клиниката по инвазивна кардиология на болница "Свети Георги".

Състоянието му е налагало извършване на инвазивно изследване, за да се докаже дали наистина има нарушение на кръвоснабдяването на сърцето.

Рашков обаче е отказал медицинския тест и хоспитализацията.

От клиниката обясниха, че преди време на Рашков вече е правен байпас и са му поставяни стентове.

Веднага след посещението в болницата Кирил Рашков е бил задържан в пловдивския арест. За момента мярката му за неотклонение е 72 часа.

Повдигнати са му обвинения за закана за убийство. Заплахата е отправена към жител на село Катуница. Арестът на Рашков е по подадена жалба срещу него на 23 септември.

По Наказателния кодекс това е тежко криминално престъпление, което се наказва с лишаване от свобода до 6 години.

Още по темата
28 сеп 2011 08:41
569

Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Това доведе до размирици в селото, при което бяха опожарени къщи на фамилия Рашкови. След случилото се напрежението се отпуши и последваха протести в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
6
 
16
 
! Отговори
Параноя преди 12 години
Внимавайте с вота. Имайте предвид, че ГЕРБ е партията на ДАНС, полицията и охранителните фирми. Ако не е така как си представяте, че Цветанов може да създаде структури на партия. той просто използва структурите на МВР и ето ти партия. Лесно няма да се махнат тези дерибеи от властта. Това е голямата ни трагедия. Иначе пътище всеки може да прави с готови пари. Къде са спестените милиарди, някой знае ли да каже. Или са в брокерите около кандидат президента със 6-7 къщи дори и на Егейско море и мил
334
5
 
1
 
! Отговори
до 338 преди 12 години
На мен пък много ми пука, и ми е много мъчно за гладуващите дечица в Сомалия. Къса ми се сърцето и много пиша по форумите. Риторичният ми въпрос ми към теб е, това онлайн чесане на език от моя страна храни ли сомалийчетата?
333
2
 
0
 
! Отговори
до 339 преди 12 години
На мен пък много ми пука, и ми е много мъчно за гладуващите дечица в Сомалия. Къса ми се сърцето и много пиша по форумите. Риторичният ми въпрос ми към теб е, това онлайн чесане на език от моя страна храни ли сомалийчетата?
332
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ *** ВЕЛЧЕВ..НАЛИ ЩЕШЕ ДА АРЕСТУВАШ ВСЕКИ КОЙТО ВСЯВА ОМРАЗА...ОТ НЯКОЛКО ДНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СЕ ВЪРТЯТ *** С ПУШКИ, ЧУКОВЕ, БРАДВИ В РЪЦЕ..ЕДИН СИ ТОЧЕШЕ САБЯТА И ПОКАЗВАШЕ КАК ЩЕ РЕЖЕ ГЛАВИ НА БЪЛГАРИ...ТОВА КАКВО Е БЕ ВЕЛЧЕВ НЕ Е ЛИ ОМРАЗА???И ТО ПРЕД ОЧИЧКИТЕ ТИ..ЩО НЕ СТЕ В МАХАЛИТЕ И ДА АРЕСТУВАТЕ ВСИЧКИ ТИЯ *** А??АМА АРЕСТУВАТЕ БЪЛГАРИТЕ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ И ТО МИРНО!!НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВСИЧКИ ЕЙЙЙЙ...ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯТ МОМЕНТ!!!
331
1
 
15
 
! Отговори
Барак Обама преди 12 години
Капитализма се оказа едно изродче.
330
0
 
24
 
! Отговори
al преди 12 години
мамаму стара,всеки който влезе в тоя арест се разболява от нелечими и непознати за съвременната медицина болести!!! его и тоя симулан *** ..........болен.
329
2
 
6
 
! Отговори
е, кой запали фитила преди 12 години
Лондон горя. Младежта от Атина до Барселона недоволства. Арабският свят се бунтува, а в Израел стотици хиляди протестират срещу правителството. Какво става със света? Първанов е виновен! Ей, хора, не е нужно да си пророк, просто трябва да се огледаш и да помислиш, за да стигнеш до истината.
328
5
 
4
 
! Отговори
Do 335 преди 12 години
Ei smotanqk, ne si ti choveka koito shte me harakterizira az kakuv sam. Kogato ti postignesh tova koeto az sam postignal zad granica shte me komentirash qsno li ti e? Ti s kakvo si se preborelil voleviq, sigurno i sredno obrazovanie nqmash. "bezvolevata...." si ti zashtoto slqpo podkrepqsh vsichki onezi sasipali nashata durjava!!!! I ako komentiram tuk e zashtoto mi puka kakvo stava v Bulgaria , glupak!
327
0
 
11
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Сега е моментът лекарите да покажат позиция, защото ако се измъкне заради тях като чуем *** пребили някой лекар ще знаем, че са си го заслужили.
326
1
 
8
 
! Отговори
TANE преди 12 години
Да политиците са крадливи и понеже не остана нищо друго за крадене правят магистрали.Ако искате може да сметнете от една настилка само 1-2 см.по-тънка от предписаната колко се печели.ДА СИ ХОДЯТ И ДА ГЛАСУВАМЕ НЕ ЗА ПАРТИИ,А ЗА ЛИЧНОСТИ!ДА БОЙКОТИРАМЕ ТИЯ ИЗБОРИ!
325
15
 
0
 
! Отговори
CHOVEK преди 12 години
CHE UMORITE CHOVEKO BE PROSTAZI A POLOVINATA BALGARIA STE KATO NEGO
324
5
 
1
 
! Отговори
toqgata преди 12 години
nqkoi vidqli go tova kiro e podloga na gerb tova e qsno
323
0
 
8
 
! Отговори
Анатема преди 12 години
Кирил Рашков, Кирил Рашков, Кирил Рашков на Сатурн!!!
322
0
 
11
 
! Отговори
и аз ,... преди 12 години
......не искам да съм "ЦАКАН",В СОБСТВЕНАТА МИ ДЪРЖАВА !НЯМА ДА ПЛАЩАМ НИЩО НА ДЪРЖАВАТА ,.....ЗА ДА НАКАЖА ПОНЕ ЕДИН ---ром !
321
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Познат сценарий! Като дойде времето за арест-веднага се разболяват! Примери-колкото си искаш,от фрапиращи по-фрапиращи!Ей и по това се различават *** и престъпниците от нормалните хора стане ли въпрос за носене на отговорност.
320
1
 
16
 
! Отговори
Объркан преди 12 години
Всичките купувате *** гласове, само Атака не купува, крещи от трибуната Волен Сидеров. Защо прикривате ГЕРБ, обръща се към БСП, Волен. Защо не давате да ни излъчват по БНТ. Волен не беше ли коалиция с ГЕРБ, нещо се обърках. Какъв е този?!
319
2
 
16
 
! Отговори
terry преди 12 години
след 1-3 месеца няма да има виновни а Боко и още някоя и друга *** ще се бият по гърдите как са предотвратили гражданска война, и пак ще има убити българи и хора които да се измъкват безнаказано. Гадовете трябва да бъдат наказани, за *** СМЪРТ!!!
318
0
 
3
 
! Отговори
ДА БЕЕЕ, преди 12 години
Добре ,че бай цар Кирчо събуди ---българите ,...браво на Кирито !А какво ще правим с "ГОСТИТЕ МУ ",от 1989г.,до сега ...?
317
1
 
10
 
! Отговори
честито! преди 12 години
И докато крещим *** *** ето какво ни готвят: вторник, септември 27, 2011От 100 до 1000 лева да бъде глобяван всеки, който не си е платил дори и една здравна вноска, се предлага в проектозакон за правата и задълженията на пациентите. Това съобщи за Дарик председателят на парламентарната комисия по здравеопазване Десислава Атанасова
316
2
 
6
 
! Отговори
КОЙ ЗАПАЛИ ФИТИЛА преди 12 години
БОМБАТА е стара и ръждясала, но кой се сети за нея и взриви, и то точно сега ? Преди няколко дни имаше изказване на Гоце Три-пера по новините, че ситуацията е предреволюционна, като припомни ученото по научен комунизъм, как властимащите не можели да управляват по старому, а народа не искал да бъде управляван също по старому, И ЧЕ НИ ЧАКАТ МНОГО ИЗНЕНАДИ. Малко се позачудих откъде президента има такава информация , след като не е част от тайните служби и зачаках да видя какво ще се случи. Ето, случи се то ! Сега ако се окажа прав, че това е било разработка на МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ със ДС и тези дръзки, смели момчета, които си свършиха работата перфектно, разберат, че са били употребени по долен и задкулисен начин, бедна му е фантазията на ГОЦЕТО И КОМУНИСТИТЕ КАКВО ГИ ЧАКА !