Рашков в предарестно-прединфарктно състояние

Цар Киро отказал да влезе в болница и се озовал с белезници
Обновена: 28 сеп 2011 18:05 | 28 сеп 2011 11:53,
451
Рашков в предарестно-прединфарктно състояние
Кирил Рашков. Снимка: Архив, Dnes.bg

Късно снощи, със съмнения за прединфарктно състояние, Кирил Рашков, известен още като Цар Киро, е бил докаран за преглед в Клиниката по инвазивна кардиология на болница "Свети Георги".

Състоянието му е налагало извършване на инвазивно изследване, за да се докаже дали наистина има нарушение на кръвоснабдяването на сърцето.

Рашков обаче е отказал медицинския тест и хоспитализацията.

От клиниката обясниха, че преди време на Рашков вече е правен байпас и са му поставяни стентове.

Веднага след посещението в болницата Кирил Рашков е бил задържан в пловдивския арест. За момента мярката му за неотклонение е 72 часа.

Повдигнати са му обвинения за закана за убийство. Заплахата е отправена към жител на село Катуница. Арестът на Рашков е по подадена жалба срещу него на 23 септември.

По Наказателния кодекс това е тежко криминално престъпление, което се наказва с лишаване от свобода до 6 години.

Още по темата
28 сеп 2011 08:41
569

Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Това доведе до размирици в селото, при което бяха опожарени къщи на фамилия Рашкови. След случилото се напрежението се отпуши и последваха протести в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
1
 
31
 
! Отговори
до 358 преди 12 години
Здравните вноски на Киро *** са точно толкова платени ,колкото и данък сгради,такса смет и всичко останало.Той е над тези дребни битови нещица,той е цар.И полицията беше впрегната да го пази,да го развежда с държавни средства от град на град,от хотел на хотел.Добре,че бяха младите на България,които ни измиха позора от лицето,надигайки се на произвола на дерибея-убиец
354
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахаха сега вече заканата е сериозно престъпление, предишните 4 жалби не са били. Май ББ и ЦЦ усещат, че си *** майката и вота и имиджа, и ПР-а :)))) Нека бъде поука - всеки път когато искаме нещо да се случи трябва да излизаме по улиците!!!! А смешната комисия на 1ви октомви е най-големия цирк - сложили по-късен час щото Бойко помолил да иде да си резне лентичка :))) За цар Киро е ясно - сега едни болести, едни плешивост, ишиас, лумбаго акне и комедони - хронични, после условна и 500лв. глоба
353
0
 
39
 
! Отговори
мръсник преди 12 години
кога поръчваше убийствата и заплашваше хората нищо ти нямаше *** такъв !!!!
352
1
 
0
 
! Отговори
do 344 i 349 преди 12 години
Vij 349 , nqma smisal - Choveka podkrepq prednite podlogite na DPS i obijda bez da se e pogledanal che e pylen neudachnik. A za teb 344 - maslinite i chiniite sam gi ostavil za teb, ne vsi4ki bulgari izvun Bulgaria rabotqt tova. Bulgarskiq narod e mnogo kaduren s malki izklucheniq kato tebe. Mnogo jalko che mislish che vsichkite ti sunarodnici miqt chinii. No i tova e obqsnimo tui kato ako ti otidesh nqkude edinstveno tova shte mojesh da pravish. Sedni i cheti , no cheti *** ne komiksi !
351
0
 
31
 
! Отговори
az преди 12 години
айде започна се -дископатия,хемороиди,високо кръвно налягане,мъдреци подлежащи на специално вадене в 5 звезден хотел-гледайте и слушайте *** номера,а държавата ще му плаща конвоя ,изследванията по болниците
350
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vseki normalen 4ovek e v pred infarktno systoianie. vklu4itelno i tikvite, makar 4e te ne sa normalni
349
0
 
25
 
! Отговори
който и да е преди 12 години
Абе, защо всички застрашени от арести и затвори изведнъж стават болни, аха-аха да ***, след като ги хванат в крачка, а докато са си вършели шмекериите и престъпленията са били здрави като бичета? Изведнъж се оказва, че това е най- болния човек на света. И ако има кой да му се върже, току виж взели, че го оневинили. Ей това не мога да проумея!
348
0
 
37
 
! Отговори
darcas_real преди 12 години
Някой да знае колко точно здравни вноски е внесъл Кирил Рашков, та ползва българското здравеопазване?
347
0
 
21
 
! Отговори
voodoo преди 12 години
Докато пишете простащини някой *** журналист сети ли се да попита здравно осигурен ли е *** Киро или не.
346
0
 
3
 
! Отговори
do 335 преди 12 години
da go duhash be mangusto dolna
345
26
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сгазения е точно толкова българин, колкото и цар Киро.
344
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
aide postanovki sega
343
0
 
17
 
! Отговори
ПОМОЩ!!! преди 12 години
ВСИЧКИ ГРУПИ СВЪРЗАНИ С ПОДКРЕПА НА ХОРАТА В КАТУНИЦА НЕ РАБОТЯТ!!!! ДЙДЕ ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩОТО ТОВА Е ЗАКОНОВО НАРУШЕНИЕ ЗА КОЕТО НЯКОЙ ЩЕ ИЗПАТИ МНОГО!!!
342
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Ау, тоя не бил безсмъртен!!!
341
0
 
35
 
! Отговори
Оги преди 12 години
От клиниката обясниха, че преди време на Рашков вече е правен байпас и са му поставяни стентове - това му правено онова му правено ама не мре бе *** му мръсен
340
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
аааа ето пък сега се указа и болен ами да съберем червен кръст и да платим лечението то *** много бедно било затова и данъците не си плащало
339
0
 
7
 
! Отговори
до 344 преди 12 години
Ами *** ти ги нахрани,ние си имаме бг проблеми когато ги решиме може и за сомалийчетата да се помисли,но сега те са твой приоритет,нашият е българчетата,хайде чао изчезни от тук и отивай в Сомалия там имат нужда от теб,щом смяташ че на твоите сънародници не трябва да се помага изчезвай *** ***.
338
0
 
29
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Бойкот на БТВ!!!
337
6
 
3
 
! Отговори
до 338 преди 12 години
Много лесно се палиш нещо :) Какво си постигнал зад граница - мияч на чинии ? Берач на маслини ? И хайде в крайна сметка реши в какво лице и число пишеш, че много лесно ти личи че си гербав *** - те до един са неграмотни :)
336
0
 
26
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Историята е показала че всичко се повтаря докато се стигне до нужният просперитет,минахме през 30-те години на Америка с мафия и корупция,сега дойде редът да минеме през 60-70-те год. пак на Америка когато КУ-КЛУКС-КЛАН там беше създаден за да се интегрират *** в обществото им защото и те като нашите мангаля бяха неграмотни защото и те не искаха да се ограмотяват,крадяха,убиваха,изнасилваха и се зъбеха пред камерите като животни,защото и те не разбираха от интегриране или не са искали да разберат и там правителството не можеше да се справи с този проблем,и там американците ги търпяха доста дълго време,но организацията на качулките ги сложи на местото където трябва.Браво на бургазлии че са започнали изглежда да сформират такава организация и в Б-я,това е начинът с тези животни,разбра се че с добро не става,Европа и тя разбра и започна да ги наритва,нека да си лаят правозащитните организации на тех това им е работата нали требва да си заработят парите,важното е всяка държава да си запази обществото от тези все още ***,те са ***,а срещу *** винаги се употребяват най-силните инсектициди.Още един път браво Бургас.