Влаковете между Велико Търново и Самоводене спират

Временната мярка е заради ремонтни дейности по жп линията
5 окт 2011 18:40,
4
Влаковете между Велико Търново и Самоводене спират
Снимка: Архив, Булфото

От 6 до 20 октомври временно ще бъде прекъснато влаковото движение в участъка между Велико Търново и Самоводене, съобщават от БДЖ.

Това налага промени в транспортната схема за движение, както на различните категории пътнически влакове, така и на товарните влакове, които пътуват през този участък.

Причините за временното прекъсване на влаковото движение между гарите Велико Търново и Самоводене са ремонтни дейности, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва по железния път между двете гари.

За клиентите на БДЖ ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците в участъка на извършвания ремонт, обещават от холдинга.

Информация за разписанието на автобусите е поставена в гарите Горна Оряховица, Самоводене и Велико Търново, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на "Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Машинисто преди 12 години
Абе не бъркай БДЖ и НКЖИ
3
1
 
1
 
! Отговори
Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъ преди 12 години
Цялата кампания срещу БДЖ ми се струва измислена, за да се увеличат печалбите на превозвачите. Не един лобиски закон се опита да прокара ГЕРБ в тази насока. Само аз се сещам за няколко начина за вдигане на оборота и печалбите на БДЖ и то без да съм в системата.
2
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
Абе поне на него пише БДЖ.
1
4
 
1
 
! Отговори
куку преди 12 години
Не съм пътувал скоро с влак ама това нещо на снимката има ли го в България........