В Силистра са опожарени две коли. Цифрата вече стана 50

Единият автомобил е изгорял напълно, а другият – частично
Обновена: 19 дек 2011 09:16 | 19 дек 2011 09:07,
75
В Силистра са опожарени две коли. Цифрата вече стана 50
Снимка: архив Булфото

В Силистра са запалени две коли около 1:30 ч. през нощта. Единият автомобил е изгорял напълно, а другият – частичн.

Първоначално пожарът е възникнал в лек автомобил "Ауди А 6", собственост на 37-годишна жена, който частично е изгорял в предната си част.

Още по темата

В по-голяма степен от огъня е било засегнато паркирано в близост "Ауди А 4", собственост на 31-годишен мъж.

Пожарът е бил потушен от огнеборци, спасени са останалите автомобили на паркинга.

За два месеца в страната вече са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в София.

До момента полицията е задържала трима за палежите.

Вчера съдът остави в ареста 29-годишния Юлиян Ковачки, обвивен в запалването на 12 автомобила в кварталите "Младост" и "Хаджи Димитър".

Владислав Николов – Куката пък бе задържан за палежа на три коли в квартал "Западен парк".

Третият задържан е 27-годишния Радослав Стоянов, обвинен за подпалването на една кола в кв. "Захарна фабрика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
точно преди 12 години
До днес - 50, за Нова Година - 150. Хайде да ги минем германците.
74
0
 
0
 
! Отговори
Dina преди 12 години
Degradacia na obshtestvoto
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стой, българино, зад завесата и гледай сеир-огнено шоу под прозореца си. Нали не е твоята кола! Но само засега! Не се знае тази вечер колко, къде и чии ще пламнат. Прилича на добре организиран бандитизъм, може и да има имитации, но те са за заблуда. Някой използва наркомани, психически нестабилни и алкохолици за свои цели. Вероятно точно тях ще остави в ръцете на правосъдието, а той ще потрива ръце доволен. Бедните хора с очуканите 20-годишни коли нямат никакво значение за него!
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"В Силистра са опожарени две коли. Цифрата вече стана 50".Цифрите са от 0 до 9, а числата се образуват от една или повече цифри. Смешници.
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имитатори?
70
1
 
4
 
! Отговори
пироман преди 12 години
Ако застрахователите нямаха изгода от запалените автомобили и хукналия народ да прави наново пълно каско на стари коли с "екстра" застраховка палеж, отдавна да имаше новина :- " Млад *** немерен зверски пребит до запален автомобил със запалка в *** и надпис на якето - пак пали автомобили ! Екипите на Бърза помощ откарали пиромана в Пирогов където му гипаирали всички крайници и са му направили множество шевове по празната кратуна !!!
69
0
 
1
 
! Отговори
62 преди 12 години
Vseki se spira da vidi neshto podobno ako ochevidcite sa 150 na broi vshckite li sa vinovni?
68
1
 
0
 
! Отговори
pepe преди 12 години
числа - цифри, цифри - числа... абе кво си губя времето...
67
0
 
8
 
! Отговори
Sando преди 12 години
Работил съм в телевизия и знам, че това нещо "журналистите" са много изкривени хора. Молят се да има някоя трагедия, за да могат да си напълнят новините. Но да пуснеш толкова безмислено предаване "как се палят коли най-бързо", е това наистина ми дойде в повече. Явно са се поуплашили, че с последните арести *** може да се постреснат и да им секнат новините, затова решиха да онагледят и на децата, че да запалиш кола си е детска работа и не се иска кой знае какъв майсторлък.
66
2
 
2
 
! Отговори
Бравооо преди 12 години
Покрай онуй лайне тракторо сума ти народ ще удари клечката на дараците си да им вземе застраховката.........даже и по телевизора им показаха как става
65
4
 
6
 
! Отговори
бг манталитет преди 12 години
Всичко е работа на имитатори. Видяха колко е лесно и удобно да се прави, отделно медиите УСЛУЖЛИВО намекнаха, че много трудно се доказва това престъпление и злобният бай *** се въоръжи с кибрит и нафта. И мен съседа нещо ме дразни, що ли не му драсна клечката тая нощ, а?
64
0
 
4
 
! Отговори
88 преди 12 години
Интересно е, че все още има хора, които вярват, че това са някакви *** пиромани или "тълпи тинейджъри"... Според мен, ако някой, ей така палеше коли нямаше да обикаля цяла София, а просто щеше да драсне клечката на някой паркинг с 80-90 коли. Никой от нас не знае, и никога няма да разбере, чий интереси стоят зад тези недорасли изпълнения.Весели Празници!
63
1
 
1
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
Да, така трябва, за да знам, че съществува опасност, колко е близо тя до мен и близките ми и т.н. Ако ен знам, че в квартала върлуват крадци или убийци не бих могла да взема мерки за безопасност на себе си и семейството си. Не казвам, че ми е приятно да ги гледам и слушам - дори напротив, още по-неприатно ми е че някой не си върши работата явно, но ти няма да си пуснеш детето да играе зад блока ако знаеш, че наоколо дебне някой,който би могъл да го нарани нали?
62
2
 
4
 
! Отговори
yeremis преди 12 години
и кой сега е подпалвачът???който е бил най-близо до огъня,минавал просто от там или поредния сирак или наркоман за "лов на вещици"..:-)убеден съм че МВР ще си "свърши"работата" светкавично
61
0
 
0
 
! Отговори
do 50 преди 12 години
Лекувай се.
60
2
 
2
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
А явно за да си информиран трябва постоянно да четем кой кого разфасовал,кой влязъл в детска градина и убивал деца или в магазин и стрелял по случайни хора или постоянна статистика всеки ден колко коли и във кои градове и квартали са запалени,кой на кого отрязал ухото за неплатени дългове.Това ли означава за теб понятието "информираност"?Следващия път може твои близки или самият ти да си между гореизброенитеп па макар и да нямаш никаква вина,просто ще го направи някой за келешлък за да подражава
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега пък в Силистра,сигурно тия имат нещо в предвид правqт го с някаква цел,всеки град започнат да палят :(
58
1
 
22
 
! Отговори
85 преди 12 години
В СЪБОТА ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ГЕРБ БТВ ПОКАЗА НАГЛЕДНО КАК МОЖЕ ДА СЕ ПАЛЯТ КОЛИ ...НЯМА ЩО ГОЛЯМА УСЛУГА НА МВР
57
1
 
15
 
! Отговори
Жо до ДНЕС.БГ преди 12 години
ЗАГЛАВИЕ: "...Цифрата вече стана 50"ЦИФРИТЕ са десет на брой- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0. С тях се образуват различни ЧИСЛА. Това се учи в първи клас.
56
3
 
8
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Ти ако искаш да живееш в инфорамционно затъмнение държави с този "климат" има колкото искаш, аз не искам някой да пали, убива и вилнее из държавата, а аз да не знам кой как си върши работата и защо аз плащам данъци. Това не са психопати, а най-вероятно са самите застрахователи, всичко това ми прилича много на едни смутни и мътни мутренски години от 90-те на миналия век.