В Силистра са опожарени две коли. Цифрата вече стана 50

Единият автомобил е изгорял напълно, а другият – частично
Обновена: 19 дек 2011 09:16 | 19 дек 2011 09:07,
75
В Силистра са опожарени две коли. Цифрата вече стана 50
Снимка: архив Булфото

В Силистра са запалени две коли около 1:30 ч. през нощта. Единият автомобил е изгорял напълно, а другият – частичн.

Първоначално пожарът е възникнал в лек автомобил "Ауди А 6", собственост на 37-годишна жена, който частично е изгорял в предната си част.

Още по темата

В по-голяма степен от огъня е било засегнато паркирано в близост "Ауди А 4", собственост на 31-годишен мъж.

Пожарът е бил потушен от огнеборци, спасени са останалите автомобили на паркинга.

За два месеца в страната вече са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в София.

До момента полицията е задържала трима за палежите.

Вчера съдът остави в ареста 29-годишния Юлиян Ковачки, обвивен в запалването на 12 автомобила в кварталите "Младост" и "Хаджи Димитър".

Владислав Николов – Куката пък бе задържан за палежа на три коли в квартал "Западен парк".

Третият задържан е 27-годишния Радослав Стоянов, обвинен за подпалването на една кола в кв. "Захарна фабрика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпреки ,че камерите мимоходом показаха обвининият в палежите Ковашки,изражението на лицето очевидно показваше човек с психически отклонения.За какъв съд говорим, за какви признания.Странни неща се случват в държавата ни.И това никак не е добре.
54
1
 
12
 
! Отговори
анализатор преди 12 години
Да ама в Германия бяха 65 там се надпреварваха две банди кой ще предизвика повече полицай,бяха ангажирани над 500 полицай и в крайна сметка след 65 запалена кола истинските подпалвачи бяха заловени,а при нас милиционерите с най голям бюджет и брой милиционери на глава от населението не могат да ги заловят,а хващат един сирак несретник и му приписват всичките палежи,но маър и той да е в ареста палежите продължават,изглежда с дистационото ги пали...
53
0
 
5
 
! Отговори
Идва Нова Година преди 12 години
И тълпи от пияни тинейджъри, въоръжени с пиротехника, като за война, ще излязат едновременно по улиците на всички градове ...
52
5
 
3
 
! Отговори
дт преди 12 години
Крайно време е да се ограничи "свободата" на словото,когато става дума за насаждане на масови психози!Съобщения за садистични или масови убийства и подобни умишлени палежи са абсолютно вредни защото дават идеи и на други психопати да извършат и те същото.Вижте какво става с паленето на коли-нови и нови *** започнаха по този начин да избиват комплексите си.Предлагам застрахователите да заведат искове срещу медиите умишлено правили сензации за палежите които допринесоха за нови и нови палежи!
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как и да го тълкуваме истината е една. Гаменчетата в България демонстрират арогантност и чувство за безнаказаност, показват колко жалка е "родната полиция която ни пази". Не виждам защо трябва тук взаимно да се нападаме, като граждани на тази страна сме в пълното си право да искаме да живеем в един нормален и по-спокоен свят. Това което се случва сега е недопустимо !
50
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Търсете подпалвачите на Позитано 20!!!!!!!!!
49
2
 
1
 
! Отговори
Andreshko преди 12 години
Привет от Андрешко, Хора ... погледнете какво се случва и за слепец е ясно, че става дума за изнудване на правителството ... всичко което пишат журналистите е пълна глупост .. те самите са манипулирани от власт имеющите ... които не могат да призначт, че са изнудвани от определени хора които за притиснати до стената ...Мислете бе хора .... Ваш Андрешко
48
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Очевидно сме свидетели на Пироманска мода сред вандалите
47
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 12 години
Един разумен коментар ...
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ни най-малко исках да засягам темата за правописа но заради една кл. грешка станах неграмотен. Да лошо е това, че не можем да се обединим и не зная защо след като констатираме пълна импотентност на полицията биваме нападани от симпатизантите на това правителство ? Аз лично пожелавам само успехи на това правителство и най-малко не искам то да се проваля, защото този провал, няма да е само техен но и мой.
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винаги ще си останем Афганистан. Талибаните си избиват народа , а тук се палим. Това сме , не сме мръднали от "комунизъма" и си стоим в тинята , като потриваме ръце доволни.
44
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно племе сме българите, даже и пред обща опасност не можем да се обединим. Някой пали колите ни, хората с униформа водят статистика и нищо друго не правят, а ние се дърляме във форумите кой пишел с по-малко грешки. Ще завърша с една мисъл, която прочетох в този форум: "Българският народ е малък, но за сметка на това е невероятно ***!" Весели празници на тези, които все още имат автомобили.
43
0
 
1
 
! Отговори
varg преди 12 години
вали дъжд
42
2
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 12 години
И преди първото "и" в изречението не се поставя запетая !!!
41
2
 
3
 
! Отговори
Стария преди 12 години
За всичко в нашата държава е виновен ОКТОПОДА,единствен той е печеливш и на изгода,във нея нищо да не се променя.Къде и кой е истинския ОКТОПОД,който всекидневно ни краде, обираи никакви закони, акции на МВР не го спират?Къде е той и кой е той, от години се питамеи ако властите не могат, ние да го сритаме!
40
1
 
6
 
! Отговори
До много грамотния 3 преди 12 години
Това, че съм направил клавиатурна грешка си признавам. Но ти Господине знай, че след препинателен знак се поставя интервал! Аз не защитавам нито едно правителство, но е факт, че полицията не работи и по време на всички правителства.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
35, а може би това е една от причините да се палят, защото собствениците на автомобили станаха много нагли.
38
1
 
9
 
! Отговори
Светльо преди 12 години
Журналистите отново показват великолепни познания по български език... Научете се да правите разлика между числа и цифри!!! Това - по повод дразнещата грешка в заглавието.
37
6
 
7
 
! Отговори
До неграмотника 33 преди 12 години
***,каките си бяха и по времето на Пикаещия във фонтани,и по времето на Мими Йорданов,и по времето на селянина от Правец!Без тях,още щеше да си девствен!
36
0
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Е, то по онова време всеки втори беше,в заводите всички дружно се топяха пред началниците, началниците пък топяха други такива и т.н. А ако не знаеш как се става доносник нека ти кажа - искат от теб да станеш и ти ставаш, няма "ама" няма "не искам". Ти явно си доста млад и не ги знаеш тези неща, но никой не ти се моли нито пък те "навива", просто им трябваш и това е.