Ден на траур в Перник. Днес погребват Мирослава

Общината е предоставила 1000 лв. за траурната церемония
4 фев 2012 10:10,
45
Ден на траур в Перник. Днес погребват Мирослава
Мирослава Николова. Снимка: Facebook

В Перник днес е обявиен ден на траур заради погребението на 17-годишната Мирослава.

Общината е предоставила 1000 лв. за траурната церемония, както и автобуси, които да превозят приятели и близки на убитото момиче, съобщи заместник-кметът Михаил Михайлов.

В 11 часа ще бъде отслужено опело в най-големия пернишки храм "Св. Пророк Илия". Два часа по-късно Мирослава ще бъде погребана в централния гробищен парк.

Момичето бе отвлечено на 7 ноември миналата година. Трупът й бе намерен на 12 януари.

Мирослава е била удушена, а трупът - заровен в околностите на Перник.

За престъплението бяха задържани двама души. Единият от тях - Стойчо Стоев-Чочо, се самоуби в дома си пред полицаите по време на проверка в апартамента.

За момента другият сочен за извършител - Марио Любенов – Заека, остава в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, нищо де. Мирослава ще се прероди пак, а тези, които я убиха, сега имат доста карма. Като се преродят пак, ще понаят що е ад. Това няма да ги подмине, нищо, че сега са си платили и са заметени следите. Когато убиете някого, наказанието в другия ви живот е някой друг да убие вас. Жестокостта нараства в убийството спрямо това, което вие сте направили. Тоест ще си получат и лихвата извършителите...
36
0
 
0
 
! Отговори
SISA преди 12 години
POKLON PRED PAMETA I TOZI KOITO E VINOVEN 6TE SI PLATI !!! DOKRAI .
35
0
 
9
 
! Отговори
Йори преди 12 години
Нека бъде спокоен вечният ти сън! Почивай в мир, Мирослава!..
34
2
 
0
 
! Отговори
Много преди 12 години
досадно ,вече, да вземе да се сложи край на тази сага, че е осмърдяно навсякъде с това преекспониране на нещата от алчни журналисти, в някои сайто дори по два материала и гламавите форумци пускат парички,парички.Други интересни теми за октопода, за писмото на Сугарев прочетете във фрог, косите ще ви настръхнат, но не, експлоатира се тънката струна на алтавите хора.
33
0
 
6
 
! Отговори
do da преди 12 години
Edin i sushti *** e Alov - Amsov.Bog da prosti tova dete ! Tragediya !
32
0
 
4
 
! Отговори
да преди 12 години
***, Амсов - да питам - ти един и същ *** ли си? Или май няма смисъл да питам. Не загравяш ли, че мъката и ядът не са защото това вече се е случило, а защото не трябваше да се случва. И както безброй други пъти се доказа, сегашната невнятна система толерира повече интервенцията (с което дори не се справя), а не превенцията въобще. Мисленето и ценностите са на такова ниво, че за някои "човеци" е в реда на нещата да убиват деца, а за други да коментират дебилски и профански реалността, като теб
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
MIR NA PRAHA I .POCHIVAI V MIR.
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига разбутвахте кокалите на детето, оставете да я си почива вече.Ако ставаше въпрос за ваше дете, едва ли щяхте да плюете така.
29
48
 
3
 
! Отговори
Перничанката Анка преди 12 години
Друсана ***, не е пуснала на батковците, правила се на страшна и бойна и тия а я претрепали от бой да идойе акъла, *** не и дошъл. А тия сигурно са и давали дрогта да я навият да им пусне сефтето, ***. А Борислав го нат всички от де са му парите -от дрога и ***
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mili4kata ,,taka i nqma da se razbere zamesena li e policiqta ili ne .mai mai si e
27
1
 
35
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Почивай в мир прекрасно дете.
26
2
 
11
 
! Отговори
Гьонсурат преди 12 години
Дано не се разчушкат нещатата окуло таа работа че целото МРВ у Перник че си оди и че останем бес рабута
25
0
 
16
 
! Отговори
droich преди 12 години
лека и пръст
24
2
 
35
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Истината никога няма да види бял свят! Един "самоубил се", другият луд "невменяем"! Виновни няма... Ненормална държава!...Почивай в мир красиво дете. Дано отиваш на по-добро място.
23
5
 
7
 
! Отговори
Божка преди 12 години
Някой от ГЕРБ дали ще почете траурната церемония в Перник?Най- добре е да бъде от Политическия кабинет на МВР.На тях май най им отива да режат лентички.
22
0
 
18
 
! Отговори
никой преди 12 години
Съпричастен съм скръбта на близките! Поклон пред тленните останки на детето - МИРОСЛАВА!Земният живот на индивид в BG е приобретен в стойност,която е за откупи, т.е. данък наследство.Борислав-еее,.......
21
2
 
15
 
! Отговори
Руби преди 12 години
Амсов, когато те родиха трябваше да те кръстят *** Амсов. Тук не става въпрос за едно дете и не става въпрос за един луд убил 100 деца, тук се говори за една система която убива деца.Това е най големия терор на един народ живеещ в "мирно" време. Ако турци, гърци или румърци ни изпращаха снаряди всеки ден и те падаха върху нашите домове съзнанието щеше да бъде различно. Повече нямам какво да ти кажа.
20
2
 
19
 
! Отговори
аман от мафии преди 12 години
Общината е предоставила 1000 лв. за траурната церемония***Да им пикая на общинските 1000 лв, ако детето си е отишло ! И ако смея да запитам от кой фод се отпускат тези пари ? Застрахователно дружество, трудова злополука или .... За всички погребения ли общината отпуска пари или някой влиятелен на общината замазва грапавина с мафиотски пари окрадени от народа ? Нямам против помощта но и тук мирише..кой нареди да се отпуснат пари, и защо ?Бог да прсти детето попаднало в *** мафиотска машина
19
1
 
7
 
! Отговори
ььь преди 12 години
Амсов , pi4 tap si!
18
1
 
4
 
! Отговори
до18 преди 12 години
Как да ти каже като и тя не е наясно?Ти от овца или *** какво очакваш?Предлагам да се помолят владиците от ДС за душата на починалата.