Ден на траур в Перник. Днес погребват Мирослава

Общината е предоставила 1000 лв. за траурната церемония
4 фев 2012 10:10,
45
Ден на траур в Перник. Днес погребват Мирослава
Мирослава Николова. Снимка: Facebook

В Перник днес е обявиен ден на траур заради погребението на 17-годишната Мирослава.

Общината е предоставила 1000 лв. за траурната церемония, както и автобуси, които да превозят приятели и близки на убитото момиче, съобщи заместник-кметът Михаил Михайлов.

В 11 часа ще бъде отслужено опело в най-големия пернишки храм "Св. Пророк Илия". Два часа по-късно Мирослава ще бъде погребана в централния гробищен парк.

Момичето бе отвлечено на 7 ноември миналата година. Трупът й бе намерен на 12 януари.

Мирослава е била удушена, а трупът - заровен в околностите на Перник.

За престъплението бяха задържани двама души. Единият от тях - Стойчо Стоев-Чочо, се самоуби в дома си пред полицаите по време на проверка в апартамента.

За момента другият сочен за извършител - Марио Любенов – Заека, остава в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Даринке, кажи поне на кой говориш?
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли друга такава държава в която да умират и изчезват толкова деца , на прага на живота си?Едва ли!Не се раждат българчета заради смотаната ни социална система.Майки умират при раждане в 21- ви век.Убиват младежи.И на всичко това отгоре полицията ни е *** и бездейства.ДОКОГА- питам аз?Какво бъдеще ще има държава без млади хора?Единствените които раждат и оцеляват са *** и държавната ни политика спомага за това.
15
5
 
4
 
! Отговори
Дарина преди 12 години
Ти си долен *** бе дано се случи на твоето дете за да разбереш болката.Отивай в лудница ,няма място за теб между нормалните хора
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе нещастни шизофренични ***!Човек се ражда ,живее и умира.На чужд гроб не ревете толкова.Ревете срещу организаторите на организираната престъпност от държавата(Червените генерали от ДС) на които и пенсии плащате от парите които ограбват от вас.
13
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лека и пръст на Мирослава.Господ да накаже убийците и Диков-защото бяха големи реклами,уйдурми,натъкмявания,политически тънтуркания на гърба на едно убито дете.Вижте им морала на Диковци,Тракторовци и Мариновци.
12
0
 
36
 
! Отговори
До 7 преди 12 години
На *** явно не му е ясно още ,че всяка злоба се връща като бумеранг при този който го казва.Почивай в мир детенце хубаво.И дано си на по-доброто място!
11
0
 
41
 
! Отговори
az sam преди 12 години
Почивай в мир Мирослава! Дано Държавата намери сили виновникът или виновниците да си получат заслуженото.Не енормална държава , която не защитава своето бъдеще...
10
1
 
19
 
! Отговори
az преди 12 години
няма ли някой от преник да каже каква е истината ...лека пръст на момичето :(
9
22
 
1
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Бисмиляй !
8
0
 
33
 
! Отговори
г преди 12 години
Жалко ...и аз преди 7 години загубих сестра си представям си в момента какво е на раодителите им....мир на прахта и !!!!
7
1
 
45
 
! Отговори
sa преди 12 години
Почивай в мир Мирослава! пс. ***, ясно е, че пишеш глупости, само защото изпитваш кретеническо удоволствие от това, да четеш после как други те обиждат и приравняват с нечовек. Това стърчи от километри. И не е особено интересно. Пробвай някакъв друг похват за самозадоволяване.
6
1
 
6
 
! Отговори
lillyalex преди 12 години
trqbva da se spre tova bezsledno iz4ezvane i ubivane nai posle. koi kakvo pravi po tova. nikoi niwo samo izrazqvame saboleznovaniq i komentirame. takova zlo ne se spira s prikazki i pomislete , 4e nikoi ne e zastrahovan
5
2
 
11
 
! Отговори
do2 преди 12 години
Imash nujda ot pomosht-SPESHNO!!!
4
0
 
44
 
! Отговори
мен преди 12 години
Бог да прости момичето и да накаже убийците. Боже прости и на *** , той е душевно болен .
3
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1000 лв?Не че нещо, горките близки.... но,моят брат като почина от тежка болест, никой не попита имате ли пари за погребение. Месеци изтърсвахме джобове по болници за доктори, пътеки и лекарства, консумативи и т.н.,и на края......Айде стига МАЗНЕНЕ от Общината, Бойковци и т.н.Нека щом са толкова СЪПРИЧАСТНИ, кметове, президенти и премиери да отидат на погребението, не да хвърлят 1000 РЕКЛАМНИ лева.
2
79
 
5
 
! Отговори
Алов преди 12 години
А стига с тоя траур де ! Първо беше изчезнала , ореваха орталъка . после я намериха , пак реваха. Протести глупави , а сега пак траур, че ще я заравят. Как един веселяк не се намери , а ми смущават душевното сппокойствие с глупости. Погребвайте си я там и не травмирайте хората.
1
1
 
68
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Бог да прости това невинно дете ! Съболезнования за родители , роднини и приятели !