Лицата на потопа

Снимките, които разтърсиха България последните два дни
Обновена: 7 фев 2012 14:39 | 7 фев 2012 12:30, Красимир Ангелов
56

Снимка: Impact Press Group

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: наводнениясело Бисер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
До Лозанова преди 12 години
Госпожо Лозанова, природно бедствие щеше да е, ако реката, в следствие на валежи беше наводнила района. Но това е наводнение, дошло от язовир - скъсана дига, повредени шлюзове или каквото и да е, т. е. намесен е човешкия фактор и единствено е виновен той. За пореден път държавата (като организация) дави свои поданици!
51
2
 
0
 
! Отговори
Tony преди 12 години
e i mobifoe ima vece Natasa ot biser, na kogo li zvini v Canada, koy znae@????
50
0
 
6
 
! Отговори
big mama преди 12 години
Когато в България се случи трагедия като тази, винаги се питам защо българската православна църква не си мръдва охранения *** да помогне на хората. Всъщност, к`во ли си задавам риторични въпроси.... :(
49
3
 
4
 
! Отговори
До sofiya.lozanova преди 12 години
Държава? Тя държавата се ПРАВИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ, че над БГ летят денонощно кемтрейлс самолети, тровещи и разболяващи хората с опасни съставки, унищожавайки околната среда, водата ни за пиене, ПРОМЕНЯТ КЛИМАТА НИ? И отговаря чрез М-ра на Тр. в едно слабо и почти дезинформиращо предаване Хрътките: "че това били регулярни полети на NATO, а един убавец от ХМС каза, ЧЕ СЛАГАЛИ ВОДА В ГОРИВОТО НА САМОЛЕТИТЕ,ЗА ДА СЕ ОХЛАЖДАТ!?!? При това управление тези полети са без прекъсване, дори през празници и лошо време. Нямат брой тези самолети, нямат спиране! На каква база е това? Управляващите погазват осн. право на човек - ДА ЖИВЕЕ! Чл. 15. Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната. Чл. 28.Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.Как така тези самолети ни тровят и разболяват? На каква база, по чие споразумение, с кои пари? Не, не ми казвайте, че това са регулярни полети на НАТО на височина 6-8 км! Недей, защото има чного доказателства, че това не е така! Българите не трябва да се заблуждават и трябва да разберат и осъзнаят жестоката истина над главите си! Тя е реалност.БЪЛГАРИ това е също голяма тайна, която е още по-жестока от АСТА и против, която трябва да се борим! Не се заблуждавайте! Ще има още бедствия, катаклизми, днес +10 утре -15 С, вятър, преспи, наводнения, жертви, разрушена инфраструктура, милиарди лева загуба! Българи не спете!
48
0
 
7
 
! Отговори
До Ина преди 12 години
Права си и то много! Още Томас Джеферсън е казал: "Когато народа се страхува от правителството, това е тирания. Когато правителството се трахува от народа, това е демокрация!" Пострадалите и останалите дето студуваме, бедстваме без ток, вода и т.н. трябва да видим и другата страна на управляващите, която изобщо не е народна, за каквато иска да мине! Само със сезиране няма да стане нищо.Нужни са нови хора, необвързани със тъмни среди, неподкупни, непродаващи се, хора мислещи за род и Родина!
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже Господи,къде живеем!!!!
46
1
 
60
 
! Отговори
До 45 преди 12 години
Това в случая не е природно бедствие, както в Япония. Това е резултат от човешка некомпетентност, неадекватност и безхаберие. Така е, защото на повечето управленски места седнаха корумпирани връзкари.
45
0
 
40
 
! Отговори
Блъско преди 12 години
ТРАГЕДИЯ-думите са излишни
44
1
 
32
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Предлагам вместо непрекъснато да роптаем по форумите, всеки като види нещо нередно да сезира що може орган и власт, а ако няма резултат медиите и да дава гластност за всяка свинщина и безхаберие. Ако гражданското общество вика и тропа, влас имащите няма да смеят да се правят на глухи и луди, защото ще им истине местенцито. Властта е в нашите ръце и е крайно време да я използваме!
43
0
 
0
 
! Отговори
Al преди 12 години
do komentar nomer 1.Dano gospod te nakaje gadino mrasna
42
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да даде господ дай боже,всеки ден вино да вали.Всеки ден вино да вали,на два-три дена люта ракия.Всеки ден вино да вали,на два-три дена люта ракия.Припев:Река Марица ракията тече,а тревата шопска салата.Река Марица ракията тече,а тревата шопска салата.Куплет 2:Да даде господ дай боже,камъните бял хляб да станат.Камъните бял хляб да станат,а дърветата сухи мезета.Камъните бял хляб да станат,а дърветата сухи мезета.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКОВА
41
23
 
10
 
! Отговори
sofiya.lozanova преди 12 години
Не може да плюем държавата си за всяко нещо, това е природа, за какви безхаберия говорите..Ако това което се случи в Япония беше тук, пак щяхме да обвиним правителството.... Айде да започнем да мислил малко а????!... Най-лесното е да се намери виновен...Супер *** коментари правите, какво повече да се каже освен, че е страшна трагедия и трябва всички да помагаме максимално... Вземете се разходете до пощите с по един колет за гр.Харманли, ул."Иван Вазов" 46 А, вместо да седите и да бездействате
40
0
 
21
 
! Отговори
Nelkata_07 преди 12 години
Това е един ад, в който са попаднали невинни хора, за това че някой не си е свършил работата на време или поне това което може да направи човек, защото срещу природата хората сме безсилни.
39
4
 
2
 
! Отговори
sofiya.lozanova преди 12 години
radolenko, super tup i bezmislen ti e komentara, to tova tam e film sigurno ne e tragediq..
38
1
 
7
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Ужас. Трагедия!
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не е по-силен от природата!
36
2
 
16
 
! Отговори
до ева преди 12 години
Най и било харесало ??!??!??! Тва да не ти е изложба, *** ?! *** неусещащите се хора има :Х
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съжалявам за хората, но се радвам, че подмина Пловдив и в частност жк Тракия.
34
13
 
5
 
! Отговори
radolenko преди 12 години
Снимки 5 и 6. Според мен на тях се вижда как животното е затънало и не може да излезе от калта. Когато идва фотограф двама чичовци се хващат уж да помагат. На снимка 5 се вижда как докато единия го дърпа, другия гледа в противоположна посока и се чуди как по-добре да застане за кадъра. На 6-та снимка чичото от предната снимка се е наместил добре /само дето е на голямо растояние от животното и е видимо, че не само не му помага действително/, а позира! Снимки 5 и 6 не показват трагедия, а са пози!
33
16
 
16
 
! Отговори
ева преди 12 години
най ми хареса снимката с телето:)не са забравили животните