Отпадък за едни, плячка за други

Стотици роми нападнаха сметището в Харманли, събират бракувана храна
19 фев 2012 12:00, Красимир Ангелов
111

Снимка: Impact Press Group

Стотици роми от два дни са окупирали харманлийското сметище и тарашат изхвърлена бракувана стока от наводнен хипермаркет в града.

Те са там от петък, 17 февруари, и дебнат за пристигането на поредния камион с натоварени продукти.

След като той се появи и изсипе товара си, те веднага започват преравянето на боклука. След 20 минути вече е сортиран, напълнен в чували и багажници на коли.

Плячката е от бутилки базалкохолно, бира, кетчуп, подправки и други стоки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: сметищеромиХарманли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАКЕ, МАКЕ. И вие скоро ще станете като ***. Албанците ще ви изгонят от Македонията, а който остане по *** ще ходи.
77
2
 
22
 
! Отговори
zeddd преди 12 години
*** при *** отива....
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека да си хапнат хората , да си пийнат ! Пък ако остане нещо , защо да не го пробутат по магазините на половин цена !
75
10
 
1
 
! Отговори
4EREN KUR преди 12 години
RASISAM FACHISAM RUSOFILSTVO DISKRIMINACIA EGOIZAM NICHTO 4OVECHKO ; I SAS TOVA STE TRIGNALI KIM EVROPA ;
74
0
 
7
 
! Отговори
до маке 27 преди 12 години
До 50 г българите ще сме малцинство в България, но макетата ще сте малцинство до 30 г в Македония. Който се усети, че е българин ще трябва да бяга кон маjка Бугариja!
73
2
 
15
 
! Отговори
Градинар преди 12 години
Бил съм многократно в Холандия и скоро пак ще пътувам за там ! И там има много *** , но такава пасмина не съм виждал ! Дано холондците да не видят тези кадри , щото поне още 200 г.няма да помиришеме Шенген !
72
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vie ste mnogo interesni hora kato kradut *** shto kradqli kat rabotqt shto zimali rabotata vi kat sabirat ishvurlena hrana pak ste nedovolni znachi ste dobre.. da ne vi mislq stiga ste se oplakvali vse nqkoi vi e vinoven
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕВРОПА....ОПА-ОПА
70
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако наистина стоката е бракувана ,защото вреди на здравето ,то идва въпроса защо е на сметището ,а не е унищожена? Ако пък е възможно да се яде ,защо не е дадена в старчески или детски домове? При всички положения не е редно да изсипеш камиони с храни просто ей така на сметището!
69
5
 
4
 
! Отговори
Lazarov преди 12 години
Az kato gledam snimkite osven romi ima i balgari sred talpata. I komentarat v tova elektronnoo izdanie e dosta ednostranen. Normalno e hipermarketite da imat standarti i da izhvarjat stoka s potencialna opasnost sza potrebitelite si!!! I oshte po normalno e bedni hora koito edvam svarzvat dvata kraja da se vazpolzvat ot tova i da spestjat njakoi lev riskuvaiki zdraveto!!! V sluchaja etnosa neigrae nikakva rolja. Zashtoto takiva neshta se sluchvat po cjal svjat. Blagodarja za vnimanieto :-)
68
0
 
17
 
! Отговори
глад,мале и мизерия преди 12 години
За сьжаление г-н Борисов ,Холандия гледа какво става--пьк вие продьлжаваите да ги учите как да си направят заплатите ,като нашите...
67
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гладни са хората, справят се някак си.. други са бандитите..
66
3
 
10
 
! Отговори
до;70 преди 12 години
Сложих ти минус , защото хипермаркета носи отговорност за стоката която продава ! Ако някой се натрови , ко прайм ? Завежда дело и печели милиони ! Това са чужди компании , те следват правила който са от централата , ама за *** като нас е много чудно как може да хвърлят храна която само се е била намокрила малко...
65
3
 
8
 
! Отговори
Kiro преди 12 години
До 65(67).Явно Вие другаю сте се засегнали, може би заради електората си.Аз съм си изразил мнението, за разлика то вашето в което личи злоба, защото не вземате парите на образованите хора като IT специалисити, строителни инженери и т.н, които работят в престижни чужди компанни, а не на позитано 20.От поста личи, че си червен катунар които гледа в паницата на другия. Защо не коментираш мандатоно сителя си- Меди Доганов с неговия хонорар 1.8 мил. лева като" хидро-инженер".
64
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам защо , стока , която е опакована , херметизирана , но с лош външен вид , трябва да се унищожава и изхвърля!След това да се правят снимки и да се коментира от разни некадърници!"ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА " да , вярно е !За съжаление в България има толкова много гладни!Но правилата са ясни :Да се унищожи стоката!Това е абсолютно безумие!Българска работа!
63
4
 
8
 
! Отговори
Бай Мангал преди 12 години
Някой по-долу обвиняват ГЕРБ.В Харманли уважаеми, управлява вече трети мандат червения кмет Михаил Лисков.Това е неговият електорат,който го държи на власт,а човека си е за затвора!Потоп,наводнение,човешки жертви - Трагедия!Децата ни са заедно в училища,детски градини и пр.къде е властта за да спре всичко това - Няма я в Харманли!Крайно време е да се самосезират от Гл.Прокуратура - Червеният кмет е нагъл и брутален до безобразие!
62
0
 
29
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ех, да стане Левски и да види......Докъде ни докараха нашите освободители.То на *** ииии... 1000 лева на месец помощи да му даваш,700лв. на сезон пари за отопление да му гласуваш и в храма на Буда да го настаниш да живее,пак ще си е същият.Но ние какво направихме за да ги вкараме поне малко в ред.То не беше фашизъм,то не беше комунизъм то не беше борба за власт,то не беше цинизъм и простащина,то не беше омраза и доносничество.Ето го резултата,*** с бирата-това е Бълг-на в очите на Евр
61
2
 
1
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
За втори път днеска - човек се обижда, ако приема критиката за вярна!Аве вие много лесно се връзвате..Ще пиша по-честичко!
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Типично за ***!И тук в западна Европа се вижда всяка нощ и дори излизат да ги гледат или се смеят от прозорците!Изключително унизително е защото след това ти го разказват в детайли,особено ако има бой и крясъци!
59
1
 
13
 
! Отговори
Kiro преди 12 години
Грешите!!!Не глада, а мързела и пълната неграмотност.До 61.Явно си доносник от ДС та плюеш програмистите. За разлика от теб тези хора пишат софтуер, а не доноси. Навремето са инвестирали в образованието си, за разлика от доносниците на ДС.Затова от доностик не става софтуерен специалист, както и от милицинер полицаи. Затова в ***.bg се търсят IT специалисти, а не доносници и партийни секретари.И добре, че са тези хора, за да излезе на показ простотията, на "хора" като теб.