Днес – студ и сняг, слънчице от събота

От утре валежите ще спират, а градусите ще се вдигат
12 мар 2012 07:18,
23
Днес – студ и сняг, слънчице от събота
Снимка: архив Булфото

Започналите снеговалежи ще обхванат по-голямата част от страната, съобщиха метеоролозите от БАН.

По-значителни валежите ще са преди обяд в Западна България и Предбалкана.

До вечерта в западната половина от страната вятърът и снеговалегжът ще отслабнат.

Минимални температури между минус 3 и 2 градуса, в София около минус 1. Максималните температури ще са между 2 и 7 градуса, в София около 3.

Във вторник валежите напълно ще спрат, а по-късно и облачността ще започне да се разкъсва.

В сряда ще има разкъсана облачност, вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще бъде слаб до умерен, дневните температури ще се повишат с 2-3 градуса.

С всеки изминал ден градусите ще стават все по-високи, облачността ще се разкъсва и в края на седмицата ни очакват топли, слънчеви дни, подсказващи за идващата пролет.

В петък, събота и неделя температурите ще се покачат, през уикенда ще бъдат над 10 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
шашко преди 12 години
С тихи ,бавни стъпки Пролетта настъпва .Около нас цветя и птици..прелест.Само заради този миг си струва човек да живее.Че то друго трябвали му ? до 21Благодаря за стихчето, върна ме назад във времето.Сантиментално.......
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Минзухарко братко,имаш ли си татко,тебе да обича?Как се той нарича?- Имах... ех, починаскоро - таз година.Сечко се зовешемного лошав беше.- Минзухарко братко,като нямаш татко,имаш ли пък майка,за теб да се вайка?- Мащеха ми й майка,тя за мен не вайка,нито ме обича -Марта се нарича.- Минзухарко братко,като нямаш татко,като нямаш майка,за теб да се вайка,имаш ли сестриче,тебе да обича?- Бялото кокичее на мен сестриче,с него ние двамасме без татко, мама.Две деца сиротни,още безимотни;с него си дружиме,с него се тешиме.
16
1
 
3
 
! Отговори
ооффф преди 12 години
Хората писали за времето, те една страница с коментари за мотори, данъци...Тц тц тцА иначе много се радвам, че идва затопляне, да :)
15
1
 
0
 
! Отговори
Rocker преди 12 години
Скутерите да се освободят от данък, без мита за вноаса им. Горят 2 на 100. Ето проблемите на София са решени !
14
5
 
2
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
16, както ти е казал 18 не си в час. Братовчед ми кара от красно село до ст. гара и обратно с велосипед всеки ден, независимо кал, дъжд и сняг. Преоблича се след това и е костюмар. Аз карам в топло време. Това че ти си анадолец и нямаш акъл за 2 лева по никакъв начин не означава,че цялата държава трябва да се съобразява с теб. Всъщност такива като теб са проблема на държавата че вероятно си някакъв парашутист шефче, което очевидно не вижда по-напред от носа си.Децата не са проблем има седалки!!!
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
16Ти като не можеш да си позволиш(по ред причини, които изброи) да се предвижваш с колело помисли малко, че има стотици хора, които примерно нямат тези проблеми и спокойно могат да го направят ако има условия за това...
12
2
 
2
 
! Отговори
Rocker преди 12 години
Във варна данъка на мотор е 2 пъти повече от на автобус ! Всичко ни е наопаки ! Това, че по малко замърсява, че не прави дупки и задръствания никой не го отчита, *** работа !!!
11
3
 
10
 
! Отговори
Хм преди 12 години
Аре стига с тая Холандия и колелетата - там е равно като тепсия бре хора! Хайде да видя тука от кв. Левски до Хладилника да се качите с колело сутрин и да влезете в официална среща с костюм - нали догоре от пот и мръсотия ше сте като ***!И къде да си кача на колелото двете деца, та да ги закарам сутрин на ясла? За инфраструктурата и преследващите те глутници кучета какво да говоря..Мислете малко преди да пишете - какви са условията в Холандия и какви са тука - няма база за сравнение!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
14То не е само в Пловдив... Почти в цялата страна да не смее човек да излезе с колело...В по-малките градове е малко по-спокойно. В смисъл по-малко коли и задръствания има..Иначе в Холандия си е супер уредено в това отношение. Има си алеи има си всичко. Много ме радва това. Дано някога имаме и тук :(
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гърция, Италия, Испания, Франция ... моторите и скутерите са в пъти повече от колите.По-малко горят гориво, по лесно се предвижваш в задръстванията.Холандия - колелетата са повече от колите.Тук ?! Да има как да се прескачат колите по задръстванията :)ама скоро ще се усетим и ние .. има време
8
5
 
4
 
! Отговори
Do 10 преди 12 години
Може би те е яд, щото возим жена ти :) Няма да се вози на скутера я ....
7
6
 
11
 
! Отговори
Хм преди 12 години
уффффффф... тия наглеци па с моторите ги бях забравил... аман от простаци на пътя... бутат се, засичат, нощно време не може да се спи от тях, па искат и да ги пазиме - лепенки навсякъде "пази моториста"... за кво да ви пазиме - нема да хванете, ако ще и целия да го поемате...
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и палатките... :)
5
4
 
11
 
! Отговори
Rocker преди 12 години
Значи събота вадим моторите :)
4
2
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
И жените не можаха да ни...стоплят.Може и да се...наемат;те са по-корави от насс.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-накрая една хубава новина.
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов.
1
2
 
37
 
! Отговори
man преди 12 години
писна ми ледниковата епоха