Актуалната пътна обстановка

Пътищата в страната са сухи
15 мар 2012 07:33,
2
Актуалната пътна обстановка
Снимка: архив, БТА

 Републиканските пътища са проходими при зимни условия, температурите са в интервал от - 3°C до + 8°С, а времето над страната е преобладаващо облачно, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.

 
Вятър духа в областите Видин, Плевен, Варна, Търговище, В. Търново, Бургас, Шумен, Разград, Сливен, Пазарджик и в районите на Оряхово, Самоков, Челопеч и проход „Петрохан”. Слаб дъжд превалява в област Бургас. Слаб сняг вали на проход „Шипка”.
 
Пътните настилки са сухи, по високите места и районите с превалявания мокри, частично заснежени, обработени и опесъчени. Затворени са проходите„Златишки”, „Твърдишки”, "Върбишки”, „Троянски”, "Дюлински”. 
 
Магистрала „Тракия” е предимно суха, влажна е само в област Бургас. Поради ремонт на осветителната инсталация на тунел ”Траянови врата”, от 13.03.2012 г. през светлата част на деня, движението ще се осъществява в лявата тръба посока София-Пловдив. Сухи са и магистралите „Хемус", „Марица” и „Люлин”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: пътищастраната
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
patishtata sa syxi ,mojete da karate iz dypkite .....
1
0
 
1
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Всичко е...сухо,даже една от трите ми 200 литрови бъчви с мерло...пресъхна.Но това е в...личен план.В национален;сигурно ще пресъхнат...държавните поръчки на великата пиаркаМоника.Друг ще я...замести,пиари с лопата да ринеш,закачени на...яслата.Няма страшно;аз ще я наема да рекламира Кривунделово и ще осигуря хляба на персонала й от 30-тина парчета,като им дам по...една мотика,да копат тиквите.Ако тогава Моника...върне половинатасофиянци по...родните им места;ще я призная за...пиарка.