Дете загина в катастрофа, седяло в скута на бащата

Колата се забила в стълб и 6-годишното момиченце загинало на място
Обновена: 19 мар 2012 14:44 | 19 мар 2012 09:47,
92
Дете загина в катастрофа, седяло в скута на бащата
Бащата е с опасност за живота. Снимка: Impact Press Group

Нелеп инцидент в Съединение. 6-годишно момиченце загина вчера при тежка катастрофа. Детето седяло в скута на 41-годишния си баща, който управлявал лек автомобил „Мерцедес”.

Колата се движела от Съединение към село Правище. При излизане от града автомобилът се забива в стълб.

На място загива 6-годишното дете. То е понесло удара от една страна на волана, а другата тежестта на бащата.

Екипи на пожарната близо час са рязали ламарините на колата, за да извадят пострадалите, потвърдиха за Dnes.bg от КАТ – Пловдив.

Според полицията причина за катастрофата е движение с несъобразена скорост. Бащата е настанен в болница с опасност за живота.

Статистиката сочи, че от началото на годината в пътни инциденти са загинали 86 души, а ранените са над 1000.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: катастрофасъединение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
10
 
47
 
! Отговори
мама преди 12 години
Много тъжно. А полицията? Колко такива спря и глоби?
53
9
 
53
 
! Отговори
Варненка преди 12 години
Почти всеки ден виждам как някой татко или дядо държи в скута си невръстно дете да "кара" колата. Имахме гости и бащата на детето го караше да направи нещо,при което то отказваше и думите на гостенина ни бяха "Направи го и за награда ти ще караш колата на връщане". Не, не са ***, *** са тези хора, ИЗРОДИИИ !!!
52
22
 
53
 
! Отговори
А. З. преди 12 години
Кой ви пусна информацията, че са *** или турци? И въобще нужно ли да се коментира етноса! Познавам пострадалите-уверявам ви, че са българи все пак. Свидетел съм на това колко много обичаше и се грижеше за малката Миша! Не го оправдавам, не го осъждам-той достатъчно се осъди! Напълно безотговорно от негова страна . Да я вози в себе си и да развива максимални скорости , абсолютна малоумщина! Само мога да се помоля за майката да й даде Господ силички да понася тая мъка и живот занапред!
51
15
 
61
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 12 години
За возене на дете на предната седалка - ВЗЕМАНЕ НА КНИЖКАТА ДОЖИВОТ!За шофиране без книжка - от 10 до 20 години затвор без право на обжалване. За инцидент, причинен от водач без книжка - доживотен затвор.За изцепки, подобни на тази, при която е станала трагедията - ДОЖИВОТЕН СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР и конфискация на половината имущество! Само така ще се преборим с *** по пътя и ще се намалят невинните жертви!
50
11
 
58
 
! Отговори
!!! преди 12 години
*** те тивениците като се качат на Мерцедес и светът е техен... малко му е на тоя ***!!!
49
10
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почти всеки ден виждам родители (особено майки) да возаят малки деца на предната седалка без дори да са им сложили колани. Абсолютно безумие и тотална простотия!
48
13
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не го съдете човека, той Господ вече го осъди. Ние ще си напишем коментарите и ще продължим да четем следващите теми, ама него огън ще си го гори винаги. Искал е да зарадва детето, не е съобразил. Колко от нас са стояли до децата си, а те вземат че паднат и се ударят, а ти си мислиш ако бях посегнал да го хвана...имало да става.
47
9
 
76
 
! Отговори
73270 преди 12 години
Хора, слагайте децата си в столче на задната седалка!!!!!!!НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА!!!!Колкото и да му е приятно да гледа на детето какво се случва на пътя от близо НИКОГА не му позволявайте това.
46
12
 
67
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Пред очите ми такси наби спирачки и возещата се на предната седалка"майка"затисна с тяло върху жабката пеленачето което държеше.Ей *** и див народ сме и по добре да изчезнем.
45
11
 
96
 
! Отговори
баце преди 12 години
Сина ми на 6 години го загащвам с колана дори и на 200 м да се придвижваме, дори вече го научих сам да го прави.И му казвам "Чакам те да се закопчееш сам, дотогава не тръгваме".И се справя идеално.Разделното събиране на ***, да не се хвърлят боклучета по земята, правилен говор, поздрави и прочее навици се учат отрано.Ефекта ще го видите след години.
44
9
 
44
 
! Отговори
кат преди 12 години
***. много са като него за съжаление- и се оправдават- при катастрофа детето като е до мен ще мога да му помогна?????????????????? той на себе си не можа да помогне, на детето ще помогне. е този *** добре е помогнал. психясъл народ.
43
9
 
48
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Честно трябва да се въведе тест за интелигентност преди да ти позволят да станеш родител. Сложил детенцето в скута си т.е. дори при едно рязко спиране детенцето залепва за предното стъкло, че може и през него да мине. И това на селски път дето сигурно целия е дупка до дупка ( несъобразена скорост пишат и за неизбегната дупка ) с някой мерцедес почти наборче на бащата.
42
8
 
50
 
! Отговори
Вили преди 12 години
Няма значение българи ли са или не детенце е загинало поради безотговорноста на баща си:(Страшно е:(
41
8
 
56
 
! Отговори
Мими преди 12 години
Жалко, че се случват такива инциденти. Това което ми прави впечатление е начина по който се възпитават децата. Супер разглезени лигльовци, които на 5, 6 години знаят повече псувни от мене. Същите тези деца, на които мама и татко позволяват абсолютно всичко. За които думата "не" не съществува. На които дори учителите копче не могат да кажат, щото родителите още на другия ден ще цъфнат в училище. Не искам дори да си представям какви ще станат, като порастнат
40
10
 
56
 
! Отговори
kireza преди 12 години
Не ми е жал за кретена,за детенцето е жалко........Навярно е бил на няколко водки,тъпакът му с тъпака.....детето ще вози в скута си.....
39
9
 
49
 
! Отговори
Soldier преди 12 години
Значи първо пълно е с такива *** бащи където се имат за големи шофьори като тоя от случката , майките по мислят първата им работа е да сложат колана на лапетата !!!!! Второ като има малко дете задължително трябва да е в седнало положение и да му е сложен колан !!! Второто го написах за *** бащи и майки където не си пазят децата !!!
38
8
 
45
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
А да не говорим, че детето може да го убие само еърбега, ако главата му е точно пред него, когато се отвори. Еърбегът се отваря с голямо налягане, почти като взрив; и е много опасен ако стоиш наблизо.
37
9
 
56
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
*** и наглия народец дето сме. Не стига, че детето е отпред при него абсолютно незаконно ами и кара с страшна скорост. *** не само, че убива собственото си дете ами и други абсолютно невини хора можеше да умрът заради наглоста и беззаконието у тази робска страница. Жалко, жалко, жалко за теб Българио майко моя разбиха те на пух и прах Родино мила...
36
8
 
56
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Какво значи "нелеп" инцидент. Има ли смъртен инцидент който да е приятен и хубав?Толкова много хора виждам всеки ден, които возят децата си така - на предните седалки, без колани, че смъртните случаи са просто неизбежни. Един възрастен с маса 70-90 кг и дете седнало в него; при челен удар детенцето е в менгеме и просто няма шанс да оцелее. Всеки който вози децата си така за мен е супер безотговорен, особено ако вдига скорост над 30-40 км в час, а тези са карали с над 120-130 явно.
35
12
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
лелеее...и аз моя малкия понякога го возя в скута ми - е, за 50 метра е, ама това ще ми е за предупреждение! Мир на душицата на хлапенцето :((( Стана ми много гадно.