Дете загина в катастрофа, седяло в скута на бащата

Колата се забила в стълб и 6-годишното момиченце загинало на място
Обновена: 19 мар 2012 14:44 | 19 мар 2012 09:47,
92
Дете загина в катастрофа, седяло в скута на бащата
Бащата е с опасност за живота. Снимка: Impact Press Group

Нелеп инцидент в Съединение. 6-годишно момиченце загина вчера при тежка катастрофа. Детето седяло в скута на 41-годишния си баща, който управлявал лек автомобил „Мерцедес”.

Колата се движела от Съединение към село Правище. При излизане от града автомобилът се забива в стълб.

На място загива 6-годишното дете. То е понесло удара от една страна на волана, а другата тежестта на бащата.

Екипи на пожарната близо час са рязали ламарините на колата, за да извадят пострадалите, потвърдиха за Dnes.bg от КАТ – Пловдив.

Според полицията причина за катастрофата е движение с несъобразена скорост. Бащата е настанен в болница с опасност за живота.

Статистиката сочи, че от началото на годината в пътни инциденти са загинали 86 души, а ранените са над 1000.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: катастрофасъединение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
10
 
81
 
! Отговори
Бесен преди 12 години
Поредния ***, който не е осъзнал какво означава да си родител и как трябва да пазиш децата си с цената на собствения си живот. И докато карам колата си, виждам толкова много родители, дали на децата си да стоят между седалките и да гледат отпред, да се въртят на предната седалка и какви ли не изпълнения... Никаква мисъл!
33
11
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе вие защо обвинявате бащата бантускот? Според мен стълба е виновен, че не се е помръднал, не е ли видял, че срещу него се задава Мерцедес?
32
10
 
83
 
! Отговори
az преди 12 години
Това е страшна трагедия . . .Родители, моля Ви задъжително да настанявате децата си в столче на задната седалка когато пътувате и никога, повтарям никога да не правите компромис с живота на вашите деца ... Болката е много голяма ... не се живее с това ...
31
8
 
78
 
! Отговори
До 34 и други знайни преди 12 години
Ако бащата е в такова тежко състояние със счупени ребра, вътрешни наранявания и опасност за живота както казаха - то не виждам как дете на шест години на което главата не му стига над волана ще оцелее при положение, че баща му го държи в скута си. Удара ако не го убие на място, тежеста на баща му идваща зад детето ще го довърши.Това е най-голямата глупост, която можеш да направиш като шофьор. Не просто да сложиш детето на предната седалка, което е противопоказно, ами да го сложиш и в скута си.
30
17
 
40
 
! Отговори
STALIN преди 12 години
ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ВИЕ МЛАДИТЕ СИ ВОЗИТЕ ДЕЦАТА ЗАД ВОЛАНА И НА ПРЕДНАТА СЕДАЛКА.
29
9
 
68
 
! Отговори
Бай Митьо преди 12 години
Този е невероятен ***.Как може да вози детето си на предната седалка и то в скута си?! Виждал съм и други безумници да правят същото. Дано Бог пази децата им. Това не са *** ,а хора със скъпи коли,имащи самочувствие без покритие.
28
33
 
36
 
! Отговори
ДО 33 преди 12 години
Чисти българи са потърпевшите,нищо *** или турско няма в тях
27
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам какъв е бил акъла на шофьора... няма страшно! Още десет деца ще народят.
26
9
 
47
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Бащата явно е бил без колан и го е смачкал при удара.
25
11
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някои хора си мислят, че като карат "Мерцедес" са голяма работа, изхождайки от "Има два вида коли Мерцедес и всички останали". Да ама не. То затова има "Закон за движение по пътищата", само дето трябва и да има кой да го чете. Жалко за детето.
24
11
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Олеееееееее УЖАС, какъв е тоя баща ***, да убие собственото си дете от простотия!
23
12
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Олеееееееее УЖАС, какъв е тоя баща ***, да убие собственото си дете от простотия!
22
18
 
37
 
! Отговори
??? преди 12 години
"То е понесло удара от една страна на волана, а другата тежестта на бащата." - Явно изоставам от модерния български език...
21
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми извинявайте, ама това е малоумщина! Те тия детски столчета с колани не са за украса! Седяло в скута на баща си, който шофирал... е немам думи! Господ да го прости детенцето! А тоя добре да си помисли какво е направил и ако има и други деца друг път ще ги вози в скута си.
20
10
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може по този начин да ползваш детето си за въздушна възглавница,още повече,че и законът го забранява и за се надяваш на божията воля,че ще ти се размине.Жалко за детето.
19
10
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***...Просто ***!
18
10
 
67
 
! Отговори
123 преди 12 години
този родител и да не го осъди съда, ще се чувства до края на живота си осъден - винаги ще вижда присъда в очите на близките си и като се погледне в огледалото. Това е истински ужас не зная как може да се преживее - вината че си убил детето си.
17
9
 
84
 
! Отговори
ужасЕн преди 12 години
Факт! Навсякъде виждам млади майки (и мъжаги) возещи дечицата си на предната седалка без колан, или направо в скута. Хич не им отбира главата че дори и при лек удар ако се отвори еърбега ще направи детето на кайма. *** работа е това децата да плащат глупостите на родителите си...
16
23
 
38
 
! Отговори
Тимушенко преди 12 години
до18На всеки може да се случи, само чукай на дърво да не чуе дявол....
15
9
 
69
 
! Отговори
Деян преди 12 години
Нелепо е и глупаво, дано бащата да оживее и да живее до 100 години. Дали ще му е нужен съд и присъда, излежана в затвор, дали ще иска услован присъда за това, което е сторил. Според мен в случая трябва да го оставят да живее със съвестта си. нека обаче не забравяме, че отговорността се носи винаги в първо лице, единствено число и да си носим отговорността. жалко за детето, няма да може да започне първи клас.