Куче нахапа пенсионер, който искал да го нахрани

72-годишният мъж влязъл в двора на комшията
Обновена: 18 апр 2012 11:15 | 18 апр 2012 11:15,
84
Куче нахапа пенсионер, който искал да го нахрани
Снимка: архив, Impact Press Group

Куче нахапа пенсионер в село Трилистник, съобщиха от МВР в Пловдив. Инцидентът е станал вчера в 8.23, когато в оградено дворно място куче е нападнало 72-годишен мъж и е разкъсало едното му ухо.

Пострадалият е настанен в болница. По първоначални данни пенсионерът влязъл в съседния двор, за да нахрани с кокали кучето на комшията си. Тогава то скъсало синджира, с който било вързано, и нападнало мъжа.

Полицаи от районното управление установяват стопанина на кучето, който е напуснал къщата си с домашния любимец след случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: кучеТрилистник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Веселяк преди 11 години
SnoopDog ,днес при мен в болницата приеха две деца,отровени от твоята рецепта.Ще даваш обяснение за това което си писал.
54
0
 
1
 
! Отговори
Неправителствения преди 12 години
И к'во сега? Не щете да помагате? Аз к'во да прая бълхите сеги?!Ша зема и аз да стана опозиция на песовете... То така или иначе - файдъ нема, барем да *** не апът.
53
0
 
3
 
! Отговори
Неправителствения преди 12 години
Аз съм шеф на неправителствена организация за защита на правата на бълхите, носени от уличнитъе кучета! (е, в организацията сме само аз и баба, ама тя не знае)Призовавам всичките 150 неправителствени организации, защитаващи правата на кучетата, да ме подкрепят, защото техните кучета носят нашите бълхи.И да отделят някой лев и за мен, щото сме си взаимно полезни. Ами нали ако махнат кучетата, ще изчезнат и бълхите, носени от тях, а с това и нашите средства ще секнат.
52
0
 
2
 
! Отговори
Ля ля преди 12 години
само искам ноякой от вас "хората" да се замислите защо тези кучета са на улицата? има едно филмче "Земляни", не го препоръчвам ако ви е слаб ангела, но това е самата истина за жеестокостта на човечеството и целта му да управлява всичко и всички!е велики сме.....
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Народа е казал:" Глупав човек и вързано куче го хапе"!
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Антифризе ми нека ти доде некой старче у вас като те нема да те ошета а тоя чий к.... търси у двора на съседа моя комшия има голям двор с 3 каракачанки не са ме залаяли даже просто не ги мразя и не ги дразня а също и не ходя с цел хранене както и с туристическа цел у тех като го няма ех драги сънародници толкова сте пропити с омраза че утре като избиете кучетата ще почнете един друг да се тровите с филии с антифриз
49
7
 
7
 
! Отговори
SnoopDog преди 12 години
По мои лични впечатления, от опита който имам - накиснати филии с антифриз - последния път 4 кучета си заминаха. Само да знаете колко са сладки когато умират :)
48
1
 
21
 
! Отговори
Dj_69 преди 12 години
Днес отново изгубих 20 мин. в обиколка на квартала за да стигна до трамвайна спирка без да ме душат глутници кучета. И това е почти на всяко излизане. ПИСНАЛО МИ Е ОТ *** НА УЛИЦАТА Колкото и да са добрички, те са гладни като нас, безработните и няма как да им се сърдим, че захапват чанти и крачоли на минувачи. Сега си мисля да вземем пример от кучетата и да захапем управата която ни доведе до това мизерно кучешко,улично състояние.
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оти рани кучето а?
46
0
 
5
 
! Отговори
чудно преди 12 години
чудя се на това "милостиво"общество- как готвят най- различни мъчения за тези "домашни любимци"-които виждаме по улиците мършави, мръсни и гладни.
45
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В случая става дума за човешко малоумие, но това не значи че трябва да престанем да избиваме *** в градовете.
44
2
 
18
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
Влезнал го ГО нахрани, или да СЕ нахрани докато го няма комшията?:)
43
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно пак уличните кучета са виновни, а дядката, който е отишъл в чужд двор пак е невинната жертва?
42
12
 
10
 
! Отговори
123 преди 12 години
само така, хранете ги - пък после да ви хапят. *** пълен.
41
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е дирил този *** в чужд двор? Не знае ли,че кучето си пази територията? Аз съм кучкар от 30 години и имам основно правило- не влизам в чужда собственост, особено където има куче. И никога не галя или храня чуждо куче, камо ли да го дразня.И кучетата като хората не обичат да им влизаш в територията и хапят. Много сме прости и зли, това е.И така си възпитаваме децата.
40
4
 
27
 
! Отговори
учуден преди 12 години
какво му е хуманното да уловиш улично куче да му отрежеш топките и да го захвърлиш гладно пак на улицата
39
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучетата са вредни за хората.
38
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пенсионерът е виновен, сигурно е дразнил кучето. А може да е имал и други грехове, а кучето го е усетило. Кучетата разбират кой е стока и кой не.
37
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето такива медии докараха народа до масова истерия и психоза да си мисли че вълци разкъсват деца и старци в градския транспорт.
36
1
 
9
 
! Отговори
До 49 Chikatilo преди 12 години
Джордж Сорос - Дьорд Шорош е твоя човек насичи си злобата към източника на проблемите той и неговите над-правителствени организации ги ХРАНТУТИ както казваш!