Куче нахапа пенсионер, който искал да го нахрани

72-годишният мъж влязъл в двора на комшията
Обновена: 18 апр 2012 11:15 | 18 апр 2012 11:15,
84
Куче нахапа пенсионер, който искал да го нахрани
Снимка: архив, Impact Press Group

Куче нахапа пенсионер в село Трилистник, съобщиха от МВР в Пловдив. Инцидентът е станал вчера в 8.23, когато в оградено дворно място куче е нападнало 72-годишен мъж и е разкъсало едното му ухо.

Пострадалият е настанен в болница. По първоначални данни пенсионерът влязъл в съседния двор, за да нахрани с кокали кучето на комшията си. Тогава то скъсало синджира, с който било вързано, и нападнало мъжа.

Полицаи от районното управление установяват стопанина на кучето, който е напуснал къщата си с домашния любимец след случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: кучеТрилистник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
10
 
! Отговори
Еко-терорист преди 12 години
Интересно, дали "еко" организациите ще ревнат и ще пуснат петиции да защитят това куче, което си е свършило задълженията ? Надали, все пак никой не им дава пари за това, финансират ги само за да се "грижат" за уличните *** !!!
34
1
 
3
 
! Отговори
do ялов преди 12 години
мислех да ти отговарям, но само ще се изплюя ...
33
1
 
25
 
! Отговори
Разумен преди 12 години
Тъпо и ниско заглавие ДНЕС. Дворното куче е в двора ( заграден ! ) точно за да пречи на чужди хора да се разхождат и да правят каквото си искат в имота ти. Колкото и да мразя уличните ***, в случая не виждам сензация - дядката какво е правил в чужд двор, докато ги няма стопаните, и какво е виновно животното, на което това му е функцията, че даже и полиция го търси ?
32
10
 
7
 
! Отговори
Кого изядоха кучетат преди 12 години
Професор Ботьо Тачков. Вярното кученце на Джордж Сорос. Изяден като животно от кучетата на своя господар Сорос.Съдбата понякога си прави шеги, макар и твърде жестоки. Не, в никакъв случай не се радвам на чуждото страдание, само си мисля над Справедливостта.87-годишният професор Ботьо Тачков, който беше жестоко нахапан от кучета в столичния квартал "Малинова долина", e починал във ВМА. Той бе нападнат преди 10 дни, като зверовете откъснаха лявото му стъпало, изгризаха очите му и не оставиха шансове на лекарите да го спасят.А ето какво писмо получих тази вечер:Искам да ти обърна внимание на последния трагичен случай с проф. Тачков.Човекът, който умря след нахапване от кучетата. Както казваш ти, евреите дават дан свои, като козел упощение. Този проф, който уж е избягал 1962 г от България прави кариера в светая-светих на евреите - Уолстриит, Световна банка Индонезия. Участвал е в световни машинации, които са довели до световни беди. И сега се връща в къщи, отритнат от близките и глутница *** го изяждат. Не намираш ли символика в това?Символиката е и в друго. Глутниците бездомни подивели зверове у нас се защитават от разни екофондации, които пък се финансират от Джордж Сорос. Същият Сорос, на когото професор Тричков е служил като вярно куче. За да завърши изяден като животно именно от кучетата на Сорос.
31
1
 
21
 
! Отговори
Е ..НАЛИ Е ПАЗАЧ?! преди 12 години
Жалко за случката...но всеки нормален и ниско интелигентен дори...човек знае, ЧЕ КУЧЕТО Е ТАМ ЗА ДА ПАЗИ ДВОРА! /в случая То си е изпълнявало задължението /заради което и го хранят- може би с накиснат във вода хляб/както правят на село/ Все пак това е КУЧЕ, а не козА, ЗАЕК ИЛИ ОВЦА!!!! ! В случая човекът е ГЛУПАВ И ТОВА Е ПРЕДИЗВИКАЛО ПРОБЛЕМА!
30
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето това е! Всеки, който храни *** трябва да бъде изяден! Така ще се решат два проблема - по-малко пенсионери, по-малко ***.
29
0
 
15
 
! Отговори
До 33 Малоумник преди 12 години
"По селата където са една шепа хора и се познават никой няма да направи проблем на бай Петко, че е влязъл в двора на бай Иван комшията."Освен кучето което по презумция пази двора!Ако беше тока по оградата кой ще е виновен?
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По голям пумяр от Боко кучето няма
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една *** жена беше нахапана жестоко от кучета, защото всеки ден ги хранила, ама един ден се събрали повече и храната не стигнала , та животните я разкъсали. Ама пак има *** , които хранят чужди животни. Всеки стопанин знае, че животното трябва да взима храна само от него, защото иначе някой може да му подхвърли отрова. Така е с храненето .
26
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Hrani ku4e da te lae"!Samo towa 6te kaja. I na pensionera mu e tolkowa akyla.
25
4
 
22
 
! Отговори
kriw makaron преди 12 години
Браво на кучето.Това е истински пазач.Дъртака е наивен *** или е имал лоши помисли.
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чужд човек влиза на територия охранявана от кучето - напълно нормално е животното да си пази територията и стопанина. Влиза да го храни? Това доказано ли е - или може би е влизал да краде? Кучето няма как да знае кой за какво влиза - то е сложено там, за да пази. Щом се е хвърлило на непознат който влиза без позволение в дома и двора на стопанина значи кучето си е свършило работата. Точно в този случай - пострадалият е виновен.
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора това е на село и хората всичките се познават.Какво е това " Явно е искал кучето да го познава и да може да краде ?"По селата където са една шепа хора и се познават никой няма да направи проблем на бай Петко, че е влязъл в двора на бай Иван комшията.
22
1
 
10
 
! Отговори
tosh преди 12 години
браво днесбеге добре заработвате заплатата
21
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Храни куче да се хапе!
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това няма нищо общо с проблемите с кучетата в градовете !!!!
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
днес бг ясно е ,че сте *** на властта ,затова е тая мания да ни отвличате вниманието с кучетата ,ама нещо вече номера не минава нали ,проблемите на българина са едни други *** ,ама на два крака дето се подвизават пв парламента министерствата ,президентството в *** махли и в американското посолство ,там да *** за кастрация и евтаназия ,за тези *** пишете ,ние с четириногите ще се оправим лесно те не са проблем
18
8
 
3
 
! Отговори
moi преди 12 години
Народът е казал: Храни куче, да те лае.
17
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КУЧЕ НАХАПА! Човек в чужд двор!Какво сега да легитимираме кражбата или да дадем пържола на кучето?
16
4
 
35
 
! Отговори
мария преди 12 години
Важното в случая е ,че има заглавие -''куче нахапа''.Психирването на хората трябва да продължи.