До 2 години магистралите променят живота на българина, радва се Борисов

Премиерът се забавлявал със споровете в БСП
21 апр 2012 17:17,
501
До 2 години магистралите променят живота на българина, радва се Борисов
Борисов инспектира строителството на АМ "Марица". Снимка: БТА

Добра оценка даде днес премиерът Бойко Борисов на изпълнителите на новостроящата се АМ "Марица". "Много ми е приятно да карам по трасето, много добре се прави", коментира той.

"Много се смях с птичките на еколозите при инспекцията на АМ „Тракия”, защото много пари даваме там", припомни си премиерът Бойко Борисов. "Трябвало да е със специални дупки да не се заклещят птичките. Да няма мушички - ще пръскаме там, да не идват да се хранят", допълни той.

Това, което правим ние е сериозно, бе категоричен Бойко Борисов и припомни: "От Турция до Пловдив - магистрала, от Черно море до София - магистрала,  от София до Бяло море - магистрала".
„Оптимист съм и съм убеден, че до две години животът на българите ще стане различен”, добави премиерът.

Той обяви, че изявленията на лидера на БСП Сергей Станишев за иницииране на референдум за АЕЦ "Белене" са несериозни. "Станишев много добре знае, че нищо не са направили за строителството на Белене, освен да похарчат едни 600 милиона. Просто те са се объркали", заяви министър-председателят.

Той призова медиите да не им обръщат внимание. "Те имат конгрес - да си се карат, да си вадят кирливите ризи. Всички почнаха да наричат бившия президент Гоце, явно са получили такива инструкции. Забавлявам се", заключи Бойко Борисов.

След инспекцията на АМ Марица министър-председателят постави ултиматум на кмета на Симеоновград Пейчо Стайков. Двамата се споразумяха до 30 юни градоначалникът да е намерил 300 000 лева за полагането на ВиК мрежата на улицата, на която миналата година навръх Великден при катастрофа загинаха шестима младежи.

Ако тръбите не бъдат положени в посочения срок, пътят ще бъде асфалтиран и проектът за подземната инфраструктура ще бъде замразен в следващите 5 години, уточни премиерът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено че ще ни променят живота - изцоцахте всички налични пари в държавата за тези магистрали и сега ще теглите заеми - това няма как да не ни промени живота, не за 2 ами за 20 години напред!
311
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На кой българин е единствения въпрос...примерно аз не съм крал от магисралите...и нема а ми се промени живота с тях или без...
310
13
 
6
 
! Отговори
до 429 преди 12 години
*** не са спряли да *** от 2009та насам... хем са на власт, хем ***!
309
2
 
15
 
! Отговори
Северняк преди 12 години
Към Северна България - ***.
308
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩОМ *** *** ЗНАЧИ СМЕ НА ПРАВ ПЪТ.
307
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мен и сега магистралите ми променят живота.Само да мина по Пазарджишките бабуни на Тракия и 30 дни съм в болнични от раздрусването.А след болницата 2 месеца ремонтирам колата и после пак така.
306
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ ТИ ИСКАМЕ МАГИСТРАЛИТЕ БЕ СМЕШНИКНАРОДЪТ УМИРА ОТ ГЛАД , МИЗЕРИЯ , САМОУБИЙСТВА ОТ ОТЧАЯНИЕ , НЕДОХРАНВАНЕА БОКО ПАК ПОЧНА ДА БЪЛНУВА ТЪПИТЕ СИ МАГИСТРАЛИНИЕ МАГИСТРАЛИ НЕ ЯДЕМ !!!ДА ПУКНЕШ ДАНО МУТРА ПРОСТА И СИ ЗАВРИ СКАПАНИТЕ МАГИСТРАЛИ ОТЗАДЕУМОРИ ОТ ГЛАД НАРОДА И ПРОДЪЛЖАВАШ НАЙ-НАГЛО ДА СТРОИШ ТИЯ НЕНУЖНИ МАГИСТРАЛИ *** ДЕБЕЛОВРАТ
305
2
 
7
 
! Отговори
Най-важно преди 12 години
Много може да се пише за посредствеността на посредствения човек, мърдащ и плямпащ врели-некипели начело на страната ни. Не това е най-важното.Най-важното и нетърпящото отлагане е да се създаде действена форма за демократичното му отстраняване от властта чрез избори. Необходимо е разпилените му политически опоненти - които той умело донасъсква едни срещу други - незнайно как, да постигнат някакво компромисно съгласие, което да обедини гласовете срещу него при изборите. Това е национална задача.
304
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
бе на теб освен магистрали друго едва ли ти се привижда..смешен си вече с твоите магистрали
303
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, какви магистрали какви 5 лева? къде са ти магистралите? Какво ще подобрят магистралите? За да имаш инвестиции се иска да имаш качествена работна ръка, евтини енергоизточници, пазар за продукцията и адекватна държавна политика. какво имаме всъщност: Кадърните, знаещите и можещите на 70% са си набили камшика, ток и газ - най-скъпи в ЕС, пазар на продукция - най-бедни сме в ЕС - какво да си купим... А политиката ви е на ветропоказател...
302
1
 
18
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Магистралите се строят за турските тираджии и гастарбайтери, за българите те не са първостепенна задача, особено по време на криза. Безработица, мизерия и разруха навсякъде, а този луд се радва на лентички и Хасфалт, както казва Хелекторатът му.
301
2
 
24
 
! Отговори
777 преди 12 години
БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА МУТРО КОГА ЩЕ ГО ПРИЗНАЕШ!
300
1
 
17
 
! Отговори
Иванчо преди 12 години
В килийното училище само за магистрали ли сте учили? Пък и Испания и Португалия като си построиха магистралите, сега цъфтят,нали?
299
2
 
16
 
! Отговори
от мен преди 12 години
С тоя аец стана смешен. 3 години ти трябваха да разбереш,дали е изгодно или не.Не е изгодно за теб защото явно няма комисиона от аец за теб.Се някои трябва да купува скъп газ от мама Русия.Жалки сте.
298
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 2 г. българите ще налаеем с около 10 - 12 %... а на останалите им е все едно ъде си карат каруците
297
4
 
6
 
! Отговори
ГРОБ преди 12 години
До 410 това е точната характеристика на ГЕРБ братле
296
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не разбирам как може да има още толкова лековерни и наивни хора, които си мислят,че на някой от управляващите му пука за народа.Играят се големи игри за много пари.А народът е тълпа, която има право само да гласува. Досега не успяхме да докажем, че сме нещо друго. Най-големите нещастници на Балканите.
295
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бавно, но сигурно се превръщаме в гастарбайтери на наши и чужди господари.Нали това беше залегнало в Ран-Ът. Вече няма бизнес - нито малък, нито среден.Всичко загина. Има само монополисти , подкрепяни от държавата.
294
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Май ми се струва ,че е изгорял на лентичка . :D
293
23
 
4
 
! Отговори
Videk преди 12 години
Добра работа!Браво на ГЕРБ и на БорисовПродължавайте само така момчета.Хората го оценяватУспех!