Лятна промоция: Въвеждат синя зона и в Поморие

Кметът на града очаква повече туристи това лято
23
Лятна промоция: Въвеждат синя зона и в Поморие
И в Поморие ще има синя зона. Снимка: Булфото

Синя зона ще бъде въведена през летния сезон в Поморие, като ще бъдат осигурени близо 1000 паркоместа, съобщи кметът на града Иван Алексиев.

Междувременно ще бъдат пуснати и три терена за изграждане на безплатни паркинги, където да могат да паркират туристите и гостите през лятото.

Според Алексиев с това решение и обезпечаването на местата за паркиране ще бъде решен един от най-големите проблеми за туристите през активния сезон.

Кметът на Поморие изрази увереност, че това лято ще има ръст на гостите на общината с над 9 на сто спрямо миналата година.

Причината за това е в успешното представяне на общината по време на туристическите борси. Там към Поморие имаше голям интерес, като към нова дестинация, подходяща не само за морска почивка, но и като столицата на балнеотуризма, допълни Алексиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ицо преди 11 години
То в Поморие след някоя друга година единствените почиващи ще са само поморийци,егати долнопробното място за почивка,а селянията е издигната в КУЛТ.
14
1
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
И бургаски я и поморийският кмет са жалки рекетьори!!!! Не стига ,че плащаме зверски данъци и такси за колите ами трябва и да ни смучат парите за това ,че те стоят паркирани върху земята........
13
1
 
3
 
! Отговори
Machiavelli преди 11 години
Все повече българи ходят навън на почивка, било то Гърция или Турция.Такива плажове има там и на такава добра цена, даже се питам кой въобще ходи в Поморие, Приморско и всякви други мизерни места.
12
0
 
2
 
! Отговори
кака преди 11 години
Честито на летуващите
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката е от Бургас, естествено. Само в Бургас предлагаме като бонус синя контурна лента, радвам се, че гражданите в Бургас са доволни от това, което се прави за тях.
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поморие пък и цялата свинщина край морето имат нужда от Вашата помощ.Моля не стъпвайте там поне 10г.,като за начало!
9
1
 
9
 
! Отговори
Поморийка преди 11 години
Боби, ако не си информиран, искам да ти кажа, че Поморие от години си има пречиствателна станция (за разлика от Равда и Несебър) и фекални води в морето не се отичат от много години насам. После, за щипалките и водораслите в морето не са виновни хазаите, а морските течения, които за жалост не можем да си поръчваме, както и прогнозата за времето. Съжалявам, ако си случил точно такъв момент.До 7Тази снимка не знам от къде е, но не е от Поморие със сигурност. Иначе и при нас не всичко е ОК. :)
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така,ще си ходим до Гърция на почивка,тия мутри тука от наглост и глад много изпростяха нещо май,сяко село-синя зона? Жътва е...като за последно!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
синята зона не е осигуряване на парко места а лапане на пари поредния данък като ще има сини зони тогава да ни освободят от данък автомобил
6
1
 
5
 
! Отговори
Зън, зън ! преди 11 години
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Не сме народ, а рая послушна ! Огледайте се хора ! Скоро ще сложат такса и на звънеца на врата Ви, ако не сложат и по един звънец на врата Ви.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I Aitos,kalnoto selo,i to ima sinya zona !
4
6
 
19
 
! Отговори
Мдааа! преди 11 години
Какъв кеф беше по ТАТОВО време, а?А сега?!!!Такси, данъци, задължения, сини зони, зелени, пембени.Три пъти по-скъп ток от тока на италианците. Едни от най-високите лихви в света, рекет и мутри във властта. И нека някой пак ми каже, че комунизма бил лош.ДА ама НЕ!
3
12
 
11
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Поморие е най-гнусното място за почивка. Местните селяни са с космически претенции спрямо кочините които предлагат. Водата в морето е *** от директно илимащите се канални води и е пълна с щипалки. Никога, даже мноо пари да ми дават, няма да отида там.
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм в Гръцко, мутри и селски изпълнения не ми се гледат!
1
6
 
8
 
! Отговори
помориеца преди 11 години
тоя май още преди Гергьовден са е нажморил, *** пича, синя зона в Поморие.. то в повечето големи градове такава липсва. Смешно :)