Сандокан с двата ножа вилня в ромска махала

Неуравновесен потроши полицейски джип и заплаши да се самоубие с ток
Обновена: 7 май 2012 20:23 | 7 май 2012 20:03,
88
Сандокан с двата ножа вилня в ромска махала
Снимка: Bulphoto

Късно снощи полицейски служители в РУП-Сандански получили съобщение от лице от село Микрево, община Струмяни, че К.А., на 34 години, е нанесъл побой на негов зет. Служители по охраната в общинска администрация в село Струмяни, които в момента са се намирали в Микрево, отишли до ромската махала в селото, за да съберат повече информация за случилото, след което са изпратени четирима служители на РУП-Сандански с два автомобила, съобщават от ОДП, цитирани от Blagoevgrad24.bg.

При получаване на информация, че К.А. е с психически отклонения и държи в него два ножа, като заявява, че ще се самоубие, е потърсено съдействие на психолози и служители от звеното за специални действия. От РУП-Сандански са изпратени още два автопатрула, като е потърсено съдействието на двама служители от гранична полиция-Кюстендил, със служебен автомобил.

При проведените заградителни мероприятия К.А. хвърля камъни по служебния автомобил на РДГП-Кюстендил и чупи предно и задно стъкло. След това прониква в него и изкъртва панел на радиокасетофон, разбива бутон на комуникационна станция и счупва стоппалка. В този момент служителите на гранична полиция са на около 20 метра от автомобила. К. А. побягва и се прибира вкъщи, включва два кабела към електропреносната мрежа и отправя закани към полицейските служители, че ще ги включи към веригата, и ще се самоубие, като през това време продължава да държи в себе си и двата ножа.

Тогава е потърсено съдействие и на екип на "ЧЕЗ-Електроразпределение" за изключване на електрозахранването на къщата, както и на екип на Филиала за спешна медицинска помощ - гр. Сандански. При проведените действия по задържането на лицето К.А. последният оказал яростна съпротива, след което е задържан в РУП-Сандански. Транспортиран е в психодиспансер в Благоевград.

Дежурна група е извършилa оглед на местопроизшествие. По случая е образувано досъдебно производство срещу К.А. за извършено престъпление по чл.216, ал.1 от НК - за унищожаване и противозаконно увреждане на чужда движима или недвижима вещ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
4
 
! Отговори
deliormanskia adidas преди 11 години
neuravnovesen.kolko kulturno zvu4i.djurnaljata gi e strax da napi6at *** nenormalnik.javno sa ot boidisania etnos i te.
55
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставете полицаите на мира. И те се борят за оцеляване. Един полицай беше казал, че ако хване *** да краде, нищо няма да му направи. защото ако го прибере за нещо, ще скочат десет правозащитни организации и ще му стъзнят живота. А за българин няма проблем. Тоя организации са антибългарски.
54
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отдавна беше време да излезем да изразим гражданската си позиция срещу ограбването ни от страна на ***.
53
3
 
26
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Абе как става така да им влезне в полицейската кола пред тях и да я изпотроши и да се прибере в къщи и да ги заплашва после а те да се обаждат на ЧЕЗ да му били спрели тока... СМЯХ!!! Егати тъпите ченгета си имаме само, и очакваме да ни пазят такива ***... Опази Боже!
52
0
 
9
 
! Отговори
грешка преди 11 години
операцията не пълна трябвало да пратят и самолета на президента по нареждане на Борисов и така да го пренасочат в диспансера ,а от там с Дръзки по Дунава да го изпратят на хуманитарните защитници на ЕС че да не ни упрекват пак в дискриминация
51
1
 
24
 
! Отговори
РРР преди 11 години
До 41 Не бъркай *** с животните! Нямат нищо общо. Животните са дружелюбни и са признателни обичат стопанина си и са му верни до гроб. А *** е друга раса просто, която не подлежи на възпитание и най-вече на интеграция. А и виждали ли сте някога *** да се самоубие??? Няма такъв случай! Статията е пълен цирк... Искал е да го вкарат да го хранят по 3 пъти на ден и да спи на топло и да му перат дрехите! Ама е знаел кое да изкърти от колата нали?! Опитал се е касетофона да изкорумби...
50
0
 
23
 
! Отговори
аноним преди 11 години
колко много разходи от джоба на българина за да оживее един непотребен и опасен елемент.,ненужно и опасно ,разходване на хора и автомобили ,че сега и лекуване ,защо сте го сметнали за човек , ............
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, що не са го оставили да се самоубие, бе? Един *** по-малко, радоста за българския народ!!! Един *** по-малко!!!
48
4
 
2
 
! Отговори
do 44 преди 11 години
Ami *** sa po dobre ot nas - te si imat India , ami nie balgarite kakva sbirshtina sme ?
47
0
 
10
 
! Отговори
макс преди 11 години
Щто не го оставиха бат *** спокойно да се самоубива .......един *** по малко .
46
1
 
10
 
! Отговори
of преди 11 години
Само да добавя за някой който е решил да се обърка да си купи такъв Убав нож как се тества, нарязваш 2 домата и не го миеш, след 2 часа ако не е ръждясал може и да става за нещо ;)
45
0
 
14
 
! Отговори
of преди 11 години
Баси смешната PR-статийка, толкова ли нямаха 2-3 стоп патрона да му забият и да му щракнат белезниците....смешници, ама не са виновни тези които са се оказали на място, а онези с големите приказки от трибуната! Да се чудят как да се разправят с някакъв откачалник....Спомням си как се бил изказал за впечатленията си американски полицай от службата в България : "Много ме докосваха" .......
44
0
 
8
 
! Отговори
ссззз преди 11 години
тя родната полиция станала за смях един *** им скрил шапките....и ние очакваме сигорнос от тях...а кой ще плати всички разходи.....
43
0
 
10
 
! Отговори
Абориген преди 11 години
Черна нинджа ще да е бил
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брей вече пишете само за спасени ***.Напишете нещо и за двете удавени гнидички в Сливен.
41
0
 
17
 
! Отговори
eeee преди 11 години
а колко по-лесно щеше да е ако го бяха оставили да се самоубие !!! :)
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Copy-paste от криминалната сводка...Ох, защо са ви дипломи, като можете да си поствате дословно криминални сводки, ПР съобщения от държавни и частни институции и слухове пускани от разни фльорци, които наричате звезди!
39
0
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Na *** detski samo za edno dete,pomosti samo ako 10 godini trudov staz ako ne im iznasia patia za maika India
38
0
 
4
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
40, Хаха - да бе- дали щеха му предявят и обвинение за натеменужване на униформен :) То наистина голям сеир е било ! ам акобеше заклал едно пиле - малей - трябваше го съдят да за канибализъм :)))А сега сериозно - толкова ресурс хвърлен за някакъв откачен ... Сори ама ... с тоя можеха да се справят точно двама полицаи и една тумба *** на тяхна страна!
37
0
 
16
 
! Отговори
хаххахахххаа прочете преди 11 години
търсят съдействие на ЧЕЗ щото той нелегално се е включил де!!! значи ползват *** без да плащат???? ЕМА ТАКАВА ПРОГНИЛА ДЪРЖАВА!!! сандокана сигурно е играл гюбеци на Гоцето трипера пред ндк-то ,а сега като няма гоцето циглака нещо превърта.... 23 години партиен комунизъм-23 години народен ток без пари за ***!!!