Пустинни котки издирват трима след взривовете

Пострадали са 18, шестима са били откарани в болници, един е изписан
Обновена: 6 юни 2012 09:22 | 5 юни 2012 20:58, Бойчо Попов
269
Пустинни котки издирват трима след взривовете
Взривовете продължават, а полиция отклонява движението. Снимка: БТА

Трима души са в неизвестност след взривовете в складовата база за утилизация на боеприпаси и се издирват, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Цветанов пристигна заедно с министъра на отбраната Аню Ангелов на мястото на инцидента, където заедно с областните управители на Сливен и Ямбол заседава кризисен щаб, предаде Радио Фокус Сливен. 

Още по темата

Заедно с министрите на мястото на произшествието е пристигнал и лекарският екип, изпратен от ВМА - с двама хирурзи, един травматолог, реаниматор и медицинска сестра. Екипът е заминал за болницата в Ямбол, където са настанени пострадали при взривовете. 

По време на заседанието се е взело решение две тежки машини на армията – т. нар. пустинна котка, да влезе в района на складовата база, за да бъдат търсени издирваните. Уточнена е тяхната самоличност, а близките им ще бъдат информирани.

Засега няма информация за загинали. 18 души са пострадали от взривовете, от тях шестима са настанени в болниците в Сливен и в Ямбол, каза още Цветанов.

Междувременно жителите на село Горно Александрово са били евакуирани, след като снаряд падна и се взриви в двор в селото, предаде Дарик радио. Хората са настанени в училището и читалището в село Блатец. Горно Александрово, в което живеят над 630 души, се намира на 3 километра от запалилия се склад за боеприпаси край село Лозенец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
6
 
10
 
! Отговори
до184 преди 11 години
За кво ри е оръжие? Най- много да се гръмнеш с него чичовото! *** нямаш ли си да си играеш?!
164
18
 
50
 
! Отговори
НАРИЦАТЕЛНО!!!! преди 11 години
Пряко по НТ / около 6.50 ч./ от мястото на взривовете. Жителка на селото за личния състав на фирмата: Наемаха се хора без образование / неграмотни / и без чувство за опазване както на собствения живот така и на другите.ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ хорааааа.Такава е политиката на ГЕРБ: Максимум печалба, а живота на хората и пет стотинки не струва. /// Цеха е открит преди ДВЕ години //. Вижте какво става с цеха и сега го съвместете с ДЪРЖАВАТА. И тя ще хвръкне под ръководството на образованите ГРОБ-ари!
163
13
 
11
 
! Отговори
до "Отвратен&qu преди 11 години
Алооооо, я леко с квалификациите! Кой знае ТИ какъв си ***, тръгнал да обижда другите! Ми отивай в Америка бе, те там са с по 3 чифта мъдя!
162
0
 
28
 
! Отговори
пак оня преди 11 години
същото стана преди доста години и в завод Дунарит край Русе. Трима човека просто се изпариха от взривовете. не може при кратер дълбок 4 метра да има оцелели . въпросът е колко са действително работилите там хора
161
3
 
46
 
! Отговори
олеле преди 11 години
защо аз, като примерен гражданин, неосъждан и с чисто досие НЕ мога да притежавам оръжие за самозащита, а тия частни фирми си имат няколко хиляди тона тротил ??????
160
3
 
50
 
! Отговори
Отвратен преди 11 години
Тоя на снимката е български полицай. Разгърден, разпасан .... типично запитие. Ей, за това мразя да ми дават сравнение с `ако това беше на запад или в Америка`. Там такъв клоун просто няма как да видиш.
159
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя на снимката униформта му е два номера по-голяма : ))) Мяза на някой клошар
158
4
 
20
 
! Отговори
byba преди 11 години
БЪЛГАРИЯ Е ГЕТООО!
157
0
 
39
 
! Отговори
жоро преди 11 години
щом складовете се стопанисват от софийска фирма , работата е ясна - далавери.
156
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...
155
2
 
39
 
! Отговори
ганю преди 11 години
ЦЕЦОООООООО КЪВ Е ТОЯ КАДЪР БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЕВРОПЕИСКИ КАТАДЖИЯ ЛИ Е ИЛИ МАНЕКЕН
154
6
 
39
 
! Отговори
ПИТАНКО! преди 11 години
Незнам за каква Сирия говорим..тук благодарение на военния министър и другите ваши избранници все повече прилича на военна зона особено след днешните взривове до Ямбол..ОСТАВКА НА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР АНГЕЛОВ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!
153
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Куката от снимката е напушена като ***!
152
3
 
7
 
! Отговори
f преди 11 години
АКУЛИИИИИИИИИИИИ
151
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айдееееееее, първо тройната ламя гръмна едни складове край София, сега и тиквените дерибеи се разписаха. Явно големи далавери падат с тия боеприпаси.
150
8
 
42
 
! Отговори
Лека нощ преди 11 години
Хайде лягайте и спокойни сънища. Утре ще се събудим с новини и видео клипове в които Боко ще изгрухти поредната си изцепка. Колко адекватно правителството е реагирало, каква помощ Цвъ цвъ е оказал и че тази фирма е създадена по времето на управление на БСП. Как добре си знаем циркът в който живеем.
149
5
 
27
 
! Отговори
мдааа преди 11 години
Оставка за рекордьора по нищоправенеш-Аню!
148
3
 
33
 
! Отговори
Георги Димитров преди 11 години
Аз само бих се запитал как може да се даде на някаква частна фирма да обработва подобен тип материал. Отговора който си давам е че фирмата въобще не е "някаква", а обработката далеч не включва простото обезопасяване на припасите а пак поредните схеми за печалбарство.
147
2
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 11 години
Преди стотина години един мошеник,близък до тогавашният министър-председател е купил боеприпаси по вторият начин и заключил хора да ги обезвреждат-мъже,жени и деца! Подробности в "Уикенд"
146
7
 
18
 
! Отговори
Генерал от ДС преди 11 години
И ся ко,питам аз и отговор не искам.Нали всички гледате ТВ и се кефите на продукцията "Стъклен дом"с която целим да прехвърлим вината за геноцида и ограбването на наши агенти като "Братя Галеви"дето много бързо бегат,щот никой не ги и гони!Цирка свърши,пак ще има наложен милиционеро -социализъм,защото просто никога не си е заминавал!Нали разбрахте колко е лошо без цигари и червен фашист да ви гази?