Ремонти затрудняват движението по магистралите

Пътните настилки са сухи
16 юни 2012 10:40,
7
Ремонти затрудняват движението по магистралите
Снимка: архив Булфото

Пътните настилки на автомагистралите "Тракия", "Хемус", "Марица" и "Люлин" са сухи, това съобщиха от пресцентъра на МВР. На автомагистрала "Тракия" в област Пазарджик в посока Пловдив се извършва изкърпване. В участъка Карнобат - Бургас - среда пък има ремонт на километрични камъни.

На автомагистрала „Хемус” в област Варна, във връзка с рехабилитацията на естакада „Девня”, е въведена временна организация от пътен възел „Суворово” до пътен възел „Неофит Рилски”. Напълно е затворено лявото платно на автомагистралата, като движението е пренасочено по път I-2 Русе - Варна (област Варна).

До 22 юни в тунел ”Топли дол”, в светлата част на деня, ще бъде извършен ремонт на осветителната инсталация. Движението на МПС ще бъде затваряно в една от лентите и пренасочвано в съседната последователно.

На автомагистрала ”Люлин” от път ІІ-18 /Софийски околовръстен път/ до втори пътен тунел се извършва подмяна на фуги на ляво пътно платно. Организацията на движение ще се осъществява при пълно затваряне на лявото пътно платно и прехвърляне на движението в платното за насрещно движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
0
 
! Отговори
dsds преди 11 години
Нека ти кажа, че съм мъртъв?Баща ми ме уби с кухненски нож през 2001 година.Ако не публикувате това на 10 други страници или групи в следващите 15 минути, аз щесе поява тази вечер до леглото си с кухненски нож, който ме уби, и аз... ... ще те убия.Няма значение на колко години сте - аз ще те убия.Това е до вас, ако публикувате това отново или не, но това не е лъжа. Това е наистина!Сега копирайте това и го поставете върху стените на 10 други странициили групи.Вашето време е пуснато. Това
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
magistrala , hemys , e selskija pyt v GERMANIJA prosto tragedija , bylgari , ne kypyvaite VINETKI
4
1
 
3
 
! Отговори
КауБойко преди 11 години
е разбира се, че ще е затруднено движението....все пак кога искате да правим ремонти - пролет, когато не е сезона на отпуските и пътуванията ли???
3
0
 
5
 
! Отговори
Rousse преди 11 години
Moqt vapros e sledniqt.KOGA SHE ZAPO4NETE DA OPRAVQTE PATISHATA V SEVERNA BULGARIQ....
2
2
 
3
 
! Отговори
ДО 2 преди 11 години
Да ,ама пък е ......."ЕФТИНО"!Бг--ГЛУПОСТ,КЪДЕ В СВЕТА ИМА ЕФТИНО и КАЧЕСТВЕНО....?Сега като се ремонтира ,си идва на нормалната ---ЦЕНА !А защо не се направи по-скъпо ,но качествено ------това е САМО В Бг!
1
1
 
7
 
! Отговори
SI преди 11 години
Нека се обзаложим кой асвалт е от оригиналната настилка ! По тъмния или по светлия ? А това е магистрала :)