Повреден рейс попари пътник край Поморие

Младият мъж е с 20% дълбоки изгаряния по краката и ръцете
4 юли 2012 07:00,
32
Повреден рейс попари пътник край Поморие
Снимка: архив Булфото

Жесток инцидент в автобус осакати 25-годишен мъж от Бургас.

Неделчо Неделчев пътувал за работа към Слънчев бряг, когато бил попарен в рейса. До нелепата трагедия се стигнало заради авария.

Шофьорът на автобуса Георги Дойнов, на 54 г., усетил, че нещо се случва с управлението, и спрял веднага до поморийската бензиностанция "Петрол".

Решил да не търси помощ от специализиран сервиз, а опитал сам да се справи с повредата. Той отвинтил капачката на радиатора, без да изчака двигателя да изстине, при което врялата вода изригнала и заляла пътника на първата седалка, съобщава в "Монитор".

Младият мъж е бил попарен в цялата лява половина на тялото. Най-дълбоки са изгарянията върху крака и ръката му. Той е бил откаран незабавно в реанимацията на бургаската болница с над 20% изгаряния по тялото.

От полицията съобщават, че сред останалите пътници няма други пострадали, шофьорът също е невредим.

Автобусът е собственост на фирма "Виктория груп". Той е возил работници към хотелите на компанията в Слънчев бряг и ваканционно селище Елените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
ан преди 11 години
ТОЗИ ДРУГАР ОТ КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПРАВИ НА ШОФЬОР? ТОЗИ ДРУГАР ЗНАЕЛИ В ТЕЗИ ЖЕГИ КАКВО СТАВА В ДВИГАТЕЛЯ? КЪДЕ Е ПРОЧЕЛ АКО ИЗОБЩО Е ЧЕЛ ЧЕ КАПАЧКАТА НА РАДИАТОРА СЕ ОТВАРЯ ПРИ ПРЕГРЯЛ ДВИГАТЕЛ? В ТАКИВА СЛУЧАИ СЕ СПИРА КОЛАТА ИЛИ БУСА И ДВИГАТЕЛЯ НЕ СЕ ГАСИ А СЕ ОСТАВЯ ДА РАБОТИ НА НИСКИ ОБОРОТИ ДОКАТО СЕ ОХЛАДИ. НО ОТКЪДЕ ДА ГО ЗНАЕ ТОВА? КАТО НА ШОФЬОРИ СЕ ПРАВЯТ НА ЧИЧО НА ВУЙЧО И БАЖАНАКА ДЕЦАТА.
23
3
 
3
 
! Отговори
botzko преди 11 години
KAKVO OB6TO IMA, усетил, че нещо се случва с управлението, S OTVARIANETO NA KAPA4KATA NA RADIATORA!!!!!!!??????? DA NE DAVA GOSPOD!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TYPAK PYLEN E 6ofiora. PYLEN TYPAK, pak 6te go powtorq. Dwigatelq kato se spre na kolata, wodata spira da cirkulira i poneje dwigatelq e gore6t, tq moje da zapo4ne i da wri!!! Sledowatelno ne se otwarq kapa4kata wednaga sled spirane, poneje wodata bylwa. Da ne goworq za parata, koqto sy6to e s nad 100 gradusa temperatura, koqto moje da izgori liceto i o4ite. Hwanete go tozi pi6man majstor i go osydete. Maloumen ***. Zaradi idiot6tinata na tozi ***, 4oweka e s izgoreli kraka.
21
4
 
6
 
! Отговори
аграпи преди 11 години
От шофьор за 300 лева какво да искаш ми кажете а? На измамниците от виктория груп петел им пее на крушата, боли ги фара. Супермени за 100 лв. тарсят там пък ако може ти да им дадеш нещо още по-добре ще е, нает си :-))) Незнам останаха ли хора който да се хващат наработа при тях или вече са се напалнили само със супермени за 100лв.
20
1
 
41
 
! Отговори
кафе преди 11 години
Аз съм жена,не съм професионален шофьор и зная,че не трябва да се отваря капачката на радиатори при такива ситуации.Не разбирам какъв *** трябва да си,за да направиш такава недопустима грешка.
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както винаги, поредния *** шофьор!
18
2
 
5
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Това е информация от преди няколко дена.
17
1
 
24
 
! Отговори
men преди 11 години
Тоя джигит не знае ли че водата в радиатора е под налягане и това което е направил е най голямата простотия....всеки професионален шофьор знае че това е едно от най-противопоказаните неща да отвотиш капачката на прегрял двигател... всички виждате какво се случва като не се спазват елементарни правила от техниката на безопасност
16
2
 
8
 
! Отговори
of преди 11 години
Чудя се защо ли чета псевдоновини писани от полуграмотни хора с може би основно образование в този сайт.......като гледам коментарите по-долу изглежда, че не съм сам.DNES.BG радвайте се, че статистиката за сайта е на база на кликания защото ако имаше някъде бутон "не харесвам" щеше да Ви стане тъжно....
15
0
 
30
 
! Отговори
Мавродиев преди 11 години
Не го е попарил повредения рейс и поредния *** шофьор!
14
5
 
6
 
! Отговори
Varnenec преди 11 години
Qvno jena e pisala novinata hihi
13
2
 
48
 
! Отговори
Език мой-враг мой! преди 11 години
Уважаеми автор на материала, / А не журналист, защото се предполага, че завършилите журналистика ЗНАЯТ родния език/ думичката " рейс " знаеш ли как се употребява? В българския език е прието да се пише АВТОБУС. Върни се в първи курс и наблегни на българския.
12
1
 
25
 
! Отговори
duhku4e преди 11 години
Виктория груп е на мафиота Ветко Арабаджиев и едва ли на човека ще му плащат осигуровки!!!!
11
7
 
48
 
! Отговори
дтх преди 11 години
СТРАННОТО Е КАК ВОДАТА СТИГНАЛА ДО ПЪТНИКА НА ПЪРВАТА СЕДАЛКА ИЛИ АВТОБУСА Е БИЛ КАБРИО И ВОДАТА Е ИЗРИГНАЛА КАТО *** ,МНОГО НЕБИВАЛИЦИ ПИШЕТЕ ОСВЕН АКО ПЪТНИКА Е СЛЯЗАЛ ДА РАЗВИВА КАПАЧКАТА С ***?ИЛИ Е ПУШИЛ ЦИГАРА ДО ДВИГАТЕЛА КОГАТО ОНИЯ Е СПРЯЛ.ЩОТО ТЕ ПУШАЧИТЕ ВЕДНАГА БЪРЗАТ ДА ПАЛЯТ ЦИГАРИ КАТО СПРАТ АВТОБУСА.
10
17
 
19
 
! Отговори
? питанчо преди 11 години
Шофьора да бъде съден за нанасяне на тежка телесна повреда на пострадалия.Да му бъде отнето свидетелството за управление на МПС за винаги.Само тогава ще има ред и дисциплина.
9
1
 
33
 
! Отговори
До 1 хахо преди 11 години
"Съд за некадърните в тази държава!"Ми няма как да стане това,защото некадърниците управляват тази държава!!!!
8
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първо какво общо има управлението с антифриза? Второ защо капачката на радиатора, а не на казанчето? Трето как така е пострадал пътник в рейса? Или и двамата са с IQ 10-20, или статията е до голяма степен невярна, но по-вероятно комбинация от 2-те
7
6
 
26
 
! Отговори
Почна се преди 11 години
Протест под наслов Цените скачат, властта пада".И така докато падне цената на тока или властта на тиквуня и енергийната мафия,която ни обира 23г.
6
1
 
3
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
извинете.и вие също да сте ок със здравето
5
0
 
17
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
до номер 1: инцидента се случил на път за работа така че се води трудова злополука естествено ако всичко с трудовия му договор е наред.дано се е осигурявал на реалния доход че ако няма спестени пари ще му бъде трудно на потърпевшия.и разбира се най - важно е да се оправи и всичко да наред със здравето.и на вие също