Повреден рейс попари пътник край Поморие

Младият мъж е с 20% дълбоки изгаряния по краката и ръцете
4 юли 2012 07:00,
32
Повреден рейс попари пътник край Поморие
Снимка: архив Булфото

Жесток инцидент в автобус осакати 25-годишен мъж от Бургас.

Неделчо Неделчев пътувал за работа към Слънчев бряг, когато бил попарен в рейса. До нелепата трагедия се стигнало заради авария.

Шофьорът на автобуса Георги Дойнов, на 54 г., усетил, че нещо се случва с управлението, и спрял веднага до поморийската бензиностанция "Петрол".

Решил да не търси помощ от специализиран сервиз, а опитал сам да се справи с повредата. Той отвинтил капачката на радиатора, без да изчака двигателя да изстине, при което врялата вода изригнала и заляла пътника на първата седалка, съобщава в "Монитор".

Младият мъж е бил попарен в цялата лява половина на тялото. Най-дълбоки са изгарянията върху крака и ръката му. Той е бил откаран незабавно в реанимацията на бургаската болница с над 20% изгаряния по тялото.

От полицията съобщават, че сред останалите пътници няма други пострадали, шофьорът също е невредим.

Автобусът е собственост на фирма "Виктория груп". Той е возил работници към хотелите на компанията в Слънчев бряг и ваканционно селище Елените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
марин преди 11 години
Много лошо семе се насява! А и нивите са едни, все различни ги насяват.
3
2
 
37
 
! Отговори
дфх преди 11 години
ДАЖЕ И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ОТВИНТВАШ КАПАЧКАТА НА АНТИФРИЗА ТОЗИ Е НЯКОЙ ЛУД ДА ОТВИВА КАПАЧКА НА ЗАГРЯЛ АВТОБУС ЩО ДАВАТЕ КНИЖКИ НА *** БЕ.ЧОВЕКА ШЕ ПАТИ ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТТА НА ОВЦЕТЕ.
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕВАЛА на днес. бг новината е от преди три дни
1
6
 
46
 
! Отговори
хахо преди 11 години
Съд за некадърните в тази държава! Дано бързо се оправи пътника!Каква е застраховката на пътниците? Ама при такава ситуация дали застрахователя ще плати? Кой сега ще му поеме загубите, от това че не ходи на работа пострадалия? Само в България пътуваме в стари и счупени автобуси, влакове, коли. Не се учудвайте когато в Европа кажете че сте от България и ви гледат странно? Някой ще каже, че и другаде стават аварии, но едва ли в другите държави, шофьора се прави на монтьор!