Във Варна търсят и жена, свързана с атентата

Камикадзето може да е влязъл в България и през летището в морската столица
Обновена: 23 юли 2012 15:00 | 23 юли 2012 07:00, Красимир Ангелов
96
Във Варна търсят и жена, свързана с атентата
Снимка: Булфото

Полицията във Варна е вдигната на крак да издирва и жена, свързана с атентатора камикадзе от Бургас и неговия съучастник, съобщава "Труд".

Още в четвъртък - ден след терористичната атака, униформени тръгнали по всички хотели и квартири в района на Фестивалния комплекс, след като най-вероятно от там е бил засечен сигнал от мобилен оператор. Подозренията паднали на тризвезден хотел, разположен на тиха улица.

Любопитното е, че той е непосредствено до един от офисите на туроператорската фирма "Ортанна" ЕООД, организирала пристигането на туристите от Израел. Отскоро офисът обаче не функционира.

Служителки на хотела споделили, че от полицията била търсена информация за мъж и жена, отседнали там в дните между 29 юни и 18 юли. Полицаите показали фоторобота, за който се предполага, че е на съучастника на камикадзето.

Прибрани са записите от охранителните камери на околните офиси. Полицаите разпитвали за жена и неин придружител.

От полицията във Варна обаче отказаха да потвърдят информацията за подобна проверка.

Появи се и информация, според която атентаторът е влезнал на българска земя през летище Варна в последните дни на юни и не е бил сам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
14
 
! Отговори
невдянал преди 11 години
Мъжът камикадзе ли е бил, или най-обикновен самоубиец?
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"може да е влезал" кво означава това ..нищо може и да може, но може и да неможе ...премахнахте истинските разузнавачи, а оставихте доносниците и слагачите в ДАНС
36
0
 
33
 
! Отговори
контрабандни цигарки преди 11 години
А защо камерите не засичат многобройните *** съсестри и събратя, които масово продават контрабандни цигари близо до Лъвов мост в София?
35
3
 
24
 
! Отговори
galivlad преди 11 години
Търсят на грешното място! Да се запитат защо точно Бургас беше атентата, ми защото Малко Търново отстои на 76 км. Добра логистика бърза евакуация! А може и да са кривнали за малко кънтри туризъм в Родопите. Там в гората върви дири камери за проследяване на движението на случайни гъбари! Абе службите се оплетоха като пиле в калчища, то едно че проспаха атентата, ами и сега продължават да се оплитат!
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом има жена , може да има и тъща . . . .а и бълдъза не трябва да се изключва ?!
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НТЕРЕСНО ТЕРОРИСТА ПРЕСПАЛ В ХОТЕЛ, НА МЕТРИ ОТ ОФИСА НА ТУРОПЕРАТОРА Който пък офис не работи нали ?! Май споменаваш неща, които само ти изнасят...
32
2
 
17
 
! Отговори
osata преди 11 години
А в Шкорпиловци пък мургавели продават на плажа понички! Но... има наивно доверчиви плажуващи, които ги купуват. Самите хора не мислят за здравето си! Ако няма кой да ги купува, няма и да продават!
31
6
 
11
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
ВИДЯХ СНИМКИТЕ... ЖАЛКО ЗА ХОРАТА, НО...- ТОВА Е ВЗРИВ ЗА СПЛАШВАНЕ... МОЩНОСТТА Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100ГРАМА ТНТ-еквивалент..., ПРИ ТОВА ВЗРИВНОТО ВЕЩЕСТВО Е "МЕТАТЕЛНО" И ПОВЕЧЕ ГОРИ, ОТКОЛКОТО УБИВА...- АКО Е ВЗРИВЕН В БАГАЖНИКА И В ДВИЖЕНИЕ, САМО ЩЕШЕ ДА УПЛАШИ ТУРИСТИТЕ И ДА ЗАПАЛИ АВТОБУСА...!!!- ПОЛИЦИЯТА ВСЕКИ ДЕН СМЕНЯ ВЕСИЯТА ЗА ВЗРИВА, КОЙТО НЕ Е СЧУПИЛ СТЪКЛАТА на съседните автобуси стоящи НА ДВА МЕТРА АКО ШОФЬОРА Е ЗАМЕСЕН ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ НЯМАШЕ ДА ГО ПОГРЕБВА, НО АКО ЗНАЕ, ЧЕ Е ЗАМЕСЕН СМЕ НА РЪБА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНАНТЕРЕСНО ТЕРОРИСТА ПРЕСПАЛ В ХОТЕЛ, НА МЕТРИ ОТ ОФИСА НА ТУРОПЕРАТОРА ИЗВОДА МИ Е:ТОПЛО, ТАПЛО - 100% ИНСЦЕНИРОВКА...!!!
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Камерите във Варна не засичат ли *** ченчаджии,които чакат туристите пред ДНФ до спиркато от курортите и са точно под една от камерите.И това от години...
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
със селския тероризъм кога ще се справят.?/??????? не остана пребит дядо,или изнасилена баба!!!!!
28
3
 
10
 
! Отговори
вампирът на Божидар преди 11 години
Вторият атентатор е вампирът на Божидар Димитров. Не е успял с атентата, защото леко е подранил с умирането си.
27
5
 
14
 
! Отговори
цялата световна глуп преди 11 години
Тия, от прогнилия "герб", са опасни не само за нацията, а и за целия свят. Защото в главите им е концентрирана цялата световна глупост.
26
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В момента съм в Созопол!Цял ден *** надуват главите на хората за царррревица!!!!!!Да попитам Тотьо ....какво стана със забраната???????Или за *** няма закони??????Въпроса е риторичен,те за толкова престъпления са ненаказани ,та.......
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Които е гледал днес Нова да си прави сам изводите !
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търси се евтина,грозна *** и правеща всичко за жълти стотинки!!!!Описанието идеално съвпада с платената никаквица СТРАНДЖАТА !!!!!!
23
2
 
36
 
! Отговори
daaaaaaaaa преди 11 години
breaking news : Атентатора най-вероятно е влязъл откъдето си иска ! време е МВР да се допита до боба и картите таро ;)
22
10
 
15
 
! Отговори
bo преди 11 години
ано да дойдат пак Жан Жиденови времена, че да ви видим тогава как ще хленчите и подсмърчате като ***...Друго не заслужавате Другари и Другарки. Колкото и толерантен да е човек разбира, че милост към такива като вас не трябва да има...
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде го Диктатора?Дудук, набързо го покажи колко е велик!
20
2
 
44
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Нашата полиция не може да хване двама осъдени, дето духнаха, камо ли някой друг. И спрете да ни занимавате с всяко бръщолевене на Цеко и компания. Писна ми ежечасно да слушам глупостите му. Единственото сигурно е, че едни хора бяха убити, въпреки предупрежденията на чуждите служби, на което Борисов отговори с дюнерите. Толкоз. Колкото и да се плюнчат герберите...това се фактите. Другото са глупости.
19
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С външен министър евреин България ще я бомбят!